2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim önden de anlaşılmıyor akşamları yediğim içtiğim birikince biraz belirginlesiyor ama gündüz dümdüz. Bazen de çok pileli şeyler giyince belli oluyor ama genel olarak pek çıkmadı karnım

senin için baya geniş sanırım. benimde akşama doğru baya büyüyor ama sabahları da artık belirgin. gerçi senin haftanda benim bir ara düzleşmişti karnım 20. haftaya kadar belirginleşir.

Ben 53 ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum 19. Haftaya girdim ama artık hatlarım yok çok kilo almasamda dümdüz bir kalasa benziyorum ve göbeğimde çok sivri yuvarlak falan değil

Kızlar şimdi doktordan geldik tam 16 haftalığız cok şükür hersey güzel dedi doktorumuz bebeğim 10 cm lerde kilosu ise 156 gr sizlerin nasıl nasıldı merak ediyorum

maşallah kilosu yerinde bebişinin benim 15+2 de 14 cm 130 grdı. ama kimseyle kıyas yapma bazen anne baba kilolu olsa bile bebiş zayıf uzun olsa bile kısa ya da tam tersi olabiliyor oğlan dayıya kız halaya derler ya bizim oğlan dayısına çekecek galiba ince uzun olacak17+2de 20 cm 242 gr olmuştu

73 kg ile hamile kaldim ilk 3 ayda 70 kgye dustum bugun 74 ciktim :) yarim kilo fazla almissin dedi. Boyum kisa degil neyseki :) kacla dogurucam allah bilir

Doğru valla yok aslında kıyas değilde benim doktorum kötüyü söylemez hiç huyunu bildiğim için acba dedim biraz maşallah sizinkininde boyu cok guzel

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba umarım herkes iyidir. Kızlar benim göğüs ucum yok. Yani içe dönük düz. philips avent marka göğüs ucu çıkarıcısı sipariş ettim birde lansinoh göğüs ucu kremi. 6. aya kadar kullanılabiliyormuş bilmiyordum biraz geç kaldım umarım işe yarar. Benim gibi böyle sorunu olan var mı aranızda...

Benim önden de anlaşılmıyor akşamları yediğim içtiğim birikince biraz belirginlesiyor ama gündüz dümdüz. Bazen de çok pileli şeyler giyince belli oluyor ama genel olarak pek çıkmadı karnım

Aksamlari bazen 6 aylik gibi siskin oluyo ama gun icersinde normale donuyo :) bende hamile pantolonu falan aldim oblari giyiyorum bitane elbisem var tam gogus altinda kesiliyo o tam belli ediyo gobusu :) sivri dedigim gibi hic yayilma olmadi gobegimde

Doğru valla yok aslında kıyas değilde benim doktorum kötüyü söylemez hiç huyunu bildiğim için acba dedim biraz maşallah sizinkininde boyu cok guzel

yok tatlım inan kötü bişi olsa söyler ve hepsinin gelişimi çok farklı oluyor diye kullandım kıyas kelimesini. ben 17. haftamda hiç kilo almamış bekliyordum çünkü ben hiç almadım kilo ama maşallah benim yediklerim bana değil ona yaramış

benimde hiç yok canım ama instagramda falan baya sayfa takip ediyorum ve emzirmeden önce çıkartıp bebeğin ağzına verdiğinizde bebek güçlü çekmeye başlayınca uçta kendiliğinden çıkıyormuş. bence daha şimdiden dert etme her ne kadar karşı olsam da en son ihtimal silikon uç kullanırım diyorum onda bile göğüs ucu çıkan oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…