2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar tuvalette peceteye geldi idrarla karisik su an kontrol ediyorum sukur tekrarlamicak galiba insallah olmaz plasentanin asagida olmasundan mi kaynaklandi acaba oturdugumuz koltuk bir o yana bir bu yana gidince baya kastim kendimi sanirim ondan oldu sukur kasik agrimda kalmadi bebiste kasti heralde kendini baya sıkınti yasadim agrim oldu ama sukur iyiyim simdi

İyi olmana çok sevindim cnm aklım sendeydi

Bilmiyorum bence hemen dememeli ya da babaya soylemeli örneğin downm sendromlu dese nasıl gecireceksin geriye kalan ayları belkide olmayacak oyle bişey
Ama demese de suç diyelim ki anne istemiyor down olmasını öyle doğarsa sormayacak mı doktora neden söylemedin diye
Evet ağır oluyor en küçük olumsuz bi şeyi ama varsa da bilinmeli

Hayatimda ilk kez böyle bir deprem yasadim. Cok feciydi bizim binada herkes ciglik cigligaydi. Bende evde yalnizdim enson kapiyi acmaya calisirken biseylerin dusme sesini duydum yikiliyoruz sandim bagirarak agladigimi hatirliyorum. Köpegimi kucagima alip 3 kat kosarak indim. Sonra benimde kasigimda cok agrim oldu yeni yeni duzeliyorum. Biara babamla eve gitmistik ünitenin üstündeki hersey yere düsüp kirilmis Allah beterinden korusun.

Bu saat oldu kaSık ağrım Geçmedi. KalbiM bile çok hızlı atıyor şuan

Depremi yasayan arkadaslar cok gecmis olsun Allah bi daha yaşatmasin insallah bende 99 depremini yasadim cok iyi bilirim bu korkuyu..

Geçmiş olsun arkadaşlar, deprem burda da hissedildi ancak Ege de fenaymış annemler Balıkesir de çok korkmuş kadıncağız. Allah beterinden korusun. Bu arada galiba bende bebişimi hissetmeye başladım. Dün ilk kez yemekte tam Dr un ultrasonla baktığı yerde içimde döndü sanki bugün de dümdüz yattığımda sağ tarafımda yumru oldu çok değişik sevdikçe yer değiştirdi hissettiğim bebeğimdir herhalde di mi kızlar daha önce bende gıdıklanma vs hiç olmadı.

Ben de bugün sevgili ev sahibimizin evi satacağını öğrendim.. bayramdan sonra ev ara bul eşyayı topla taşı yerleş çok gözümde büyüyor iyi ki bebişin yatağını gardrobunu filan almamışım.

Hayirli geceler arkadaslar
Ben de depremden etkilenen arkadaslarima gecmis olsun diyorum Rabbime emanetiz hepimiz O koruyanlarin en guzeli. Rabbim ins tekrarini yasatmasin.

Bebislerimin cinsiyetini ögrenen annelerin gözu aydin olsun , artik emanetleri biraz daha iyi tanimiya vesile olmustur bu haber

Ne mutlu bize en kritik dönemleri atlattik ilk 3 ayi atlatsaydik diye gün sayarken simdi tekmeleri sayar olduk. Ins yavrularin hayirla dogduguna da sahit oluruz. Boyle boyle iste zaman gecio gidiyor aslinda her anin tadini cikarmali bu batmalarin da, sismelerin de

Ilk defa tsh yüksek çıktı. 16.haftadayim. Cok huzursuz oldum perşembe doktora göstereceğim sonucu, cuma için de endokrine randevu aldım. Ilaç kullananlar sadece kadin dogum doktoruna mi gidiyorsunuz, endokrine de danisiyor musunuz ilaç dozunu?

Depremi hissedenlere çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın birdaha, bişey sormak istiyorum benim üçüncü çocuğum ama insan unutuyo hepsi ayrı acemilik ayrı bi tecrübe ben hevesle baya bi kıyafet aldım bebişimee 0-3 ay 56 cm aldım hepsini şimdi bakıyorum da bi büyüğünümü alsaydım 3 aya kadar giyebilirmi napsam kararsız kaldım siz nasıl yaptınız....??

Aslında bu biraz bebeginizle ilgili. Biz ailece cok uzun boyluyuz, yegenim 56 cm doğdu. Yenidogan olan kıyafetleri 1 2 kere ya giydi ya giymedi. Direk 3 aylik giymeye başladı. Ama ilk dogduklarinda anne karnındaki gibi bacaklarini karinlarina cekiyorlar genelde. Dimdik uzanip yatmiyorlar yani. O yüzden bebegin boyuna bagli olarak bi süre olabilir.

Ben dahiliye gidiyorum canım ilacın dozunu o ayarlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…