2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kizlar bi sorum olucak kafama takıldi hani yiyecek bisey yedigimizde vucudumuzda herhangi bi yere bulasirsa çocukta ayni leke oluyomus ya bunun gerceklik payi varmi hurafemi gerci cogu kisinin bende dahil dogum lekemiz var ama bunu onunla bagdastiramadim hic dikkatte etmiyorum yemek yerken insallah biyerlerime surmemisimdir

Her şeyden olcak diye değilde bazen bazı şeylerden lekeler oluyormuş. Bunun örneğini veren çok insan tanıyorum. Bir şey yerken bende çok dikkat etmem o yüzden merak ediyorum neresinde ne çıkıcak çucumun Kv zeytin çekirdeğini ayak bileğine düşürmüş, eşimin ayak bileğinde zeytin lekesi var

niyahet tatlım hayırlısı olsun doğum günün kutlu olsun nice senelere eşinle bebişinle seni sevnelerle birlikte inşallah

nice güzel seneleriniz olsunnnn erkek anneleri olarak aramıza katıldın sen de

O günleri de görcez inşallah Seni görünce heycan sardı . 34 günün kalmış. Ay hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza

Son ay öyle 34 gün kalmayabiliyor mesela sizin de çoğunuz kasım annesi olmayacaksınız 2-3 hafta önceden gelebiliyorlar genelde 40 dolmuyo :)) bizim de iki hafta içinde gelebilir sancılar var..
5 kilo alan da var bizim topikte hehe ama ideali 12-13

enemm ne 5 i ya biz şimdiden 5 kilo aldıydık bana da erken gelcek gibi geliyo görünen 16 kasım ama kasım başı gelir diye tahmin etmekteyim hayırlısıyla. sancı regl sancısı gibi mi nasıl bişi aceba

EbrarinAnnesi Valla ben hastane değiştirdikçe bile tahmini doğum tarihim bir geri geliyor bir ileri gidiyor. Bende sanmıyorum bebişkomun öyle dakik geleceğini Benim ideal kiloya yaklaşmama az kaldı. Biraz erken ideale ulaşsam nolur sanki yani. Sonra üstüne bir 12-13 kilo daha alsam. Davul misali gezsem ortalarda

Kızlar sizde mide yanması başladı mı? Benim çok fena midem yanıyor. Gün içerisinde çok olmuyor da akşamları neredeyse yatırmıyor

Ben hiç kilo almadım doktorum dün baya bir konuştu hiç olmazsa 1 kilo alsaydın diye :) ama bebeğim 3 gün önden gidiyor hiç bi problem de göremedi. Ben de anlamadım nasıl kilo almadım inşallah şimdiden sonra alırım.

enemm ne 5 i ya biz şimdiden 5 kilo aldıydık bana da erken gelcek gibi geliyo görünen 16 kasım ama kasım başı gelir diye tahmin etmekteyim hayırlısıyla. sancı regl sancısı gibi mi nasıl bişi aceba

:) erken dediğin 36dan öncesi kabul ediliyor zaten bebekler çok beklemiyo topikte 32de 33de 34de doğuranlarımız oldu
Evet canım yalancı sancılar işin en tatsız kısmı her gün adet sancısı gibi vuruyo gidiyo insanı yanıltıyo strese sokuyo

Canım mesela benim kızımda 38+2 de sancim gelmişti o hiç belli olmuyor.
Mide yanması benimde gece ve sabahları oluyor. En güzel günlerimiz ikinci trimester yine de kıymetini bilmek lazım sonrası aratiyor çünkü :)

Bence sancı meselesine hiç girmeyelim :)herkesin yaşadığı farkli. Günü gelince hersey olup bitiyor bir anda. Bu zamanın tadını çıkarmak en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…