2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canm ben bugun net hissettm acitti beni biraz ama cok guzeldi. Her bebek farkli tabi kimisi erken teprenir kimisi daha gec

Mağazaya gidip inceliyim o zaman canım. Dediğin gibi olursa boşuna almış olurum.

Canım mağazadan da bak tabii ama mothercare kalıpları birazcık genişçe evet ama bence de 0-1 ay biraz küçük. Yani doğum kiloları düşük olsa bile çok az giydirirsin çünkü çabuk büyüyorlar. Ama istersen 1-2 parça 0-1 ay al, ama yani çok yüklenme herşeyini 0-1 alma. Ben carterstan bi paket yenidoğan bodylerden almıştım mesela, küçüktüler kısa süre giyer diye düşündüm ama 1 ay götürmüştü. 0-3leri daha uzun süre giydirdim.

istanbul yada ankaradakiler detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız?
Doç.Dr. Ahmet GÜL'e yaptırcam bende 10 Temmuzda Bakırköyde muayenehanesi 500 TL
Fiyat araştırması yaptım ama burdaki arkadaşlarada fikir olur belki Özel Nisa hastanesi DR. Reyhan DEMİRBAŞ 400 TL
Medicine Hospital 400 TL
Özel Güngören Hastanesi 200 TL , buradaki uzmanın cok ilgili oldugu söyleniyor ancak kendisi radyolog ,perinatolog değil ve randevu sistemiyle çalışmıyorlar.
Devlette Bezmialem,Kanuni Sultan Süleyman, Süleymaniye ,Zeynep Kamil 'e baktırabilirmişiz.

Canim ben bu testi yaptirmak hic istemedim doktorun baskisiyla yaptirdim n ve sonuc husran, bir de belki bilgin vardir bu test 16. Haftada yapilmali diyor her yerde ama ben yaptirdigim haftada dokto ultrasonla 16. Hafta olcmesine ragmen sata gore 5+4ydim. Dun baska bir doktora daha gittim ve o doktorun yanlis olctugunu benebegin sat ile uyumlu gittigini soyledi. Acaba bebegi yanlis olcmus olmasi testi hatali cikarmis midir? Bir de ayrintili ulrasin dediginiz nasil oluyor? Benim.doktorun cihazi cok gelismis bir cohazdi orada el ve ayak parmaklarinwi saydi normal dedi ayaklarda ice donukluk var mi bakti o da yoktu gozlerine bobreklerine midesine beynine ayri ayri bakti bir sorun gormedi. Ayrintili ultrason bundan farkli mi acaba? Cok soru sordum kusura bakma ama yorumlarindan abladigim kadariyla epey tecrubelisin

Canimm doktor bir suru brosur koydu onume sen hangi testten yaptirmistib? Bir test var 5 gunde geliyormus. Insan bir de hormonlar yuzunden hep en kotusunu dusunuyor biliyoe musub? Normalde bende cikan sonuc 1/50 yani %98 ihtimalle bebegim.saglikli ama.gel.de bunu yirefime anlat..

Kızlar günaydın bende 3 lu tarama testi sonucunu bugün alcam inşallah iyi çıkar yaş riskim var diye istedi doktor ikili iyi çıkmıştı bakalım hayırlısı kötü çiksada aminyo düşünmüyorum hayırlısı

Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım, inşallah iyi haberler alırsın..

Günaydın kızlar, bugün ilk aşımızı olduk. Sanırım sizin tarihlere göre ben erken oldum
Olmayan arkadaşların bilgisine, çok korkarak gittim iğneden deli gibi korkarım ama hissetmedim bile neredeyse sadece iğneyi çıkarırken biraz ağrıdı oda hemen geçti.
Uykusuzluk bende de aşırı var. Sabah ağlayarak kalkıyorum neredeyse. İşe gitmicem uyucam ben diye çok mızmızlanıyorum O yüzden her gün geç kalıyorum. Tam bu hallerim işte de devam ediyor

canım ikili test ,üçlü ve dörtlü test tamamen hikaye, başarı oranı yüzde yirmi, ona hiç canını sıkma, benim riskim dörtlü de 1/286 çıktı, doktorum harmony ,nifty veya triscreen önerdi, bence gerek yok ama için rahatlasın istiyorsan yaptır dedi ,1800 lira ya triscreen yaptırdım, sonucum geldi çok şükür temiz çıktı, bu arada geçen yıl arkadaşım 1/36 ile çıkınca hemen nifty yaptırmıştı, onun ki de temiz çıktı, yani bizim değerimiz 1/50 çıksa bile sorun olmayabilir, bir tanıdığımız riske atmamak için test yaptırmıştı sonucu 1/1150 idi yani hiç risk yok, trisomi 21 riskli gelmişti niftye göre..Anlayacağın bize burda yapılan testlerin doğruluk payı çok düşük, aslında maddi durumun el veriyorsa direk yurtdışı testi yaptıracaksın, diğerlerinin bir anlamı yok bence, bence bebeğin sağlıklı :)ha test yaptıracaksan firma ile pazarlık yap ,inan çok düşüyolar

canım ne aşısı oldun ben bilmiyorum, aşı falan olmadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…