2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Aynısı benim abimin eşinde olmuştu ilk etapta hiç emziremedi ama daha sonra silikon uç sayesinde toraman bir bebek oldu kendisi :) Hatta iki aydan sonra göğüs ucu çıkmasada silikon ucu attı direk emzirmeye başladı bebek bir kere emzirme rutinine alışınca göğüste alışıyor ve uç yavaş yavaş çıkıyor canım dert etme yani...

Oh ne güzel darsı bana inşallah :)

Benim göbeğimde ileri doğru gidiyor :) Yanlarda bir şey yok. İkiz olunca köşelere çekilirler diyordum ama bakalım nereye kadar ileri gidecek göbüş. İnşallah dağılır zamanla :)

Göbeğim fazla yok diyen arkadaşlar sakın üzülmeyin. Benim göbeğim olması gerektiğinden daha büyük. sanki son aylarım gibi. Miyomdan kaynaklanıyor benim. Daha şimdiden hareketlerim çok ağırlaştı. 9 aya kadar ne olacak bilmiyorum :)

her şey sabırdan geçiyor. bebek beklemek büyütmek gerçekten sabır işi daha sabah bir blogerın yazısını okudum instagram da bire bir kendi oğlunda yaşadığı zorluklar çok hoşuma gitti. dedim kızım bebek doğduktan sonra hayaller suya düşebilir hazırlıklı ol

Sağol canım cevabın için bende araştırdım dediğin gibi emzirirken de çıkıyormuş. Ben her emzirişte uğraşmayım dedim. Aldığım ürün kalıcı olarak çıkarıyormuş yani öyle yazıyor deneyip göreceğim bakalım :)

Teşekkür ederim canım. İnşallah sıkıntı yaşamam...

aldığın ürünü şimdi hamileyken mi kullanıyorsun canım? benim kadın doğum doktorum da sağlık ocağındaki doktorum da göğüs uçlarını uyarma dikkat et dedilerrahim kasılmasına neden oluyormuş? bilgin var mı?

Ya bunu internette okumustum ama doktorlar birsey demeyince tekrar aklıma gelmedi. Belki de isime gelmedigi icindir 28 34 haftalar arasi iliski onermiyoruz demişti doktor. 28 32 de olabilir emin değilim.

Daha kullanmaya başlamadım canım. Yeni sipariş verdim. 6. aya kadar kullanılabilir yazıyor. Doktoruma danışmayı düşünüyorum bende. Sorun olacaksa doğumdan sonra kullanırım dediğin gibi emzirmeden önce...

Ay şu hamilelere çok kilo almışsııınnn diyenlere ifrit oluyorum yaabunun sonra lohusalığı var, ne anlarlar insanı üzmekte bilmiyorum..

Ya bunu internette okumustum ama doktorlar birsey demeyince tekrar aklıma gelmedi. Belki de isime gelmedigi icindir 28 34 haftalar arasi iliski onermiyoruz demişti doktor. 28 32 de olabilir emin değilim.

benim hala ilişki olmadığından bişi diyemeyeceğim şimdi bebeğin plasentasıda aşağı düşünce iyice riske girdi bizim ilişki konusu sanırım 9 ay hiç olmayacak

Ay şu hamilelere çok kilo almışsııınnn diyenlere ifrit oluyorum yaabunun sonra lohusalığı var, ne anlarlar insanı üzmekte bilmiyorum..
Bende sinir oluyorum. Dün eşimin ablasına yemeğe gittik kv - kp falanda ordaydı. Ve eşimin tarafı yemekleri salataları herşeyi aşırı tuzsuz yaparlar. Ee benimde bunca yıllık bir yeme alışkanlığım var dimi. Salatama çok az tuz döktüm kp hemen yeme yeme şişicen dedi sinir oldum. Ekstra tuzsuz herşey dedim yiyemiyorum ki dedim sonuçta benimde bir yeme alışkanlığım var dedim. Sustu. Sonra başka bişeyime tuz döktüm bu sefer eşime döndü sen davulu hazırla bizimki şişicek diye dalga geçti. Çok sinirlendim ve çok üzüldüm. Sonuçta hiç bir yemeğe ekstra tuz dökmeyen ben hamile kalmadan önce bile onların yemeğine tuz dökmek zorunda kalıyordum maalesef. Dayanamayıp bu kadar kötü yapmayın dicem sonunda

içimde patlamaya hazır bomba var sinir etmeyin beni de öyle söylediler mi valla ben daha tadına bakmadan atarım yemeğe tuzu kötü bir alışkanlık ama alacağın kilo seni ilgilendirir başkalarına ne oluyor acaba hele hassas dönemde en ihtiyaç duyulan şey kilo hakkında uyarıymış gibi ablamda durmadan başımın etini yiyor kendisi 20 kiloya yakın kilo aldı aynısını ben yapmayayım diye uğraşıyor ama boğazım çok açık zayıflığımın avantajını kullanıp yiyorum hele zararlı olduğunu bildiğim halde karbonhidratı hiç kesemedim ben hamileliğimin başından beri çok tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…