2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kayıt için gittiğimde benim de tansiyon ve kilomu ölçmüşlerdi ama hiç tahlil lafı gecmedi canım, bu konuda biraz şanssızım canım..

ben de öyle hatat gitmedm hiç telefnla konusuyoruz hemşireyle, aşı olmaya gittiğinde sabah aç karnına git kan değerlerinde bakıyolarmış, ben de baktırcam
Tamam tatlım bakalım yapcaklar mı bi sefer tahlil, ben pek sanmıyorum ama..

Gözün aydın canım Allah hayırlı etsin. sağlıkla huzurla kucağına alır büyütürsün inşallahhh :)

K kuzucuk87
benim ikinci gebeliğim sizinki gibi, ilkinde ve bunda gebelik tiroidi çıktı, 51 ile başladığım gebelikte 43 lere kadar düştü kilom, şimdi 46 civarıyım, inanılmaz kısıtlı besleniyorum, kızımda 6 ay sürmüştü bunda az sürecek gibi ama süreç çok sert geçti.Bu gebelikte ilave olarak plesanta previa riski var, kendi doktorum teşhis için erken dedi, başka bir doktor açıkça olduğunu söyledi. Bunda rahim ağzı boyu kısa, ilk gebelikte bu sebepten 28. haftada raporla istirahate geçmiştim. Süreç biraz yorucu, anlattığım sebeplerden iyi bir perinotolog lazım,

Merhaba hanımlar. Umarim herkes iyidir. Bende tam bulantilar geciyor galiba derken, halsizlik bas donmesi sabah kusmaları tekrar başladı. Siz de böyle mi durum. Hareketlerini hissediyorum çok şükür. Kendimi çok yordugumda karnım sertlesiyor.

bende seninle aynı fikirdeyim canım...15 senem 2 yıl sonra dolacak...kalan 5 yılı da dışardan kendim yatırıcam... sonra kocam oğlum ankaradan vıınnn doğruca sahil kasabasına zaten eşimde emekli
Benim bunları yapmak için daha çok vaktim var. Daha çok çalışıcamda emekli olucam

Benim bunları yapmak için daha çok vaktim var. Daha çok çalışıcamda emekli olucam

hayırlısı canım...emin ol zaman su gibi akıp geçiyor...
ünv. yi bitirip işe girdiğimde ooooo bu zaman geçerde nasıl 20 yıl biter diyordum işte son 6,5 yılım kalmış bile...
şimdi de 2 yıl süre verdim kendime çok yoruldum artık,eminim ki o 2 yılda hemen geçecek....

Başı çok ağrıyan biri olarak çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Hafif bir şeyler yiyorum, özellikle beni serinleten meyve ve çok soğuk olmicak şekilde soğuk su içiyorum. Geçirmesede hafifliyor gibi geliyor bana. Yazınca bile bir rahatlama geldi Yaz meyveleri çok güzel değil mi?
Ben bebeğimi genelde hep sağda hissediyorum. Gerçi çok fazla hissedemesemde / doktor kız dedi cinsiyete

Beklenen günler hemencik gelsin

Canim peki bu triscreen ne kadar da feliyor sonucu?

canım benim ki şöyle oldu, ben cuma sabah 10 da yaptırdım, hemen gelip kanımı alıp yurtdışına gönderdiler, bir hafta sonra cuma akşam 21,00 de aradılar, gece olsa bile arayın dedim çünkü:) yani tam 7gün de geldi, hızlandırdılar, nifty arkadaşımın 12 günde çıkmıştı, bence iyice bi ara şirketleri pazarlık yap, ben 1800 e yaptırdım heryerde 2400 ,2000 lira falandı

Kızlar nasılsınız? Kilo alımlarınız ne durumda ben 16 ya kadar almamıştım ama şu 2 haftadır kilo alımım hızlandı göbeğim aniden çıktı çok komik geliyor şu sıralar haftada yarım kilo normal deniyor ama birazcık gözüm korktu

Tam gaz devam kilo alımına. Su içsem yarıyor Ama yemesem de elden ayaktan düşüyorum resmen

Tam gaz devam kilo alımına. Su içsem yarıyor Ama yemesem de elden ayaktan düşüyorum resmen
Ay Canm yemek yememek elde değil geçen akşam 3 te eşim sahur yapıyordu tost yapmış kokusuna uyandım sağa dön sola dön uyuyamadım o kokudan kalktım dedim eşime bana da yap uyuyamayacağım yoksa gözüm yarı açık yarı kapalı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…