2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende sendenim canım :) bizimde hiç ilişki olmadı. Sorunlu gebelik yaşadığım için doğumdan sonra :)
ay bebeklerimiz iyi olsunda ilişki şöyle dursun. benim planlarım vardı ilişkiyle ilgili ama malesef şimdide plasenta sorunum çıktı nasip değil demek ki hep bir engel çıktı çok şükür eşim sıkıntı çıkarmıyor. diğer arkadaşlarımdan çok duyuyordum ağrım var ama adama anlatamıyorum diyenleri

Geçmiş olsun canım düzelir inşallah. Haklısın bebekler daha önemli. Benim eşimde çok anlayışlı sağ olsun. Zaten biz evlendiğimizde uzunca bir süre vajinismus problemim yüzünden ilişki olmamıştı. Adam alışkın zaten

G GUL_84 bir garip oblomov kızlar bizimde hiç olmadı ve Dr. M istemiyo. Zaten başta riskliydi ama hala yasak devam ediyo. Eşimden de Allah razı olsun hiç sıkıntı çıkarmadı :)
ay yalnız değilmişim ilk zamanlarda eşimi çok ihmal ettiğimden suçluluk duyuyordum adamcağız ses etmeyince iyice eziliyordum anlayışı altında ama sanırım alıştım gerçi cuma günü erken doğum riski falan diyince gözüm hiç bir şey görmedi belki sabırsız bir adam olsaydı kanamayla gidip öğrenecektim

Bende hiç bir şeyden kısmadan yiyorum. Canımın istediğinide yiyorum. Gerçekten onları ilgilendirmeyen konulara burunlarını sokuyorlar. Ama bir gör tüm sülale baskül ailesi gibi.

bizim evliliğimizin ilk 1.5 ayı çok rahat geçti (aslında rahattan kastım saçma sapandı hiç düzen yoktu) istersek oldu istemezsek 1 ay olmadısonra bebek düşünmeye başlayınca belli bir tempoya alıştık ikimizde hele bebişim 3 gün üst üste ilişkiyle olunca ben çok yadırgadım

Hadi çık o zaman o moddan 2.trimester en rahatı diyorlardı tadını çıkar sen de
Zaten çok şükür öncelere göre çok rahatım. Ama zaman geçmiyor. Bide bazı şeylerden çokça sıkılınca hiç geçmez oluverdi.

G GUL_84 bir garip oblomov kızlar bizimde hiç olmadı ve Dr. M istemiyo. Zaten başta riskliydi ama hala yasak devam ediyo. Eşimden de Allah razı olsun hiç sıkıntı çıkarmadı :)
Bende uzun bir süre kanamayla ve düşük tehlikesiyle boğuşunca doktor yasaklamıştı ki bende yapmazdım zaten. Ama tehlike geçince açıkçası devam ettik. Arada bir hala şooluyor yani. Ayıptır söylemesi ilişkiden her zaman kaçan ben bazen çok istekli oluyorum

Ayy akıllarınca espri yapcaklar.. Malesef daha önce hamilelik yaşamış ve bu yollardan geçmiş kadınlar bile aynı patavatsızlığı yapıyolar.. Tamam iyiligimizi istiyo olabilirler ama söylemekten söylemeye fark var, benim 3 ablam var, onlar da ufak ufak uyarmaya çalışıyolar beni ama o laf ağızlarından çıkana kadar kırk takla atıyolar, insan iyi niyetlerini hissediyor.. Boşver be arkadaşım sen laf söyleyip ağız tadinizi bozma, zaten anlamazlar, anlicak olsalar baştan konuşmazlar..

Aynen öyle aynı yollardan geçen kadınlar bile bu patavatsızlığı yapıyor. Az öncede dediğim gibi görsen tüm sülale baskül ailesi gibi.

Az önce elim karnımda öyle boş boş otururken karnımda gezinen bir balık hissettim. Sonra elimin altında hissemeye başladım. Çok garipti. Bebeğim mi bu sizce? Çünkü ilk defa elimle hissettim.

hayırlısı olsun bebeğini hissetmişsin o balık benim kasıklarımda dolaşıyor hala bugün kızdı bana uzanmadım hep oturdum ya sıkıştı yavrum

hayırlısı olsun bebeğini hissetmişsin o balık benim kasıklarımda dolaşıyor hala bugün kızdı bana uzanmadım hep oturdum ya sıkıştı yavrum
Aiiiyyyy. O heyecanla birden elimi çekince oda kendini çekti sanırım. Keşke hep hissetsem böyle miniğimi. Öyle heyecanlı bişeydi ki Artık elim karnımdan ayrılmaz hissetçem diye

. Evliliğin ilk zamanlarında oluyor demek ki bu düzensizlikler. Dediğin gibi çocuk düşününce ister istemez düzene giriyor . Ben çok sıkıntı yaşadım vajinismus yüzünden oda çok ayrı bir sorun.neyse her sıkıntı gelip geçiyor..

Az önce elim karnımda öyle boş boş otururken karnımda gezinen bir balık hissettim. Sonra elimin altında hissemeye başladım. Çok garipti. Bebeğim mi bu sizce? Çünkü ilk defa elimle hissettim.
❤❤❤ ben hala elimle hissedemiyorum zaten hissetmeye başlayalı 4.gun bugun eşimin de elini koyuyorum, o da hissetmiyor. Zaten cok uzun sureli oynamiyor. Kisa kesik kesik

❤❤❤ ben hala elimle hissedemiyorum zaten hissetmeye başlayalı 4.gun bugun eşimin de elini koyuyorum, o da hissetmiyor. Zaten cok uzun sureli oynamiyor. Kisa kesik kesik
Benimde öyle canım. Bazen hiç oynamadığı bile oluyor. Bazen gün içerisinde seyirme şeklinde ya da balık geziyormuş gibi oluyor. Ama dediğin gibi kısa kesik kesik şekilde. İlk defa böyle hissedebildim. Daha elim karnımdan ayrılmaz.

Aynen öyle aynı yollardan geçen kadınlar bile bu patavatsızlığı yapıyor. Az öncede dediğim gibi görsen tüm sülale baskül ailesi gibi.

Hahahha önce dönün kendinize bakın dicen de işte, onlar kalp kiriyo ama biz kıramayız..

Tatlım bence o senin minik yavrunne güzel elini koyunca gelmiş, ben de ufaktan hissediyorum ama ben elimi koyunca duruveriyo

Hahahha önce dönün kendinize bakın dicen de işte, onlar kalp kiriyo ama biz kıramayız..

Tatlım bence o senin minik yavrunne güzel elini koyunca gelmiş, ben de ufaktan hissediyorum ama ben elimi koyunca duruveriyo
Daha fazla hissedebilsem keşke. Gözle de görebilsem dışarıdan. Dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilir bu
İstenmeyen hamilelik, anne olmaya hiç hazır hissetmeyip çok göz yaşı dökmeme rağmen, korunmalara rağmen %1 oranla tutunan bebeğimi böyle hissetmek çok farklıymış. Duygusallaştım sanırım ben yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…