2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet yaptırılabilir eğer pahalıysa. Ben şimdilik oda yapmayacağım ama belki 1 yaşından sonra düşünebilirim bu tarz birşey yapmayı. Gardrop ve oyuncak dolabı gibi mobilyaların güvenlik açısından devrilmeye karşı dayanıklı olması gerekiyor. Bakarken gördüm öyle dolaplar var ki çok hafif ve dengesiz ona dikkat etmek lazım. Bir de çekmecelerin ve dolap kapaklarının ani kapanmaya karşı fren sistemi olmalı.

Bugün iftara 10 kişi misafir vardı. Ama insanın ailesi bambaşka ❤ herkes bir çeşit yaptı getirdi, ben bir tek pilav yaptım. Herşeyi de bulaşık makinesinr koyup öyle gittiler. Yine de niyeyse yoruldum ben hareket ederken bebegi hissetmiyorum. Ama otururken ve yatarken bugun cok kez hissettim. Eminim bebeğim olduğuna ❤ horon mi tepiyor nedir

Kızlar ameliyat oldum bütün yazilanlari okuyamadım ama iyiyiz rabbime sukurler olsun ameliyattan 1 gün sonra gördüm bebişimi çok iyiydi harektliydi ben iyileşme sürecindeyim dikislerim yaralarım çok acıyor sadece parol kullanabildigim için bide sanırım bebiş içerde hareket ediyor iyice acı hissediyorum ama of bile dememeye çalışıyorum yeterki o iyi olsun rabbime kimseye yaşatmasın çok zor kızlar

Çok geçmiş olsun. Fıtık ameliyatı mıydı? Bebisin kipirtilarini hissetmen guzel bence, hissetmesen tedirgin olursun. Şimdi sağlıklı olduğunu bilirsin hareket ettikçe

Geçmiş olsun canım, ikinizin de iyi olmanıza sevindim, inşallah acıların da biran evvel diner..

Canim cok gecmis olsun insallah cabuk toparlarsin kendini

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer şikayetlerin.

Arkadaşlar dün hissetmiyorum hiç birşey demiştim sanki kızım beni duydu..bu sabah ilk kez dalgalanma gibi bişey hissettim göbek deliği çevremde acaba gaz mı yoksa kızım mı derken elimde pıt diye bi vuruş hissettim. Hemen eşimi uyandırdım elini koydu o da biraz sonra bir pıt daha..:)) Allah'ım ne kadar güzel bir şeymiş mest oldum resmen...hiç durmasın istedim ama uykuya daldı galiba miniğim :))

Günaydın kızlar maşallah hemen hemen herkes bebişinden tekmeler yemeye başlamış :) benim oğluşun da maşallahı var gümbür gümbür daha önce çok hafifti hissetmeler 18. Haftadan sonra bayağı netleşti artık çok şükür
Yalnız kızlar bi kaç gündür feci kasık ağrılarım oluyor şimdi magnezyumu da yudumluyorum yarın doktoruma gitsem iyi olacak
M Masal_ayaz canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Günaydın kızlar, iyi haftalar.

Benim bugün çok ağrım var ya. Sağ kasığım özellikle aşırı ağrıyor. Bütün gece kıvrandım sabah yerimden zor kalkıp geldim işe. Ne yana yatarsam yatayım ağrı geçmedi. Sağ bacağımı kendime çekince biraz rahat yatabiliyordum. Sağ boşluk kısmı da çok ağrıyor. Size de oluyor mu böyle?

Aynı şeyleri yaşıyoruz diyebilirim yarın doktoruma gitmeyi düşünüyorum

Günaydın kızlar,
Sizlere daha önce de bahsetmiştim, bebeğimin kalbinde minik bir leke gördüğü için doktor beni 4lü test yaptırmaya zorladı, biraz düşünmek istediğimi söyledim ama hemen o an karar vermem için ısrar etti ve ben de kabul etmek zorunda kaldım.. şimdi kara kara düşünüyorum ve çok korkuyorum. Sizce sonucu öğrenmek istemesem bu mümkün mü?

Apandisit olabilir mi acaba? Bence de o kadar ağrıyorsa doktora görünmekte fayda var hemen anlarlar zaten.
Ben daha önce apandisitim patladığı için ameliyat olmuştum. Senin gibi düşündüm fakat tekrarlar mı bilemedim.

Sag taraf agrisi rahim buyumesi yaziyor internette rahmin bag dokusu o taraftaymis. Ama cok rahatsizsaniz gorunun doktora
Bende öyle duydum şimdilik iyiyim çok şükür ama dün geceki özellikle sabah ki gibi kıvranırsam acillerin kapısını baya tıkırdatıcam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…