- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.201
Benimki hala yarım.gecen hafta salı dayım rahmetli oldu,ona hatim yaptık baya bir.bu hafta yeniden baslicam inşallah.bitirince haber veririm canım@Gamzeli0603
@YaKaMoZz-z
@Jellybon_
@parle
@EslemM001
utkumuz
@Tuba_m
@ismetbeyinbiricikhanimi
@misss_girl
kızlar cüzleriniz ne durumda? bitirip bildirmeyen yeni cüz almak isteyen ya da bitiremedim daha diyen var mı?
Ay Canm yemek yememek elde değil geçen akşam 3 te eşim sahur yapıyordu tost yapmış kokusuna uyandım sağa dön sola dön uyuyamadım o kokudan kalktım dedim eşime bana da yap uyuyamayacağım yoksa gözüm yarı açık yarı kapalı yedim oh rahatladım
Benimki hala yarım.gecen hafta salı dayım rahmetli oldu,ona hatim yaptık baya bir.bu hafta yeniden baslicam inşallah.bitirince haber veririm canım@Gamzeli0603
@YaKaMoZz-z
@Jellybon_
@parle
@EslemM001
utkumuz
@Tuba_m
@ismetbeyinbiricikhanimi
@misss_girl
kızlar cüzleriniz ne durumda? bitirip bildirmeyen yeni cüz almak isteyen ya da bitiremedim daha diyen var mı?
ben de öyleydim de dikkat etmeye başladım , korku sardı çünkü 63le falan başladım sanırım tam net bilmiyorum şuan 67.8i gördümAy Canm yemek yememek elde değil geçen akşam 3 te eşim sahur yapıyordu tost yapmış kokusuna uyandım sağa dön sola dön uyuyamadım o kokudan kalktım dedim eşime bana da yap uyuyamayacağım yoksa gözüm yarı açık yarı kapalı yedim
Kızlar nasılsınız? Kilo alımlarınız ne durumda ben 16 ya kadar almamıştım ama şu 2 haftadır kilo alımım hızlandı göbeğim aniden çıktı çok komik geliyorşu sıralar haftada yarım kilo normal deniyor ama birazcık gözüm korktu
Bencede olmaz merak etme keyfine bakBen havuza girmeyi pek düşünmüyorum ama denize gircem inşallah.. Denizden çıkınca hemen üstümü değiştirmeyi düşünüyorum, sorun olacağını sanmam..
Ben 8 haftadır kullanıyorum cnm. Benim doktorum vitamine gerek görmedi. Devit ve balık yağı yeterli dediDevit-3 verdi ebe bana kullananiniz var mi
Bende öyleyim. Acıkınca hiç bir şey yapamıyorum. Bide yemezsem hemen midem bulanmaya başlıyor.Ay Canm yemek yememek elde değil geçen akşam 3 te eşim sahur yapıyordu tost yapmış kokusuna uyandım sağa dön sola dön uyuyamadım o kokudan kalktım dedim eşime bana da yap uyuyamayacağım yoksa gözüm yarı açık yarı kapalı yedim
ben de öyleydim de dikkat etmeye başladım , korku sardı çünkü 63le falan başladım sanırım tam net bilmiyorum şuan 67.8i gördümdikkat etmekten kasıt sağlıklı beslenme 6 öğün, ekmek,şeker,pilavdan uzak durmaya calışıyorum ne kadar dayanabilirsem kardır, her gören cok kilo almşsın diyince mod düşüyo malesef.
canım 57 ile hamile kaldım,5 kilo aldım...
