2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bence de dünyanın en güzel şeyi arkadaşım.. Her şeyde vardır bi hayır, o sana böyle sımsıkı tutunmuşken duygulanmamak elde mi.. Acaba gerçekten hazır olan var mıdır anne olmaya, içinde hiç şüphe olmayan.. Ben isteyerek hamile kaldım ama bebeğimi ilk kucağıma aldigim anı düşündükçe acaba bakabilecek miyim ona, yetebilecek miyim diye endişelenmeden edemiyorum.. Ama arkadaşlarım bir anda anne oluyorsun diyolar.. İlk buluşma anını sabırsızlıkla hasretle bekliyorum..

Bende öyle düşünüyorum. Annelik öğrenmekten çok bir anda gelen bir şey. Ama yeni düğün olmuştu hiç düşünmüyorduk. Korunma amaçlı iğneler falan başka sebeple hastaneye gidip öğrendik. Hiç bir şey daha yerine oturmamış yeni eve başka biriyle yaşamaya bile alışmamıştım. Planlar ve hayaller başkaydı. O yüzden hazır değildim sanırım. Aama her şeyin hayırlısı sağlıklı olsun da başka bir şey düşünmem şimdi tek planım tüm hayallerim onun üzerine

Anladım canım, Allah kolaylığını verir inşallah..

Eşimin tarafında da var öyle densizler. Espri yaptıklarını sanıyorlar ama bir tek kendileri gülüyor. Kendileri de yaşamış ama anlayış sıfır hiç üzülme canım değmez canını sıktığına.
oh iyi tek değilmişim. Evet haklısın kalbi attı mı hareketlendi mi büyüdü mü gelişimi nasıl diye yedik bitirdik demek ki kendimizi :) darısı 3.trimestera artık
Bana da çabuk geçiyor. 2. Trimestrın güzelliği :) 3. Trimesterda da inşallah böyle geçer. Uyku sorunları, mide yanmaları koca göbüşlerle inşallah çok zorlanmayız :) -bu söylediğine kendi de inanmadı-

İki kilo aldım ama sanırım hepsi göğüs.80 beden kullanırken 95 olmuşum,yürürken benden önce goguslerim adım atıyor ve de var olan göğüs ucum artık yok.nereye gitti bilmiyorum tamamen göğüs olmuş.iki çocuğu ben emzirmedim sanki.ilk hamjleliigmdeki gibi göğüs ucum.daha fazla büyürler mı acaba merak ediyorum

Gözümüzü korkuymayın bulantıdan halsizlikten yeni kurtulduk az anı yaşayalım biraz rahat edelim olmazmı

Olsun tekmeleri her şeye bedel.. Ben ilk 17 haftalıkken hissettim gittikçe daha tatlılaşıyor şimdi topukları avcunuza gelebiliyor :) Her dönemin başka güzelliği var

Geçmiş olsun canım galiba havaların azizliği bi sıcak bi soğuk mideler berbat bende ayniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…