2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sonucu öğrensende ihtimaller üzerine baklıyor cogu kişiye hastalıklı deyip sağ sağlım kucagına alan insan var yakn zamanda benım arkadasıma dediler kalbinde delik var kız cok korktu sürekli bir kac doktora gittiler sonunda kapandığını ogrendi doktorlar bazı seyleri biraz abarta biliyor bence siz sakin olun bişey çıkmayacaktır

inşallahhhh.. gerçekten doktorlar o kadar acımasız oluyorlar ki, on dakika bile izin vermedi düşünmem için. Ama bu dörtlü testi yaptırdığıma pişmanım, dediğin gibi sonuçlar ihtimali hesaplıyor kötü çıkarsa nolacak sonucu hiç öğrenmek istemesem de arayıp söylerler herhalde.

Aile hekimligine gidip kan verdim bugün. Ikili test yaptirmadigim için trip atti resmen doktor tetanoz için 20-24 haftalar arası dedi. Doktorla konuşup öyle karar vereceğim yaptırıp yaptirmayacagima. Ama zamanını soranlar olmuş 20-24 hafta arası dedi.
Bu arada 16 haftam bitti hala kilo almaya başlamadım. Insallah bebek alıyordur. Persembe kontrole gideceğim. 16 haftada kaç gram civarı oluyor?

canım günaydın....
doktorlar en ufak ayrıntıyı bile değerlendiriyorlar kalbini serin tut,testlerini yaptır, inşallah hiç birşeyi yok aylar sonra sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına....

Ya cok sacma cok kızdım suan hamile bi kadına iyi kötü hiç bişekilde bebeği hakkında bişey konusmaya hakkı yok doktor bile olsa allah korusun dediğin gibi kötü cıkrasa geri kalan dört aynı nasıl geçireceksin yazık değilmi sana cocuga ama neyse canım sen kafanı takma bence önemli durum olmayacak inşallah

Canim bende kilo almadim 54 kiloda sabitlendim sanki ama oglumun masallahi var hatta doktor beni gorunce korktu zayifladin mi sen diye ben hstalaninca yuzum coker hemen ama kilo vermedigimi gorunce rahatladi. Biz kilo almasakta bebekler alacagini aliyor gercekten hatta ben yediklerimizin bizim degil direk onlarin midesine dustugunu bile dusunmeye basladim15+2de oglum 130 gramdi 17+2de 242 gr olmustu

Merhaba kızlar
Ameliyat olan arkadaşa çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim
Bu ara kaşık ağrıları benide zorluyor bu haftalarda olması normal demek ki
Bir de kızlar kaçtır doktora gidiyorum cinsiyet için bir türlü yüzde yüz söylemiyor sürekli yüzde seksen kız diyor, bugünde gittim yüzde 85 kız dedi.
Bende artık alışveriş yapmak istiyorum minimal minimal şeyler almak istiyorum ama henüz yüzde yüzü diyen doktor olmadı ya çok üzgünüm
Fotoğraflardan biri bacağı anlayabilen bakabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_3143.webp
    18 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_3144.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 117
Olurmu canım öyle şey doktor herşeyi söylemeli ihtimal bile olsa işi bu sonuçta

Bende her defasında soruyorum kesin erkek dimi diye

Olurmu canım öyle şey doktor herşeyi söylemeli ihtimal bile olsa işi bu sonuçta
canım elbette ihtimalleri söylemek zorundalar, ancak tek ihtimal varmış gibi konuşuyorlar..
benim doktorum kalpte beyaz bir leke gördüğü için down sendrom riski 3 kat daha fazla dedi yüzüme karşı, bu testi yaptır dedi ve kararımı da hemen o an vermem için ısrar etti. Mesele üslupta bence.

genelde bayan doktorlarda bu sıkıntı oluyo malesef, ruh halleri gel gitli oldugu için =) bayan mı doktorun bilmiyorum ama cok rahatsız olduysan değiştir doktorunu

Çok geçmiş olsun cnm zor kısmını atlattın bak şimdi hızlıca iyleşirsin inşaallah

Kızlar dün misafirlerim vardı. Evi toparla, yemek yap, servis yap derken çok yorulmuşum. Ayaklarım deli gibi yandı. Akşam yattım gece kalkamadım sağ bacağım ve sağ popoma ayağa kalkınca felaket agrı saplandı kıvrandım hep yürüyemedim sürükledim kendimi. Allahtan sabah geçmişti. Başına böyle bir ley gelen oldu mu, resmen yürüyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…