- 26 Aralık 2012
- 638
- 628
- 123
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.001
daha iyiyim bugün canım teşekkür ederim.bir garip oblomov canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir
Tatlim cok gecmis olsun darp raporu alabilecegin durum varsa beklemeden al ayrica emniyete sikayette bulun ve guvenlik kameralari goruntulerini izlesinler. Sgk bu konuda ne yapabilir bilmiyorum ama istersen telefonla ara ve basindan geceni anlat. Sonucta musteriden siddet goruyorsun ve isveren arka cikmiyor is kanununda kesin yeri vardir bence tazminat alip cikabilirsin.günaydın kasım anneleri. dün üzücü bir olay yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum turkcell bayisinde önofis çalışanıyım ve dün bir abonenin saldırısına uğradım adam beni kolumdan tuttu duvara çarptı resmen sonrasında işverenimde işten ayrılmamın daha iyi olacağını falan söyledi sizce haklarımı alarak nasıl çıkabilirim ne yapsam bilemiyorum. ve 4 senedir bu şirketteyim en azından tazminatımı alıp çıkmak istiyorum offf
Iyiyim canim sen nasilsin?dun hepimiz korktuk Allah korusun tekrarini yasamayalim insallah.sende guzel haberlerle gelirsin insallah doktordanGünaydın anneler
bir garip oblomov
Nasıl oldun? Kanaman yoktur inşallah?
Ben de dün sarsıntı anında 99 depremindeki gibi bir anda artacağını sandım. Oğlum da duvara sabitlemediğim tek kütüphanemin önünde oturmuş oynuyordu diye panikle yerden kucağıma alıp odadan çıkardım ama sanırım ani ve sert hareket etmişim. Halen kasıklarımdaki batma ve acı geçmedi.. Kasılmam zaten vardı üstüne bir de kasık ağrısı ve fazlalaşan akıntı eklenince korkmaya başladım, sanırım doktor yolu göründü bugün bana da.. Rabbim beterinden saklasın, gece kırk kere kabuslarla kalktım.. 99 depremi ne büyük bir travma bırakmış bizlerde, önceden de korkardım ama şimdi o an oğluma yetişemezsem korkusu da eklenince daha da büyüyormuş deprem korkusu
Iyiyim canim zor bir gece gecirdim karin agrim cok oldu ama sabah iyi kalktim cok sukurbir garip oblomov canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir
İstemeyen anne ayrı tabi canımAma demese de suç diyelim ki anne istemiyor down olmasını öyle doğarsa sormayacak mı doktora neden söylemedin diye
Evet ağır oluyor en küçük olumsuz bi şeyi ama varsa da bilinmeli
canım avukat arıyorum zaten şuan iş hukukundan anlayan bana yol gösterebilecek bi avukat
Aslında ben de çok su içiyorum ama neden olduysa oldu artik.. Hamilelikte enfeksiyonlara açık oluyormuşuz arkadaşım, şu hamilelik sağ salim bi bitse..Benimde en büyük korkum idrar yolu enfeksiyonu suyla yatıp suyla kalkıyorum artık
Ben de baya kilo aldım canım, bazen aynaya bakınca hoşuma gidiyo ama dışarda gezerken gözüm camlara takılıyo ve arkadan koca bir popo beni takip ediyo.. İşte bundan rahatsiz oluyorum.. Çok da cirkinlesmek demeyelim arkadaşım, sonuçta biz bu hayattaki en büyük mucizenin en yakın tanığı oluyoruz, Allah ın kadınlara en güzel armağanı bence..Kızlar ne kadar değiştiniz? Ben kendimi çok değişmiş hissediyorum. Hamile değilimde fazla kilo alımından dolayı şişmanlamış gibi hissediyorum. Sanki çirkinleştikçe çirkinleşiyorum. Giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Bu yüzden evden bile çıkasım gelmiyor.
