- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.101
Burada herhangi birinin yorumu ile ilaç içip içmemeye karar verecek kadar cahil ve bilinçsiz değil bence kimse. Burada sadece sohbet ediyoruz ve birbirimizin fikirlerini alıyoruz hepsi bu. Ama sen konuyu açtın diye galiba insanların neyi nasıl ne zaman konuşacağına da karar verebileceğini düşünüyorsun ve hatta yapılan eleştirilerin mantık çerçevesinde olup olmadığına da sen karar verebiliyorsun. Bu nedenle seninle çok farklı bakış açılarımız olduğunu düşünüyorum ve artık daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Sanırım artık bu başlığı da takip etmeyi bırakıp benim gibi düşünen insanların özgürce fikirlerini ifade edebileceği başka bir başlığı takip edeceğim. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın arkadaşlar :)Benim burda kimseye sinirlendigim yok. Elestrilerin bence mantik cercevesinde yapilmasi gerekiyor ama sadece bizim kafamizdaki dusunceyle degil daha genis kapsamli burda doktorlar elestrilirken benim senin bizim dusuncemizle beklentimizle olmamasi gerekiyor. vitamin yazmadi neden yazmadi troidlerime neden bakmadi neden bana hemen en kotusunu soyledi vitamin yazdi neden neden neden burda bunlarin cevabini verecek yetki bizde yok. Direk doktora sorulsa daha mantikli olmaz mi? Sen kan ilacini soruyorsun ben cikip desem kullanma bende kullanmiyorum ama bir ay sonra kontrolunde sende kansizlik ciksa kan takviyesi gerekse vs vs bir suru sorun olussa sende ve bebeginde bunun vebali kime? Peki doktoruna ne diyeceksin yazdigin vitamini gereksiz gordum kullanmadim!! Ha nedir burda manevi anlamda destek oluruz kiyafet anlaminda paylasim yapariz. Guzel gunumuzu paylasiriz. Agrimizi kanamamizi yazariz siz ne yapmistiniz diye sorariz ki bir cok kisi sakin kalip doktora gitmeyi oneriyor... ama HAYATİ bir durum soz konusu olursa (ki vitamin kullanmamanin sonucunda hayati durum soz konusu olabilir)bunun yorumu bizde olmamali annenin vicdani doktorun ilgisi ve tecrubesi burda devreye girer. Yazdigi gunden beri kullanmayip zorunlulugu sormussun ya bunun zorunlu oldugu olmadigi sana kalmis.
Buraya kimseyi ben davet etmedim gelin ya da gidin diyemem ama burda yazilanlardan etkilenenlerede cahil deme hakkina kimse sahip degil ve sorulan sorularin bir cogu gercekten fikir danisma ve burda yazilanlara uyma amacli bu gercegi kimse gozardi edemez. Sonucta burda herkes bir biriyle fikir alis verisi yapiyorsa biirbirimize karsi sorumlulugumuzda doguyor. Dusunceme saygi duymani ya da sayfadaki herkesin saygi duymasi destek olmasi icin yazmiyorum yazmam gerektigi icin yaziyorum hayati bir durum sozkonusuysa yazmamida kimse engelleyemez. Insallah dusunceni ozgurce yazdigin yzdiklarini sadece senin dusuncen olrak gorup uygulamaya gecmeyecek bir grupta daha mutlu rahat olursun...Burada herhangi birinin yorumu ile ilaç içip içmemeye karar verecek kadar cahil ve bilinçsiz değil bence kimse. Burada sadece sohbet ediyoruz ve birbirimizin fikirlerini alıyoruz hepsi bu. Ama sen konuyu açtın diye galiba insanların neyi nasıl ne zaman konuşacağına da karar verebileceğini düşünüyorsun ve hatta yapılan eleştirilerin mantık çerçevesinde olup olmadığına da sen karar verebiliyorsun. Bu nedenle seninle çok farklı bakış açılarımız olduğunu düşünüyorum ve artık daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Sanırım artık bu başlığı da takip etmeyi bırakıp benim gibi düşünen insanların özgürce fikirlerini ifade edebileceği başka bir başlığı takip edeceğim. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın arkadaşlar :)
İlk sayfadaki listeden de çıkarır mısın beni. Yazdıklarımı kendi yorumlarınla yanlış aktarıyorsun ve hala gereksiz uzatıyorsun meseleyi. Ben kimseye cahil demedim kimse buradan okuduklarıyla bebeğinin hayatını riske atabilecek kadar cahil ya da bilinçsiz değil dedim. Aksini kimse iddia edemez sanırım. Buradan yapılan bir yorum ile doktoruna danışmadan ilaç kullanan var mı arkadaşlar aramızda? Hiç sanmıyorum ama varsa da kusura bakmasınlar özür diliyorum kendilerinden ve doktorlarına danışmadan birşey yapmamalarını tavsiye ediyorum.Buraya kimseyi ben davet etmedim gelin ya da gidin diyemem ama burda yazilanlardan etkilenenlerede cahil deme hakkina kimse sahip degil ve sorulan sorularin bir cogu gercekten fikir danisma ve burda yazilanlara uyma amacli bu gercegi kimse gozardi edemez. Sonucta burda herkes bir biriyle fikir alis verisi yapiyorsa biirbirimize karsi sorumlulugumuzda doguyor. Dusunceme saygi duymani ya da sayfadaki herkesin saygi duymasi destek olmasi icin yazmiyorum yazmam gerektigi icin yaziyorum hayati bir durum sozkonusuysa yazmamida kimse engelleyemez. Insallah dusunceni ozgurce yazdigin yzdiklarini sadece senin dusuncen olrak gorup uygulamaya gecmeyecek bir grupta daha mutlu rahat olursun...
