2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tatlim cok gecmis olsun darp raporu alabilecegin durum varsa beklemeden al ayrica emniyete sikayette bulun ve guvenlik kameralari goruntulerini izlesinler. Sgk bu konuda ne yapabilir bilmiyorum ama istersen telefonla ara ve basindan geceni anlat. Sonucta musteriden siddet goruyorsun ve isveren arka cikmiyor is kanununda kesin yeri vardir bence tazminat alip cikabilirsin.

Iyiyim canim sen nasilsin?dun hepimiz korktuk Allah korusun tekrarini yasamayalim insallah.sende guzel haberlerle gelirsin insallah doktordan
bir garip oblomov canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir
Iyiyim canim zor bir gece gecirdim karin agrim cok oldu ama sabah iyi kalktim cok sukur

canım avukat arıyorum zaten şuan iş hukukundan anlayan bana yol gösterebilecek bi avukat

Canım öncelikle çok geçmiş olsun...
Sakın işten kendin falan çıkma sgk ile konuş daha sonra hangi şehirdesin bilmiyorum ama baro yu arayabilirsin onların kadın komisyonu ve iş hakları komisyonu oluyor kesinlikle sana yardımcı olurlar lütfen hakkını ara işverenin seni çıkarmasına izin verme...

Ben de baya kilo aldım canım, bazen aynaya bakınca hoşuma gidiyo ama dışarda gezerken gözüm camlara takılıyo ve arkadan koca bir popo beni takip ediyo.. İşte bundan rahatsiz oluyorum.. Çok da cirkinlesmek demeyelim arkadaşım, sonuçta biz bu hayattaki en büyük mucizenin en yakın tanığı oluyoruz, Allah ın kadınlara en güzel armağanı bence..

Kızlar doğum fotoğrafcısı bakıyorum da tavsiye edeceğiniz bi yer varmı şuan cok erken ama fiat araştırması için ne nasıl oluyor hiç bi bilgimiz yok mesela hem video hemde fotoğraf olsa en az ne kadar tutar netten baktım az önce toplam 1250 civarı ama daha uygun varmdır

Bu kadar iyimser olabilseydim ne iyi olurdu. Daha alışamadığım bir durum gerçekten kötü. Zaten eski kıyafetlerimin içine hiç bir şekilde giremiyorum. Ve giydiğine bile karışan bir eş olunca her giydiğimi güzelliğine göre değil oramı buramı kapatsın diye seçiyorum. Ofis ortamında çalışınca diğerlerine ayak uydurabilmek adına dahada dikkatli olmak gerekiyor. İyice bunalıyorum. Saçlarımın dibi kabuk kabuk olmuş ne kadar temiz olursa olsun kepek gibi döküldüğünden pis görüntü oluyor. Ay yoksa ben depresyona mı giriyorum

Dünyanın en güzel şeyi anne olmak eminim sende dünya güzeli olmuşundur sadece güzel bak güzel gör düşünsene içinde bi canlı ne guz

Değerin kaç canım? Ben 3 haftada bir dahiliyeye gidiyorum doz için.

Hadi gözüm aydın idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ben de.. Doktor monurol şase verdi, aranızda kullanan var mı arkadaşlar?
Hamilelikte oluyor canım ne kadar dikkat etsek de. Ben de kullanmıştım ondan. Seninki ilerlememiş onu kullan ertesi güne geçer canım.

Çok geçmiş olsun canım. O konularda çok bilgim yok ama mutlaka hakkını savun. Nasıl yapar üstelik hamile bir kadına. O şahıs da iş verenin de en beterini hak ediyor. Elinden geleni yap.

Aman arkadaşım sıkı dur depresyona falan girmek yok.. Çalışan kadın olmak kötü kıyafeti düşününce, ben de hiçbi kıyafetime giremiyorum malesef, bütün yazlıklarımı kisliklarla birlikte kaldırdım, 5 tişört, 1 pantolan, 2 tane de elbise aldım, onlarla idare ediyorum ama ben evdeyim tabi, evde herhangi biseyle geçiriyorum günümü.. Benim de eşim çok dikkat çekici olmamı istemez, aldıklarım da hep bol şeyler iyice hantal gösteriyo beni ama dediğim gibi çok da takılmıyorum.. Açıkçası hamile kalmadan önce bu duruma alıştırdım kendimi belki de ondan rahat geciriyorum.. Geçenlerde biri maşallah hamileliğin sonuna yaklaştın galiba dedi, artık ne kadar irilestiysem, bi kahkaha attım, 2 hafta sonra anca yarısına gelcem dedim, orda kaldı bu konu.. Kilo konusu geçince amaaannn ne yani bulantidan kusmadan zayiflasa mıydım yani, şükür yiyorum kilo da alıyorum diyorum herkes susuyo.. Saç problemin için şampuan değiştirmeyi denedin mi? Belki bakım kremleri falan işe yarar..

Ay hadi inşallah canım benim, gece iciliyomus, bir an once gece olsun diye bakıyorum..

Şuan değil de doğum sınrası yaşayacağım ben de sanırım aynı hisleri. Çok kilo alırsam diye korkuyorum. Zaten göbek kendinden geçio sezeryandan sonra

Bence hakkını yedirme cnm ve imzalatcaklari hic bir kagida imza atma banada isyerimde boyle bir olay geldi basima bana savunma yazdirdilar daha sonrada isten atmak icin kagit koydular önume imzalamam icin imzalamadim mahkemeye verdim ve kazandim.ve butun haklarimi aldim. eger o kagidi imzalasaydim hicbisey yapamicaktim. Iyi bir avukata danis bu konuyu zaten mahkeme genelde isciden yana oluyo.. ama avukatin iyi olmasi lazim bazen sirketler avukati satin alabiliyo..

Haklısın canım biraz bu tarafından bakmaya çalışıcam. Az önce internetten 4 tane elbise siparişi verdim umarım içine girebilirim
Denemediğim şampuan vs kalmadı. Özel şampuanları da kullandım Sadece bir süre geçip tekrarlıyor.

Şuan değil de doğum sınrası yaşayacağım ben de sanırım aynı hisleri. Çok kilo alırsam diye korkuyorum. Zaten göbek kendinden geçio sezeryandan sonra
Ben kilo almaktan korkmuyorum açıkçası. Sonrasında verebileceğime inanıyorum. Şuan için sıkıntı yapıyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…