2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben tam Sakarya'dan kurtuldum derken çünkü 99 depremini yaşadım Balıkesir'e geldim ki burasıda çok fena deprem bölgesi her ay mutlaka oluyor bir tane
Aslında o bölgede son dönemde cok fazla oluyo Ege denizinde bişiler oluyo cok hareketli, Allah yardımcınız olsun artçılarda oluyomuş şuan Bizde durum daha fena büyük İstanbul depremi bekleniyo ciddi olarak, ama sıfır önlem..

Canım sızı bende de zaman zaman oluyor, normal bence, ama şunu farkettim bazı çamaşırlarım dar gelmesine rağmen idare ediyodum, özellikle onları kullanınca daha çok şişme ve sızı oluyor artık kullanmıyorum onları.. Sen de ona bi dikkat et istersen..

Kızlar çok fena deprem oldu hissedenler var mı ?

Eveeet ben izmirdeyim çok kötü hissettik burada

bir garip oblomov canım bende hissettim hemde dışarda oturuyodum evin arka tarafinda şoktayim hala çok korktum beşikte gibi sallandim
Kızlar çoookk geçmiş olsun, Allah afatindan korusun..

Allah korudu kizlar hepimize gecmis olsun. Ben fazla kastim sanirim kendimi kasiklarima agri girdi hafif kanamam oldu ilk defa
Aman dikkat et kendine canim korkudan olmustur o. Hazirda birseyeler bulundur deprem oldugu an hemen dışarı çık mumkun olabilirse evde kalma hamilesin ALLAH korusun

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar. Ben hiç hissetmedim kıpırtı bile. Çalışıyorum diye sanırım. Bir arkadaş söylemese hiç haberim olmicak. Allah daha beterinden korusun hepinizi-hepimizi.

Kızlar haberleri gördünüz mü ?
Moralim acayip bozuldu sizinde moralinizi bozmak istemem ama bence en iyi siz anlarsınız düşüncelerimi
Eşimlede paylaştım netteki haberleri tabi o bebek taşımadığı için beni yüzeysel geçiştirdi ama bu kadar sapığın manyağın olduğu yerde çocuk yetiştirmek ister istemez insanı ürkütüyor

Gözün aydın canım darısı başıma inşallah.bebise bacaklarını açmaya nasıl ikna ettin
Babasını bekliyormuş bizim kız aslında başka bir rahatsızlığımdan gitmiştim hastaneye o bölümün doktoru ameliyattaydi benimde çarşamba kontrolum vardı git gel yapmayayim bir daha dedim gittim herşey yolunda şükür hemen gösterdi bu sefer doktor kız dedi direk :) yuzunede bakmaya çalıştı 4 boyutlu ama inat etti tam göstermedi tombik kafası var ayy çok tatliydi ya :)) babasıyla abisi de gördü çok mutlu olduk şükür herşey yolunda progestana devam bı hafta daha falan 1 ay sonra bir dahaki kontrolum iki hafta sonra detaylı için bir hastane söyledi bakalım randevu buluruz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…