2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov canım bilgilerimi göremedim listede sana özelden yollamistim ilk haftalarda gormedin sanirim tekrar yazayım :)

Son adet:4 Şubat
Tahmini doğum:09.11.2017
Başlangıç kilo:72
İlk trimestr bitiş:75
İkinci bebisimiz olcak ve cinsiyet kız :)

Geçmiş olsun canım. Bir an önce ameliyat yerin de iyileşir toparlarsın inşallah.

Selam kızlar benim de iki gündür karın ve kasık ağrılarım baya arttı ama dayanılmayacak kadar değil ondan gitmiyorum hastaneye. Son günlerde çok gezdim çok yürüdüm ondan oluyor sanırım. Dinlenince geçiyor çünkü. Bebişim de sanki kanatlarını çırpıyor içimde iki gündür daha net hissediyorum artık gazdan ayırt edebiliyorum :) bu arada meme ucu sızılarım son gaz devam, bu zamana kadar devam etmesi normal mi. Hele ki sütyeni çıkarırken tişörtüme değdiğinde çığlık attırıyor ilk haftalardan daha çok sızlıyor.

Kızlar bebisimi sırtüstü yatıp kasıklarıma dokununca sert bi şekilde hissediyorum ama bazen saga bazen sola geciyo o sertlik, bu mümkün mü? O kadar geniş mi bizim içerler?

Benim bebişler iki gündür çok sakin yaa. Aklıma hemen kötü şeyler geliyor. Dün sabah bide akşam bir iki tekme hissettim. Bugün daha yok. Normalde çok hareketliydiler. Neden acaba

Benim de öyle ara ara sızlıyo ve çok büyüdüler

Benim bebişler iki gündür çok sakin yaa. Aklıma hemen kötü şeyler geliyor. Dün sabah bide akşam bir iki tekme hissettim. Bugün daha yok. Normalde çok hareketliydiler. Neden acaba
Canim doktora sordum hissediyorum bebegimi diye zayifsin hissedersin dedi 18 haftalik olduk zamani artik dedi ve ekledi 3-4gun hissetmessen korkma cok normal dedi seninde su an dinlenme asamasina gecmis olabilirler korkma hic canim

Canim doktora sordum hissediyorum bebegimi diye zayifsin hissedersin dedi 18 haftalik olduk zamani artik dedi ve ekledi 3-4gun hissetmessen korkma cok normal dedi seninde su an dinlenme asamasina gecmis olabilirler korkma hic canim
Meğer ne kadar çok alışmışım onların tekmelerine. Böyle olunca tuhaf oldum. 2 gündür vajinal krem kullanıyorum acaba ondan mı azaldı diyorum.
Sana da geçmiş olsun canım. Enfeksiyonlardan bezdik artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…