2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben de öyleydim de dikkat etmeye başladım , korku sardı çünkü 63le falan başladım sanırım tam net bilmiyorum şuan 67.8i gördüm dikkat etmekten kasıt sağlıklı beslenme 6 öğün, ekmek,şeker,pilavdan uzak durmaya calışıyorum ne kadar dayanabilirsem kardır, her gören cok kilo almşsın diyince mod düşüyo malesef.

canım 57 ile hamile kaldım,5 kilo aldım...
ama bende bulantıdır tiksinmedir hiç biri olmadı,sürekli yedim
bakalım 75 kg ile doğuma girerim sanırım

Bende öyleyim. Acıkınca hiç bir şey yapamıyorum. Bide yemezsem hemen midem bulanmaya başlıyor.

Vallahi ben dikkat edemiyorum ne görsem yiyorum. Tiksinme falan bende de hiç olmadı her şeye bir çatal atmam lazım
50 kilo ile başladım hatta belki 49 bile olabilir. Bugün sağlık ocağında tartıldım 58 çıktım 58den 57ye düşmüştüm yine 58 olmuşum. Ama lise çağlarımda hep 57 kiloydum alışkınım. O yüzden kendimi şu şekilde avutuyorum(kandırıyorum) 56 ile hamile kalmış olim sadece 2 kilo almış olim

Benim de ilk bebeğimi kaybettiğim ve sebebi bilinmediğinden ötürü riskliydi. Erken doğum riskim vardı, plasenta ilk hamilelikte rahimden sarkıyordu oğlumda aşağıdaydı gibi gibi sıkıntılarım vardı. Açıkcası ben memnun kaldım. Şimdiki doktorum atıl yüksel, recep has, fehmi yazıcıoğlu bu 3 perinatologu önerebilirim sen seç dedi. Ben de açıkcası oğlumda çok ilgilendiği ve açıklayıcı olduğu için fehmi beyi tercih ettim. Problemli hamileliği olan bir arkadaşa da tavsiye etmiştim memnun kalınca, o da memnundu. Ama içine sineni seç istersen :) bir de hemen randevu alamıyorsun, 3ü de çok dolu oluyorlar. Bir an önce karar vermek lazım sanırım.

Benimki hala yarım.gecen hafta salı dayım rahmetli oldu,ona hatim yaptık baya bir.bu hafta yeniden baslicam inşallah.bitirince haber veririm canım

tamam tatlım ben arada aklıma geldikçe hatırlatıyorum yazmış olursunuz görmem falan Allah rahmet eylesin dayının mekanı cennet olsun inşallah

Canlar göbek nezaman tam olarak yuvarlak olur? 20. haftadaym ama yuvarlak degil Bende migdede var malesef disa bakan hahah
benim başından beri hep yuvarlaktı herkes erkek diyordu seninde oğlun mu olacak belli oldu mu? merak etme rahim genişledikçe bebek yukarı çıktıkça göbekler şekillenecek.

Canlar göbek nezaman tam olarak yuvarlak olur? 20. haftadaym ama yuvarlak degil Bende migdede var malesef disa bakan hahah

Erken mi bilmiyorum ama midemden aşağım komple göbüş. Yuvarlakçana. Bir ara sündü küçücük kaldı. Ama şimdi yine tospik.

Yuvarlaktan kastiniz nedir tam olarak :) benim gobegim ince uzun şekilde buyuyor. Hic yanlara dogru buyume yok. Yani dik duran bi amerikan futbolu topu gibi

Evet Canm dikkat etmek şart şu an biraz ranazandan ötürü de yeme düzeyim değişti yazın daha dikkatli olmak lazım. Önce yavrularımızın sağlığı ama bizim fazla kilo almamız olanların da zararına

Benim kusnam azdı ama bulantım çoktu gerçi bu Durum yememe hiç engel olmadı kilo da almadım ama demek 16. Haftadan sonra her şey değişiyormuş

Yuvarlaktan kastiniz nedir tam olarak :) benim gobegim ince uzun şekilde buyuyor. Hic yanlara dogru buyume yok. Yani dik duran bi amerikan futbolu topu gibi
Büyük ihtimal top gibi olanı soruyorlar. Ben etek giydiğimde benimde öyle top gibi olsada acı gerçekler kıyafetin altında hafiften yanlarım çıkmış. Basenlerden bahsetmiyorum bile allllaaaaah

henüz zamanım var yeri nerde acaba

Hadi hayırlısı bakalım inş istediğin gibi olur sağlıklı olsunlar da 30 hazirana da çok varmış daha ben büyük kızımdan kalanları ayırt etmeye başladım yavaş yavaş bakalım güzel şeyler bunlar ya Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…