2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın, ben haşimato hastasıyım. İlk 3 ay her ay endokrinologa da gittim kadın Doğum doktoru yanı sıra. 4. Ay sağlık ocağında yaptırdım testlerimi , baktım iyi durumdalar , bu ay gitmedim. Sanırım bundan sonra da böyle devam edeceğim. Test sonucum iyi çıkarsa gitmeyeceğim . Ama kilo alışı ile ilaç dozu yakından etkili , kilo aldığımız zaman ilaç dozu da arttırılmalı. Bebeğin de önümüzdeki aylar daha çok ihtiyacı olacağı için tiroit hormonuna hamilelik içinde de doz ayarlaması yapıyorlar.

Endokrin takip ediyor huzursuz olma cnm ben en baştan beri 3 hafta da bir endokrine gidiyorum takip edelince birşey olmaz Allahın izniyle değerin kaç?

Günaydın
Depremi hisseden yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun .dikkat edin kendinize umarım bidaha böyle büyük depremler yaşamayız bnde çok korkuyorum 99 depreminde 20 gün sokaklarda kalmistik o günler geldi aklıma rabbime emanetiz hepimiz şu ramazanın hurmetine inş herşey iyi olacak

Günaydın anneler

bir garip oblomov
Nasıl oldun? Kanaman yoktur inşallah?

Ben de dün sarsıntı anında 99 depremindeki gibi bir anda artacağını sandım. Oğlum da duvara sabitlemediğim tek kütüphanemin önünde oturmuş oynuyordu diye panikle yerden kucağıma alıp odadan çıkardım ama sanırım ani ve sert hareket etmişim. Halen kasıklarımdaki batma ve acı geçmedi.. Kasılmam zaten vardı üstüne bir de kasık ağrısı ve fazlalaşan akıntı eklenince korkmaya başladım, sanırım doktor yolu göründü bugün bana da.. Rabbim beterinden saklasın, gece kırk kere kabuslarla kalktım.. 99 depremi ne büyük bir travma bırakmış bizlerde, önceden de korkardım ama şimdi o an oğluma yetişemezsem korkusu da eklenince daha da büyüyormuş deprem korkusu

Hadi gözüm aydın idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ben de.. Doktor monurol şase verdi, aranızda kullanan var mı arkadaşlar?
ben ilk hamile oldugumu öğrendğm hafta cok ciddi enfeksiyon gecirdim o zaman içtim gece yatmadan içiyosun antiseptik içini temizliyo mis =) bi de fitil vermişti o şekilde kurtulmuştum, iç çamaşırınızı günde 2-3 defa belki değiştirin, günlük ped kullanmayın, cok hijyenik olmamız lazım malesef :/

Canım benim yaa çok geçmiş olsun, doktora git tabi sakın ihmal etme.. Ah bu analık nasıl bi duygudur, bizler daha kucağımıza almadan me korkular yaşıyoruz, senin tepkin çok normal ama umarım bugün doktordan da iyi haberlerle dönersin..

günaydın kasım anneleri. dün üzücü bir olay yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum turkcell bayisinde önofis çalışanıyım ve dün bir abonenin saldırısına uğradım adam beni kolumdan tuttu duvara çarptı resmen sonrasında işverenimde işten ayrılmamın daha iyi olacağını falan söyledi sizce haklarımı alarak nasıl çıkabilirim ne yapsam bilemiyorum. ve 4 senedir bu şirketteyim en azından tazminatımı alıp çıkmak istiyorum offf

Sana da geçmiş olsun canım, bana fitil vermedi,sadece tek kullanımlık şase ve haftaya kontrole çağırdı.. Senin hemen geçti mi? Günlük ped kullanmıyorum ve çamaşırımı sık degistiriyorum,ki en istemediğim seydi bu enfeksiyon yine de geldi buldu beni..

bol su takviyesi ile max bi kaç güne güne geçer , ben bekarkende cok sık yaşadığım için bu konunun uzmanıyım diyebilirim =) sadece monurol verdiyse cok ciddi bişi yoktur gecer hemen canım bol bol su iç mutlaka

İşten falan ayrılma tabi ki, işveren senden kurtulmak istemiş belli ki, eğer ki bi kusurun yoksa olayda ayrılma, cok istiyosa o işten cıkarsın hem tazimanıtını alırsın hem de işsizlik maaşını

Yok artık yaa lanet olsun bu hanzolara, bi kadına nasıl böyle davranabilir.. Sebep neydi peki? Patronun da senden nasıl böyle bisey ister, ben malesef tam olarak haklarını bilmiyorum ama sen istifa edersen tazminatını alamazsın, ya onlar seni işten çıkarcak ya da anlaşmalı birşeyler oluyo sanırım.. Ama ne yap ne et hakkını yedirme sakın..

Çok geçmiş olsun ama saçmalamış bence işverenin çıkma çıkarmaları bekle ama senin yerinde olsaydım ve haklıysam hem o aboneye hem işverene dava açardım

Hahaha sağol şekerim, ben 3 yıldır evliyim ve bu 3.enfeksiyonum oldu.. Evlilikten önce hiç olmamıştı.. Diğerlerinde yanma sızı ağrı da vardı, bunda hiç birşey yok, sadece idrarı bulanık görünce şüphelendim, iyiki tahlil yaptırmışım.. Tamam canım tavsiyelerine uyucam

Benimde en büyük korkum idrar yolu enfeksiyonu suyla yatıp suyla kalkıyorum artık

Kızlar ne kadar değiştiniz? Ben kendimi çok değişmiş hissediyorum. Hamile değilimde fazla kilo alımından dolayı şişmanlamış gibi hissediyorum. Sanki çirkinleştikçe çirkinleşiyorum. Giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Bu yüzden evden bile çıkasım gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…