2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kizlar hatirlayanlar cardir belki bebegimin kalbinde beyaz bir leke cikmisti bugun dirtlu test sonucum da 50/1 gibi cok kotu bir oran cikti. Ne yapacagim cok caresizim , testi kotu cikan arkadaslar bana bir yol gosterin.. aglamaktan mafoldum

Selam kizlar hatirlayanlar cardir belki bebegimin kalbinde beyaz bir leke cikmisti bugun dirtlu test sonucum da 50/1 gibi cok kotu bir oran cikti. Ne yapacagim cok caresizim , testi kotu cikan arkadaslar bana bir yol gosterin.. aglamaktan mafoldum
Benim de dortlu testim riskli cikti canim detayli ultrasonu bekliyorum Allah yardimcin olsun ama bunlar hep bir ihtimal sonucta Allah korusun dogumda oksijensiz kalip engelli dogan bebekler var ya da bir kac yasina gelince havale gecirenler var basimiza ne gelecegini bilemiyoruz.bu yuzden amniyosenteze gerek gormedim ben aldirmayi ise hic dusunmedim.ne malum ki hepimiz birer engelli adayiyiz cocuklarimiz bizler her insan.o yuzden dua edip bekliyorum Allah'tan gelene boynumuz kildan ince.uzulmuyomuyum cok uzuluyorum bir an bile aklimdan cikmiyo.aglamiyomuyum cok agliyorum gozlerim hep dolu dolu.mizacim bile degisti daha farkli hissediyorum kendimi.Rabbim insallah dualarimizi kabul eder saglikla dogar bebeklerimiz

Canimmm.inan ayni hisleri 0aylasiyorum aldirmak aklimdan gecmiyor ama doktor yurtdisi testleri, amniosentez falan onerdi napsam yaptirsam.mi gerek yok mu diye dusunuyoeum oyle zor bir durum ki dunya basima yikildi sanki kendimi dusunmuyorum.dogacak minigimi dusunuyorum cekebilecegi acilari dusundukce kahroluyorum...

Iyi bir perinatolog bulup tekrar ayrintili ultrasona girin haftaniz gecmeden. Amniyosentez yuzde yuz sonuc veriyor ama biraz riskli eger aldirmayi düşünmüyorsaniz yaptirmamak daha mantikli diye düşünüyorum. Bol bol dua edelim Allah saglikla kavustursun bebeklerimize

S Sarisinbebek domestic İkinizede çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Şahsen ben bunları göze alamadığım için hiç bir testi yaptırmadım. Aldırmayı düşünmüyorsam elimden bir şey gelmiyorsa bunları bilip kalan ayları zehir etmek istemedim kendime. Allah şifanızı / şifamızı versin inşallah. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi.

Yurtdisi testi de bir secenek tabi ama forumda arastirdigim kadariyla yanlis sonuc alanlar da olmus.kac tane doktora gittim kesin sonuc deil dediler sonucta kesin sonuc vermeyecek bir teste bel baglamak istemedim onu da dusunmuyorum.amniyosentez icin de ayni sekilde dusunuyorum yuzde bir yanilma payi onda da var.neden cocugumu rahatsiz edeyim ki en rahat olmasi gereken yerde hem de anne karninda.aldirmayi dusunmuyorsan beklemek ve dua etmekten baska yol yok.doktorlar da ayni seyi soyledi bana aldirmayacaksan neden yaptirasin dediler

Amin insallah Rabbim hepimizi saglikla kavustursun.Rabbim dermansiz dert vermesin dert verip derman aratmasin hicbirimize:)

Arkadaşlar herkes demir ilacı alıyor mu? Bana doktorum verdi kan için ama kullanmaya başlamadım henüz. Kansızlık yok bende neden içmek zorundayım anlamadım.

Arkadaşlar herkes demir ilacı alıyor mu? Bana doktorum verdi kan için ama kullanmaya başlamadım henüz. Kansızlık yok bende neden içmek zorundayım anlamadım.

Canım kansızlığın olmasa bile şuan vücudun iki kişiye birden kan pompalamak zorunda ondan doktorlar her ihtimale karşı veriyorlar mesela ben corasprinde kullanıyorum daha çok sulandırsın diye ve evet kapkara çıkıyor maalesef büyük tuvalet

Hamilesin ve o bebegin sorumlulugu sende baska bir zorunluluk olmasi mi gerekiyor sence? Artik sadece kendi acindan degil bebegin acisindan da dusunmelisin ve o ilaclari takviyeleri veren doktorlar bu ise senelerini veriyorlr gereksiz hicbir seyi vereceklerini dusunmuyorum gunde 2 kere antibiyotik iciyorum ama bir kere bile acaba demedim ki ben ilaca asiri derecede karsi bir insanim ama enfeksiyonumun bebegime verecegi zarar ilacin verecegi zarardan daha fazla oldugunu biliyorum. Bu konular aslinda daha oncede konusuldu yarar zarar iliskisi yani

Bence kullan canim dogum sirasinda kan kaybediliyor bu yuzden kansizlik olmasa da degerlerinin yuksek olmasi onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…