2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
jenny48
Benim de kan değerim şu an sınırda değil. Ama oğlumun hamileliğinden çok düşen değerin ne kadar zor toparlandığı biliyorum. Hiç tereddüt etmedim içerken, bence sen de başla bir an önce. Hamilelikte zaten kan değeri düşüyor, üstüne bir de doğum var. Gecikme bence başla bir an evvel..

Burada herhangi birinin yorumu ile ilaç içip içmemeye karar verecek kadar cahil ve bilinçsiz değil bence kimse. Burada sadece sohbet ediyoruz ve birbirimizin fikirlerini alıyoruz hepsi bu. Ama sen konuyu açtın diye galiba insanların neyi nasıl ne zaman konuşacağına da karar verebileceğini düşünüyorsun ve hatta yapılan eleştirilerin mantık çerçevesinde olup olmadığına da sen karar verebiliyorsun. Bu nedenle seninle çok farklı bakış açılarımız olduğunu düşünüyorum ve artık daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Sanırım artık bu başlığı da takip etmeyi bırakıp benim gibi düşünen insanların özgürce fikirlerini ifade edebileceği başka bir başlığı takip edeceğim. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın arkadaşlar :)

Buraya kimseyi ben davet etmedim gelin ya da gidin diyemem ama burda yazilanlardan etkilenenlerede cahil deme hakkina kimse sahip degil ve sorulan sorularin bir cogu gercekten fikir danisma ve burda yazilanlara uyma amacli bu gercegi kimse gozardi edemez. Sonucta burda herkes bir biriyle fikir alis verisi yapiyorsa biirbirimize karsi sorumlulugumuzda doguyor. Dusunceme saygi duymani ya da sayfadaki herkesin saygi duymasi destek olmasi icin yazmiyorum yazmam gerektigi icin yaziyorum hayati bir durum sozkonusuysa yazmamida kimse engelleyemez. Insallah dusunceni ozgurce yazdigin yzdiklarini sadece senin dusuncen olrak gorup uygulamaya gecmeyecek bir grupta daha mutlu rahat olursun...

İlk sayfadaki listeden de çıkarır mısın beni. Yazdıklarımı kendi yorumlarınla yanlış aktarıyorsun ve hala gereksiz uzatıyorsun meseleyi. Ben kimseye cahil demedim kimse buradan okuduklarıyla bebeğinin hayatını riske atabilecek kadar cahil ya da bilinçsiz değil dedim. Aksini kimse iddia edemez sanırım. Buradan yapılan bir yorum ile doktoruna danışmadan ilaç kullanan var mı arkadaşlar aramızda? Hiç sanmıyorum ama varsa da kusura bakmasınlar özür diliyorum kendilerinden ve doktorlarına danışmadan birşey yapmamalarını tavsiye ediyorum.

Ayrica daha oncede yazdim grubu ben acmadim kisisel grubum degil benim adim yaziyor cunku Kazen grubu bana devretti sadece sayfanin ilk sayfayi duzenleme sorumlulugu bende o da sadece listeyi yapmak icin. Beni sevsinler sevmesinler benle ayni dusuncede olsunlar olmasinlar herkesin katilabilecegi bir grup. Sikayetiniz varsa kazene iletin geri alsin ya da baskasina devretsin umrum olmaz ben yine burda yazmaya devam ederim. Kendi dusuncemi kimseye empoze etme gibi bir amacim yok ama ortada bir yanlis varsa herkesin oldugu gibi kendi dusuncemi yazma hakkim var. Seni takviye icmen konusunda uyardiysam sucluyum tavrim sert gelmis olbilir ama dedigim gibi hayati bir durum soz konusu olabilir burda herkesi kardesim gibi goruyorum elimden geldigince bilgi paylasimi yapiyorum tabi dogruluguna inaniyorsam paylasiyorum. Dedigim gibi grup benim vs diye kimseye yorum yazma her soze girme vs ayricaligi gordugum icin degil gercekten yardim amacli yaziyorum kaldi ki bilgim yoksa cogu kisiye yorum yapmiyorum vebale cok inanirim cunku.

Valla arkadaşım çok bile dil döktün, sabrın takdire şayan.. İlk mesajında kafana takılan biseyi eleştirel bi dille sormuşsun bu çok normal.. Ayrıca senin demek istediğinle, anlaşılıp tepki gösterilen seyin çok başka olduğu da bu kadar barizken konu amma uzamış, nerelere çekilmiş.. Biz doktor seçme hakkına sahibiz, demek ki herkesin memnun olup olmayacağı doktor var, evet ben bi doktoru bana karşı konuşması tavrıyla eleştirebilirim, yıllarca okumuş olabilir ama en nihayetinde insaniz.. Ayrıca o kadar çok yanlış tedaviyle hastalıkları daha beter hale getiren, hastalığı farkedemeyen, baska hastalıklara sebep olan doktor var ki malesef insan şüpheyle yaklaşmak zorunda kalıyor.. Amaç küçümsemek değil temkinli olmak, bu da ülke gerçekleri..

Kızlar mothercare kalıpları büyük diye duymuştum. İlk 3 ay için 0-1 ay tulum alsam olur herhalde dimi? Beden tablosunda 56 cm yazıyor 1 aya kadar olanlar. Benimkiler malum biraz zayıf doğacaklar. Ne dersiniz?

Aa nereye gidiyorsunuz? Burada kimse grubun sahibi değil ki, hep birlikte paylaşım yapıyoruz. Aramizda bildiğim kadariyla doktor da yok. Anne adaylari olarak endiselerimiz, sorularimiz hep aynı. Gruptan ayrilmanizi gerektirecek birsey yok. Bazen gergin olabiliyoruz, ah bu hormonlar
Yine de, bu grupta tartışma olunca çok üzülüyorum diğer konularda ben de burnumu sokuyorum genelde dayanamıyorum ama burda bebeklerimizi paylaşıyoruz. Tartışmanın yeri değil

S Sarisinbebek canım tarama testleri de yanıltıcı olabiliyor
Şu mantık doğru gelmiyor aldırmayacaksan test yaptırma zaten doktor aklına bi şüphe sokmuş aldıramasan bile bence ne olduğunu öğrenmelisin
Öylede böylede şüphe içinde bekleyeceksin
Öğrende en azından ne olduğunu bilirsin
Yurtdışına giden kandan yaptır bence yüzde bir yanılma payı var evet ama Bu yanılma pozitif gelen sonuçlarda oluyormuş

Kızlar mothercare kalıpları büyük diye duymuştum. İlk 3 ay için 0-1 ay tulum alsam olur herhalde dimi? Beden tablosunda 56 cm yazıyor 1 aya kadar olanlar. Benimkiler malum biraz zayıf doğacaklar. Ne dersiniz?
Canım ben mothercare den bu yeni takım aldım ama 3 ay olanını aldım bir ay cok küçük geldi bana en fazla bir hafta giyidirisin

Ben tatile gittigimde girdim hicbisey olmadi doktoruma sordum önceden tabi oda girebilirsin havuzada denizede dedi.

selam bende gruba yeni katildim diger grubumuz oldukca sessiz hamilelik şu aralar karın ve kasık agrisiyla devam ediyo oğlum olcak nasipse inşAllah
Canim benmde oglum olacak ins tabi sonradan degismese bugun coj fena 2 3 tekme yedim fena acitti beni ama. Rabbim tum bebisleri korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…