Bu kadar iyimser olabilseydim ne iyi olurdu. Daha alışamadığım bir durum gerçekten kötü. Zaten eski kıyafetlerimin içine hiç bir şekilde giremiyorum. Ve giydiğine bile karışan bir eş olunca her giydiğimi güzelliğine göre değil oramı buramı kapatsın diye seçiyorum. Ofis ortamında çalışınca diğerlerine ayak uydurabilmek adına dahada dikkatli olmak gerekiyor. İyice bunalıyorum. Saçlarımın dibi kabuk kabuk olmuş ne kadar temiz olursa olsun kepek gibi döküldüğünden pis görüntü oluyor.Ben de baya kilo aldım canım, bazen aynaya bakınca hoşuma gidiyo ama dışarda gezerken gözüm camlara takılıyo ve arkadan koca bir popo beni takip ediyo.. İşte bundan rahatsiz oluyorum.. Çok da cirkinlesmek demeyelim arkadaşım, sonuçta biz bu hayattaki en büyük mucizenin en yakın tanığı oluyoruz, Allah ın kadınlara en güzel armağanı bence..
Dr. A gittin mi?Iyiyim canim sen nasilsin?dun hepimiz korktuk Allah korusun tekrarini yasamayalim insallah.sende guzel haberlerle gelirsin insallah doktordan
Iyiyim canim zor bir gece gecirdim karin agrim cok oldu ama sabah iyi kalktim cok sukur
Kızlar ne kadar değiştiniz? Ben kendimi çok değişmiş hissediyorum. Hamile değilimde fazla kilo alımından dolayı şişmanlamış gibi hissediyorum. Sanki çirkinleştikçe çirkinleşiyorum. Giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Bu yüzden evden bile çıkasım gelmiyor.
Değerin kaç canım? Ben 3 haftada bir dahiliyeye gidiyorum doz için.Ilk defa tsh yüksek çıktı. 16.haftadayim. Cok huzursuz oldumperşembe doktora göstereceğim sonucu, cuma için de endokrine randevu aldım. Ilaç kullananlar sadece kadin dogum doktoruna mi gidiyorsunuz, endokrine de danisiyor musunuz ilaç dozunu?
Hamilelikte oluyor canım ne kadar dikkat etsek de. Ben de kullanmıştım ondan. Seninki ilerlememiş onu kullan ertesi güne geçer canım.Hadi gözüm aydın idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ben de.. Doktor monurol şase verdi, aranızda kullanan var mı arkadaşlar?
Çok geçmiş olsun canım. O konularda çok bilgim yok ama mutlaka hakkını savun. Nasıl yapar üstelik hamile bir kadına. O şahıs da iş verenin de en beterini hak ediyor. Elinden geleni yap.günaydın kasım anneleri. dün üzücü bir olay yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum turkcell bayisinde önofis çalışanıyım ve dün bir abonenin saldırısına uğradım adam beni kolumdan tuttu duvara çarptı resmen sonrasında işverenimde işten ayrılmamın daha iyi olacağını falan söyledi sizce haklarımı alarak nasıl çıkabilirim ne yapsam bilemiyorum. ve 4 senedir bu şirketteyim en azından tazminatımı alıp çıkmak istiyorum offf
Aman arkadaşım sıkı dur depresyona falan girmek yok.. Çalışan kadın olmak kötü kıyafeti düşününce, ben de hiçbi kıyafetime giremiyorum malesef, bütün yazlıklarımı kisliklarla birlikte kaldırdım, 5 tişört, 1 pantolan, 2 tane de elbise aldım, onlarla idare ediyorum ama ben evdeyim tabi, evde herhangi biseyle geçiriyorum günümü.. Benim de eşim çok dikkat çekici olmamı istemez, aldıklarım da hep bol şeyler iyice hantal gösteriyo beni ama dediğim gibi çok da takılmıyorum.. Açıkçası hamile kalmadan önce bu duruma alıştırdım kendimi belki de ondan rahat geciriyorum.. Geçenlerde biri maşallah hamileliğin sonuna yaklaştın galiba dedi, artık ne kadar irilestiysem, bi kahkaha attım, 2 hafta sonra anca yarısına gelcem dedim, orda kaldı bu konu.. Kilo konusu geçince amaaannn ne yani bulantidan kusmadan zayiflasa mıydım yani, şükür yiyorum kilo da alıyorum diyorum herkes susuyo.. Saç problemin için şampuan değiştirmeyi denedin mi? Belki bakım kremleri falan işe yarar..Bu kadar iyimser olabilseydim ne iyi olurdu. Daha alışamadığım bir durum gerçekten kötü. Zaten eski kıyafetlerimin içine hiç bir şekilde giremiyorum. Ve giydiğine bile karışan bir eş olunca her giydiğimi güzelliğine göre değil oramı buramı kapatsın diye seçiyorum. Ofis ortamında çalışınca diğerlerine ayak uydurabilmek adına dahada dikkatli olmak gerekiyor. İyice bunalıyorum. Saçlarımın dibi kabuk kabuk olmuş ne kadar temiz olursa olsun kepek gibi döküldüğünden pis görüntü oluyor.Ay yoksa ben depresyona mı giriyorum
Ay hadi inşallah canım benim, gece iciliyomus, bir an once gece olsun diye bakıyorum..Değerin kaç canım? Ben 3 haftada bir dahiliyeye gidiyorum doz için.
