2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gecmis olsun cnm belli bir belirtisi var mi idrar yolu enfeksiyonun birde nelere dikkat edilmeli bol su icmeliyiz herhalde ama ben cok su icemiyorum.
Canım normalde idrar yaparken yanma, sızlama,kasiklarda ağrı olur. Sık idrara çıkma isteği duyarsın ama gidersin bi damlacık gelir falan bu tarz belirtileri var.. Bi de idrar bulanık olur, ilerleyen safhalarda idrarda kan olur.. Benim hiç bi yakınmam yoktu sadece idrarım dün gece bulanık olunca şüphelendim, sabaha kadar bol bol su içtim, bulanıklık geçti ve idrarımın rengi nerdeyse su gibi oldu, sonra bikac saat uyudum bi daha tuvalete çıkınca hafif bulanıklık vardı yine.. Hemen gittim tahlil yaptırdım ve sonuç bu.. Bol su içmek enfeksiyonu önlemeye yardımcı olur ama doktora özellikle sordum su içmek enfeksiyonu iyilestirmiyo, sadece azaltır ama illa tedavi gerekir dedi.. Çamaşırı sık değiştirmek, pamuklu çamaşır giymek, dar çamaşır giymemek de enfeksiyondan korunmak için yararlı.. Ama ben bunların hepsini yapmama rağmen yine de oldum, olacağım varmış.. Zaten sanırım idrar yolu enfeksiyonu olmadan hamileliği tamamlayan yok, çok görüyorum cok okuyorum olan.. Benim şansım erken farketmek oldu sanırım, ayıptır söylemesi her tuvaletten sonra inceleme yaparım da.. Okuduğuma ve bugün doktorumun dediğine göre hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu baya önemliymiş, uzun süre tedavi edilmezse bebeğe zarar verebilir dedi..

Enfeksiyondan en iyi korunma yöntemi bol su içmek ve sürekli iç çamaşırı değiştirmek. Günlük pedler de enfeksiyon yapıyor. Gün içinde 3-5 defa çamaşır değişrtimek mümkün olmayabiliyor, ben peçete ya da tuvalet kağıdı koyuyorum ve sürekli değiştiriyorum en güzel böyle yöntem buldum kendime.

Bugün sağlık ocağında aşı yapacaklardı bana ben de bebeğimin ultrasonda bir hafta geriden geldiğini söyledim. onlar da önemli değil dedi 12.haftadan itibaren vurulabiliyormuş. Ben yine de doktoruma danışmak istedim haftaya vurduracağım büyük ihtimal.

Benide bugün aradılar aşı için saglık ocagından yaptıracak mısınız

Girersin girersin, giremezsen de değiştirir bi büyüğünü alırsın nolcak.. Yakında kayinvalidemlerin yanina gidip bi süre orda kalcam yani evde giymelik de dogru düzgün şeylere ihtiyacım var, hamile şortu bakıyorum hep kısa, ben dizden yukarda giymem, neyse dün gittim normal kisilerin kiyafetlerinden büyük beden denedim, sanırım 48 beden alicam, hamile olmadan once 38 bedendim tabi.. Bi de şu hani bol tiril tiril pantolonlar var ya, onlardan denedim, bazılarında o kadar hantal durdum ki eşimle bi süre bakıştık bu ben miyim diye.. Amaann öyle ya da böyle geçicek bu hamilelik arkadaşım, çok da takmamak lazım, üzülsem kilo mu vercem, almıcam mı, niye zehir edeyim ki kendime.. Bence sen de takılma, inşallah doğumdan sonra vercez zaten..
Saçların konusunda şaşırdım, çok rahatsiz olursan cildiye doktoruna da gidebilirsin.. Benim oyle bi sorunum olmadi ama bende de aşırı sivilcelenme oldu mesela, ki ben onceden sivilce ilacı kullanmıştım kaymak gibi cildim vardi..

