2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Bende erkek bebek kıllandırır diye çok okudum ama son iki kontrolde de doktor %99 kız dedi. Gerçi benim ablamın iki oğlu var ikisinde de hiç kıllanma olmamış. Kişiye göre değişiyor demek ki.

Kizlar instagram da isme ozel hastane cikisi yapan bir yer biliyormusunuz kanevice ya da baska turlu olabilir ama isme ozel olsun istiyorum onerebiliceginiz bir yer var mi :)

Hamilelikten önce her tahlil yapıldı hic sorun yoktu. 4.haftada 2.6 çıktı. Doktor bir sonraki ay takip edelim dedi. Hep 1.3 falandi. Ilac kullanmadım.
Şimdi 16.haftada 5 çıktı çok moralim bozuldu. En son 12.haftada baktirmistim. Bu 4 haftada hep yuksektiyse bebeğim zarar görmüş müdür persembe sabah kadın dogum randevum var. Persembe aksama dahiliyeden ve cumaya endokrinden randevu aldım. Kadin dogumun yonlendirmesine göre giderim, randevu elimde bulunsun da.
Bebeğin beyin gelisimini etkiledigi için aşırı huzursuz oldum anlatamam ilaç hemen etkisini gösteriyor mu, dozunu ayarlayip düşük seviyeye getirene kadar daha da zaman geçer mi aklımda deli sorular

Ayy nerden buldunuz bana özelden atarmısın Can'ım

Canım geçmiş olsun pek bilgim Yok bu konuda ama 4 haftada bebeğe zarar verseydi doktorun ayda bir kontrolden ziyade haftada bir kontrol isterdi

Canım benim de ilk haftalarda 4.5 çıkmıştı ama doktorum ilaç dahi vermedi kendiliğinden düştü ama gebeliğin başında yükselebiliyormuş diye. Sonra tekrar baktık kendiliğinden düşmüş. Hatta ben de o sıra doktora ne gibi zararı olur bebeğime diye sormuştum şu an için bi sıkıntı olmayacağını yani doğumda da yüksek olursa mı ne öyle zararı oluyormuş yani doktor bana çok güzel açıklamıştı ikna olmuştum. Doktorunla görüşünce aydınlatacaktır seni ama sen endişe etme doktorla konuşmadan. Bugün ben de baktırdım tekrar iyi çıktı çok şükür.

Canını sıkma olmamıştır birşey . Endokrinolog bana tsh ını 2.6 da tutacağız demişti. Ben 15 gün farkında olmadan 100 lük değil 50 lik leviotron kullanmışım . Farkettiğim an test yaptırdım Ve endokrinologa koştum ağlayarak , çünkü bebekte zeka geriliğine neden olduğunu biliyorum yüksek tsh ın. Şükür tsh ım çok az yükselmiş . Gittiğim endokrinolog Prof. Bayağı rahatlattı beni, aylarca kullanmaman lazımdı bebekte zeka geriliği olması için dedi, kesinlikle etkilememiştir bebeği dedi. Ama tahmin edersin nasıl vicdan azabı çektiğimi. İçini rahat tut ama her ay baktır tsh ına. Bu ay 2'ye düşmüş.

Ben de gebe'den aldım iki tane... düzenli yüzüyorum Ve göğüslerim büyüdüğü için bikiniler fazla dekolte durmaya başlamıştı .....

Saç diplerim aynı tarif ettiğin gibiydi ilk Doğumdan sonra emzirirken. Aynen o kadar çok şey denedim ki... bence bir dermatologa git, emzirirken daha çok artıyor Ve saç dökülmesine neden oluyor.

Saç diplerim aynı tarif ettiğin gibiydi ilk Doğumdan sonra emzirirken. Aynen o kadar çok şey denedim ki... bence bir dermatologa git, emzirirken daha çok artıyor Ve saç dökülmesine neden oluyor.
Cildiyeye falan çok gittim ama verdikleri şampuanlarda serumlarda bir süreliğine işe yaradı. Yine görünücem bir. Ama böyle napcam bilmiyorum. En kalitelisinden en dandiğine şampuan kullandım. Serumlar yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…