ama bende bulantıdır tiksinmedir hiç biri olmadı,sürekli yedim
bakalım 75 kg ile doğuma girerim sanırım
Erken mi bilmiyorum ama midemden aşağım komple göbüş. Yuvarlakçana. Bir ara sündü küçücük kaldı. Ama şimdi yine tospik.Canlar göbek nezaman tam olarak yuvarlak olur? 20. haftadaym ama yuvarlak degil Bende migdede var malesef disa bakan hahah
K kuzucuk87
benim ikinci gebeliğim sizinki gibi, ilkinde ve bunda gebelik tiroidi çıktı, 51 ile başladığım gebelikte 43 lere kadar düştü kilom, şimdi 46 civarıyım, inanılmaz kısıtlı besleniyorum, kızımda 6 ay sürmüştü bunda az sürecek gibi ama süreç çok sert geçti.Bu gebelikte ilave olarak plesanta previa riski var, kendi doktorum teşhis için erken dedi, başka bir doktor açıkça olduğunu söyledi. Bunda rahim ağzı boyu kısa, ilk gebelikte bu sebepten 28. haftada raporla istirahate geçmiştim. Süreç biraz yorucu, anlattığım sebeplerden iyi bir perinotolog lazım,
Benimki hala yarım.gecen hafta salı dayım rahmetli oldu,ona hatim yaptık baya bir.bu hafta yeniden baslicam inşallah.bitirince haber veririm canım
benim başından beri hep yuvarlaktı herkes erkek diyordu seninde oğlun mu olacak belli oldu mu? merak etme rahim genişledikçe bebek yukarı çıktıkça göbekler şekillenecek.Canlar göbek nezaman tam olarak yuvarlak olur? 20. haftadaym ama yuvarlak degil Bende migdede var malesef disa bakan hahah
Ben 8 haftadır kullanıyorum cnm. Benim doktorum vitamine gerek görmedi. Devit ve balık yağı yeterli dedi
Canlar göbek nezaman tam olarak yuvarlak olur? 20. haftadaym ama yuvarlak degil Bende migdede var malesef disa bakan hahah
Erken mi bilmiyorum ama midemden aşağım komple göbüş. Yuvarlakçana. Bir ara sündü küçücük kaldı. Ama şimdi yine tospik.
Evet Canm dikkat etmek şart şu an biraz ranazandan ötürü de yeme düzeyim değişti yazın daha dikkatli olmak lazım. Önce yavrularımızın sağlığı ama bizim fazla kilo almamız olanların da zararınaben de öyleydim de dikkat etmeye başladım , korku sardı çünkü 63le falan başladım sanırım tam net bilmiyorum şuan 67.8i gördümdikkat etmekten kasıt sağlıklı beslenme 6 öğün, ekmek,şeker,pilavdan uzak durmaya calışıyorum ne kadar dayanabilirsem kardır, her gören cok kilo almşsın diyince mod düşüyo malesef.
Benim kusnam azdı ama bulantım çoktu gerçi bu Durum yememe hiç engel olmadı kilo da almadım ama demek 16. Haftadan sonra her şey değişiyormuşcanım 57 ile hamile kaldım,5 kilo aldım...
ama bende bulantıdır tiksinmedir hiç biri olmadı,sürekli yedim
bakalım 75 kg ile doğuma girerim sanırım
Büyük ihtimal top gibi olanı soruyorlar. Ben etek giydiğimde benimde öyle top gibi olsada acı gerçekler kıyafetin altında hafiften yanlarım çıkmış. Basenlerden bahsetmiyorum bile allllaaaaahYuvarlaktan kastiniz nedir tam olarak :) benim gobegim ince uzun şekilde buyuyor. Hic yanlara dogru buyume yok. Yani dik duran bi amerikan futbolu topu gibi
henüz zamanım var yeri nerde acabaBenim de ilk bebeğimi kaybettiğim ve sebebi bilinmediğinden ötürü riskliydi. Erken doğum riskim vardı, plasenta ilk hamilelikte rahimden sarkıyordu oğlumda aşağıdaydı gibi gibi sıkıntılarım vardı. Açıkcası ben memnun kaldım. Şimdiki doktorum atıl yüksel, recep has, fehmi yazıcıoğlu bu 3 perinatologu önerebilirim sen seç dedi. Ben de açıkcası oğlumda çok ilgilendiği ve açıklayıcı olduğu için fehmi beyi tercih ettim. Problemli hamileliği olan bir arkadaşa da tavsiye etmiştim memnun kalınca, o da memnundu. Ama içine sineni seç istersen :) bir de hemen randevu alamıyorsun, 3ü de çok dolu oluyorlar. Bir an önce karar vermek lazım sanırım.
Hadi hayırlısı bakalım inş istediğin gibi olur sağlıklı olsunlar daİnsalalh canım kızım olur.15 gün arayla önce kız büyük ihtimal dedi sonra erkek büyük ihtimal dedi.sorunumuz bebeğin kendini kapatması,bacaklarını açmıyor bir türlü.en son bu pazartesi gittim bu defa da çıkıntı göremiyorum dedi yine bacalar kapalıydı.ama eşim de ben pipiye benzer gördüm diyor.kiz umudum pek kalmadı gibi aslında.30 Haziran'da bir sonraki randevum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?