Kizlar kendime hamile mayosu aldim cok sevindim tam istedigim gibi yasadiginiz sehirde loya var mi bilmiyorum ama varsa bakin derim isteyen olursa ozelden foto atabilirim ay ustumden resmen yuk kalkti hep baktiklarim kocakari isi ya da popomu kapatmayan seylerdi. Bu elbise gibi cicekli olmasida cok hosuma gitti. Fiyatida 89.90di ama kasada 72 lira diyincede ayri sevindim

Bu arada si.diden bu kadar kilo almayin onumuzde uzun zaman var dikkat edebildiginiz kadar edin bebeginize hicbir yarari yok onun icin vs laflari kendini kandirmaktan baska bisi degil bugun fark ettim bende cok ekmek yemege basladim ilerde seker vs cikarsa ugrasiriz. Calisirken zaten dengesiz besleniyoruz. Nunutte canim o kendini begenmeme gelip gecici bir sey hamileligimin basinda banada olmustu. Benim esim normalde tayt disinda giydigime karismaz ama hamile kaldiktan sonra sanki daha cok dikkat eder oldu. Gardrobumdaki kisa badilerimin olmamasi uzuyor benide gecen sene cok severek almistim yuksek bel pantalonla harika oluyorlardi ama simdi hamile pantalonunun bel kismi gorununce komik durdularsacindaki deri dokuntusunu doktora sorabilirsin

Ben kilo almaktan korkmuyorum açıkçası. Sonrasında verebileceğime inanıyorum. Şuan için sıkıntı yapıyorum nedense.
Ben ilkinde 19 kilo aldım, kolay verdim ama bundan 5 yıl önceydi. Şimdi vücudum aynı hızla toparlanırmı bilmiyorum. Fakat şu var ki karnımın sıkılaşması 3 yılımı almıştı hemen hemen. Şuan bence istediğimiz kadar tombikleşebiliriz hakkımız var buna

Büyük ihtimalle aynı sivilce ilacını kullandık canım. Bebek gibi cildim vardı. Birden sivilceler siyah noktalar tünedi. Bir kıllandım bir kıllandım maşallah bana

Ben hamileliğimin başından beri zor olsa da hep yiyip kilo aldım. Hala daha yiyorum. Dediğin gibi o yüksek bel pantolonlarım mini mini tişortlarım nerede. Bide ben hep bir yerlerime takan biriydim. Aslında düşününce bu durumu aşmak kolay. Sadece biraz daha düzen ve özenmek lazım. Kendimize boş bir vakit ayırıp giyilebilecek şeyleri kombinlemek lazım kendimizle hem barışık olup hem daha fazla ilgilenmek lazım. gibi gibi

Ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım , şeker de çıkmadı , tek çatlağım da ol!madı, ilk 6 ay bir şey yapmadan 20si gitti sonra dikkat ederek 1 yılda toplam 35 kilo vererek eski halime dönmüştüm. Kilo evet güzel değil , sağlıklı değil ama demir değil elbet yağlar eriyor gidiyor hiç canımı sıkamam. Ben kızımda da buzdolabı gibi her yerden kilo aldım, hamile değil de obez gibişimdi oğlum olacak inşallah gene üstten basılmış mayalanmış hamur gibi her yerden genişledim öyle hayvani de yemiyorum ama nedense su içsem yarıyor neyse en azından gideceğini biliyorum içim rahat, sen de kendini germe hiç

Kızlar merhaba. Sağlık ocağında kan tahlili yaptım da açlık şekerim düşük çıktı. Sınır 74 benim ki 66. Benim le aynı durumu yaşayan var mı? Nelere dikkat ediyorsunuz. Doktor bu değer şekerinin aniden inip çıktığını gösterir dedi. O zaman şeker testi yapınca yüksek mi çıkacak değerim anlamadım

Kızlar benim karnım baya küçüldü ya buna taktım şimdi de kafayı durmadan ayna karşısında karnımı inceliyorum : ) bir hafta kadar önce 6 aylık gibiydi

Hahahahah o zaman yaşasın kilo almaaaakk

Hahahha neyse ki bende henüz kıllanma olmadı, ablamda da çok olmuştu, hatta dalga geçerdi kocamla aynı tras takımını kullaniyoz diye, tabi doğumdan sonra gitti hepsi.. Sen erkek bebek mi bekliyosun? Erkek bebekte daha çok oluyomuş diye okumuştum, benim kızım olcak inşallah, ondan belki de kıl olmadı..

Hahhahahha her mesajını gülerek okuyorum şekerimben de senin izinden geliyorum sanırım.. Açıkçası ben de öyle aman aman yemek yemiyorum ama nerden geliyo bu kilolar bilmem bence bu alinanin hepsi kilo da değil, ödem yapiyo bence vücut, bazi vücutların ödem yapması daha muhtemel oluyo, bence biz o güruhtaniz.. Doğumdan sonra bi topik açarız kasım anneleri zayıflıyor diye, ordan birbirimizi gazladikca ver Allah ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…