Hamilelikte oluyor canım ne kadar dikkat etsek de. Ben de kullanmıştım ondan. Seninki ilerlememiş onu kullan ertesi güne geçer canım.
Çok geçmiş olsun canım. O konularda çok bilgim yok ama mutlaka hakkını savun. Nasıl yapar üstelik hamile bir kadına. O şahıs da iş verenin de en beterini hak ediyor. Elinden geleni yap.
Hadi gözüm aydın idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ben de.. Doktor monurol şase verdi, aranızda kullanan var mı arkadaşlar?
Şuan değil de doğum sınrası yaşayacağım ben de sanırım aynı hisleri. Çok kilo alırsam diye korkuyorum. Zaten göbek kendinden geçio sezeryandan sonraKızlar ne kadar değiştiniz? Ben kendimi çok değişmiş hissediyorum. Hamile değilimde fazla kilo alımından dolayı şişmanlamış gibi hissediyorum. Sanki çirkinleştikçe çirkinleşiyorum. Giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Bu yüzden evden bile çıkasım gelmiyor.
günaydın kasım anneleri. dün üzücü bir olay yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum turkcell bayisinde önofis çalışanıyım ve dün bir abonenin saldırısına uğradım adam beni kolumdan tuttu duvara çarptı resmen sonrasında işverenimde işten ayrılmamın daha iyi olacağını falan söyledi sizce haklarımı alarak nasıl çıkabilirim ne yapsam bilemiyorum. ve 4 senedir bu şirketteyim en azından tazminatımı alıp çıkmak istiyorum offf
Haklısın canım biraz bu tarafından bakmaya çalışıcam. Az önce internetten 4 tane elbise siparişi verdim umarım içine girebilirimAman arkadaşım sıkı dur depresyona falan girmek yok.. Çalışan kadın olmak kötü kıyafeti düşününce, ben de hiçbi kıyafetime giremiyorum malesef, bütün yazlıklarımı kisliklarla birlikte kaldırdım, 5 tişört, 1 pantolan, 2 tane de elbise aldım, onlarla idare ediyorum ama ben evdeyim tabi, evde herhangi biseyle geçiriyorum günümü.. Benim de eşim çok dikkat çekici olmamı istemez, aldıklarım da hep bol şeyler iyice hantal gösteriyo beni ama dediğim gibi çok da takılmıyorum.. Açıkçası hamile kalmadan önce bu duruma alıştırdım kendimi belki de ondan rahat geciriyorum.. Geçenlerde biri maşallah hamileliğin sonuna yaklaştın galiba dedi, artık ne kadar irilestiysem, bi kahkaha attım, 2 hafta sonra anca yarısına gelcem dedim, orda kaldı bu konu.. Kilo konusu geçince amaaannn ne yani bulantidan kusmadan zayiflasa mıydım yani, şükür yiyorum kilo da alıyorum diyorum herkes susuyo.. Saç problemin için şampuan değiştirmeyi denedin mi? Belki bakım kremleri falan işe yarar..
İdrar yaparken yanma hissi oluyordu bende sık sık idrara çıkıp damla daml idrar geliyorduGecmis olsun cnm belli bir belirtisi var mi idrar yolu enfeksiyonun birde nelere dikkat edilmeli bol su icmeliyiz herhalde ama ben cok su icemiyorum.
Ben kilo almaktan korkmuyorum açıkçası. Sonrasında verebileceğime inanıyorum. Şuan için sıkıntı yapıyorum nedense.Şuan değil de doğum sınrası yaşayacağım ben de sanırım aynı hisleri. Çok kilo alırsam diye korkuyorum. Zaten göbek kendinden geçio sezeryandan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?