Valla arkadaşım çok bile dil döktün, sabrın takdire şayan.. İlk mesajında kafana takılan biseyi eleştirel bi dille sormuşsun bu çok normal.. Ayrıca senin demek istediğinle, anlaşılıp tepki gösterilen seyin çok başka olduğu da bu kadar barizken konu amma uzamış, nerelere çekilmiş.. Biz doktor seçme hakkına sahibiz, demek ki herkesin memnun olup olmayacağı doktor var, evet ben bi doktoru bana karşı konuşması tavrıyla eleştirebilirim, yıllarca okumuş olabilir ama en nihayetinde insaniz.. Ayrıca o kadar çok yanlış tedaviyle hastalıkları daha beter hale getiren, hastalığı farkedemeyen, baska hastalıklara sebep olan doktor var ki malesef insan şüpheyle yaklaşmak zorunda kalıyor.. Amaç küçümsemek değil temkinli olmak, bu da ülke gerçekleri..İlk sayfadaki listeden de çıkarır mısın beni. Yazdıklarımı kendi yorumlarınla yanlış aktarıyorsun ve hala gereksiz uzatıyorsun meseleyi. Ben kimseye cahil demedim kimse buradan okuduklarıyla bebeğinin hayatını riske atabilecek kadar cahil ya da bilinçsiz değil dedim. Aksini kimse iddia edemez sanırım. Buradan yapılan bir yorum ile doktoruna danışmadan ilaç kullanan var mı arkadaşlar aramızda? Hiç sanmıyorum ama varsa da kusura bakmasınlar özür diliyorum kendilerinden ve doktorlarına danışmadan birşey yapmamalarını tavsiye ediyorum.
Aa nereye gidiyorsunuz? Burada kimse grubun sahibi değil ki, hep birlikte paylaşım yapıyoruz. Aramizda bildiğim kadariyla doktor da yok. Anne adaylari olarak endiselerimiz, sorularimiz hep aynı. Gruptan ayrilmanizi gerektirecek birsey yok. Bazen gergin olabiliyoruz, ah bu hormonlarİlk sayfadaki listeden de çıkarır mısın beni. Yazdıklarımı kendi yorumlarınla yanlış aktarıyorsun ve hala gereksiz uzatıyorsun meseleyi. Ben kimseye cahil demedim kimse buradan okuduklarıyla bebeğinin hayatını riske atabilecek kadar cahil ya da bilinçsiz değil dedim. Aksini kimse iddia edemez sanırım. Buradan yapılan bir yorum ile doktoruna danışmadan ilaç kullanan var mı arkadaşlar aramızda? Hiç sanmıyorum ama varsa da kusura bakmasınlar özür diliyorum kendilerinden ve doktorlarına danışmadan birşey yapmamalarını tavsiye ediyorum.
Canım ben mothercare den bu yeni takım aldım ama 3 ay olanını aldım bir ay cok küçük geldi bana en fazla bir hafta giyidirisinKızlar mothercare kalıpları büyük diye duymuştum. İlk 3 ay için 0-1 ay tulum alsam olur herhalde dimi? Beden tablosunda 56 cm yazıyor 1 aya kadar olanlar. Benimkiler malum biraz zayıf doğacaklar. Ne dersiniz?
Canım benimkiler ikiz olduğu için normal kiloda olmayacaklar büyük ihtimal. O yüzden olur diye düşündüm ama. Bilemedim yine deCanım ben mothercare den bu yeni takım aldım ama 3 ay olanını aldım bir ay cok küçük geldi bana en fazla bir hafta giyidirisin
Olsun yine doğunca toparlanılar bence 1 ayı cok küçüktü çünkü tabi sen bilirsin yinedeCanım benimkiler ikiz olduğu için normal kiloda olmayacaklar büyük ihtimal. O yüzden olur diye düşündüm ama. Bilemedim yine de
Yok alakasi yok gösterdide söLemediler Yasak burda 20 inci haftada falan söLüorlar hep almanyadaym ben aldirirlar vs diye söLemedileeHayırlı olsun:) sizinki de mi göstermiyordu? Göstermezse kız diyorlar ya yanlış demekki
Bende aksama dogeu oluyo sabah yumsak oluyo normaldir umarimKızlar ozellikle sabah kalktigimda ve gun icinde 2 3 kere karnim tas gibi oluyor sizdede oluyor mu endiselenmelimiyim
Ben tatile gittigimde girdim hicbisey olmadi doktoruma sordum önceden tabi oda girebilirsin havuzada denizede dedi.Kızlar benim de içim gidiyo çok istiyorum denizi tam bir deniz aşığı olarak yalnız enfeksiyon falan kapmaktan korkuyorum ya da mantardan endişeleniyorum sanırım bu yaz girmeyeceğim ya da dayanamazsam girerim ama emin değilim.
Mağazaya gidip inceliyim o zaman canım. Dediğin gibi olursa boşuna almış olurum.Olsun yine doğunca toparlanılar bence 1 ayı cok küçüktü çünkü tabi sen bilirsin yinede
Ben havuza girmeyi pek düşünmüyorum ama denize gircem inşallah.. Denizden çıkınca hemen üstümü değiştirmeyi düşünüyorum, sorun olacağını sanmam..Ben tatile gittigimde girdim hicbisey olmadi doktoruma sordum önceden tabi oda girebilirsin havuzada denizede dedi.
Canim benmde oglum olacak ins tabi sonradan degismese bugun coj fena 2 3 tekme yedim fena acitti beni ama. Rabbim tum bebisleri korusunselam bende gruba yeni katildim diger grubumuz oldukca sessiz hamilelik şu aralar karın ve kasık agrisiyla devam ediyo oğlum olcak nasipse inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?