2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tamam canım öyle yapayım o zaman :)

Tarihi belirleyince hiç sorgulamadım. Hemencik olsun bitsin dedim. Ama ablamda şimdi diyor ki 'ben seni 3 gün sonra görcem ağrısı sonradan çıkıyor'
Maalesef canım bende de öyle oldu. İğne günü birşey yoktu ama sonraki 4 gün kolumu oynatamadım. İnşallah sende olmaz.

Başımın ağrısı geçmiyor 2 hafta oldu, berbat bi ağrı yarın doktora söyleyeceğim ama sihirli degenekle vurmayacak ki geçsin
Bebegimi hep sol tarafimda hissediyorum. Harekerlerinden once de, karnimin sol tarafi daga sertti zaten. Sizler de aynı yerde mi hissediyorsunuz? Solda kız derler ama doktor erkek demisti bize, bakalim inşallah yarın kesinlesir

Benim şuanki tek beklentim doğum izni. O doğum izni raporunu bir alim bayram edicem Ondan sonrada en az 1 sene kadar çalışmayı düşünmüyorum.
bende seninle aynı fikirdeyim canım...15 senem 2 yıl sonra dolacak...kalan 5 yılı da dışardan kendim yatırıcam... sonra kocam oğlum ankaradan vıınnn doğruca sahil kasabasına zaten eşimde emekli

Kızlarrr bana kız ismi önerin yaa :) Heh bu dediğim isim yok
benimde solda hep erkek benimde =)

Canim benimde cinsiyet erkek. Kilom 52ydi.52.3 olmuslisteye ekleyebilirsin

Selam kızlar benim uşak bi tekmeledi geçen gün 2 3 defa ondan beri tık yok.
şimdi bi kere hissettin mi de hep takip ediyorsun ya nasıl evhamlıyım anlatamam

Kızlar nihayet bende cinsiyeti öğrendim bugün itibariyle. Bacakları kapalıydı çok uğraştırdı açana kadar canımız çıktı :) 2. Kızım geliyor inşallah. En başından beri hissettim kızım olacağını ama bugün artık netleşti çok şükür oylamami da yaptım :)))

hayırlı olsun canım...Allah bahtını güzel yazsın...sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…