2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İkinci tirmester en güzel günler iyi hoşta tam kıymet bilcem o mide yanmaları. Mideden boğaza gelen ekşimsi acı bir asit Acaba neyden kaynaklı bu. Söylendiği gibi saçlarla mı alakalı

Ya açıkçası ben aldığım kiloları hamileliğimden çok kendime bağlıyorum. Kilomu korumak için zaten çoğu şeyi yemekten kısıyordum. Lise yaşantım boyuncada hep 57 kiloluk bir tospiktim azimli sıçan misali vermiştim o kadar kiloyu. Ee şimdi hamile kaldım. Canım bir şeyler çekti yedim. Acıkınca midem bulanmaya başladı kedimi aç bırakmamak için yedim. Yemeğe alışan bünye bu sefer doymamaya başladı daha fazla yedim. Ye allah ye. Oldum yine 57 kilo. Ee 2,5 ayda 7 kilo alan ben son 1,5 ayda sadece 1 kilo aldım onuda bir aldım bir verdim şimdi kaldım 58de.

2. trimester daha rahat deniyor ama benim birinci daha rahat geçti. Şimdi azıcık yürüyeyim hemen karnım ağrıyor, geceleri de mide yanmalarım oluyor.

Tatlım bu konu benim de korkulu rüyam ya.. Hamile kaldığımdan beri herkes etr dokunma, ciğere dokunma, gülü koklama, çilek yeme vs. dedikce iyice paranoyaya bağladım.. Birşeylere dokundugumda sürekli aklıma bi geliyo.. Bu konuda tabiki bilimsel hicbir yan yok ama inanç işte.. Ben bizzat kendim gördüm bi kızın omzunda resmen çilek vardı, hafif yeşilimsi,kabarık, üzerindeki noktalara kadar resmen cilekti.. Bi arkadaşım kuzeninin yanağında köfte lekesi olduğunu söyledi, onun da baharatlarina kadar belliymis.. Yani arkadaşım kim ne düşünür bilemem ama dikkat etmekte yarar var..

Evet bazı bebeklerde cilek lekesi gibi oluyo bazi bebeklerse kalbe benziyo vucutta olmasi cok onemli olmuyor belkide bazi bebeklerse yuzundede oluyor.

Cnm ben aklima geldikce dikkat ediyorum ama bazen unutuyorum benimde bacagimda dogum lekem var buna inaniyorum ama ne bilim yediginle ne alakasi var filan diye dusunuyodum ama dogruymus demekki.

İkinci tirmester en güzel günler iyi hoşta tam kıymet bilcem o mide yanmaları. Mideden boğaza gelen ekşimsi acı bir asit Acaba neyden kaynaklı bu. Söylendiği gibi saçlarla mı alakalı
Saçla alakası yok benim kızım baya bir saçlı doğdu ama mide yanması yaşamadım hiç. Tam tersi mide yanması yaşayan görumcemin çocuğu hiç saçsız doğdu :)

Son düzenleme:

O zaman seni yalnız bırakmicam bende 7-8 kilocuk sadece

enemm ne 5 i ya biz şimdiden 5 kilo aldıydık bana da erken gelcek gibi geliyo görünen 16 kasım ama kasım başı gelir diye tahmin etmekteyim hayırlısıyla. sancı regl sancısı gibi mi nasıl bişi aceba
Kızlar ben de 7-8 civarı, yok mu artıran

Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Yeni yaşın kutlu olsun

Saçla alakası yok benim kızım baya bir saçlı doğdu ama mide yanması yaşamadım hiç. Tam tersi mide yanması yaşayan görüşmenin çocuğu hiç saçsız doğdu :)
Bu tezde çürüdü demek ki

2. trimester daha rahat deniyor ama benim birinci daha rahat geçti. Şimdi azıcık yürüyeyim hemen karnım ağrıyor, geceleri de mide yanmalarım oluyor.
Birinciden iyi geçiyor neydi o öyle Allah bir daha yaşatmasın. Ama ikincide senin dediğin gibi yanmalı, ağrılı, kramplı geçiyor.

Cnm ben aklima geldikce dikkat ediyorum ama bazen unutuyorum benimde bacagimda dogum lekem var buna inaniyorum ama ne bilim yediginle ne alakasi var filan diye dusunuyodum ama dogruymus demekki.
Canım kimisi de aklına geldiği halde aman nolcak ya deyip vücuduna sürünce oluyo diyo.. Valla ben de dikkat ediyorum artık farkında olmadan yaparsam umarım yüzünde olmaz..

Bu tezde çürüdü demek ki

Birinciden iyi geçiyor neydi o öyle Allah bir daha yaşatmasın. Ama ikincide senin dediğin gibi yanmalı, ağrılı, kramplı geçiyor.
3. Yu hiç sormayın :)) amma gel gör ki o gün gelip kucağına alınca geri kalan her şey rüya gibi geçip gitmiş olacak.

Ben hiç inanmıyorum. Eskiden herşeyi çatal kaşıkla mı yiyorlarmış. İnanmakla alakalı sanırım. Çok söyleyen var ama ben dikkat etmiyorum açıkcası.

Merhaba hanımlar. Bu sabah sağlık ocağına gittim ve tetanoz aşımı oldum. Tartıldım ve 73 kilo olmuşum . hamileliğimin başından bu yana tam 9 kilo almışım. Hemşire çok kilo almışsın dikkat et dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Son ayda çok fazla kilo alınıyor zaten dedi. Bu gidişle 100-110 kiloyla doğum yaparsın dedi. Artık dikkat edeceğim yediklerime...

Ben hiç inanmıyorum. Eskiden herşeyi çatal kaşıkla mı yiyorlarmış. İnanmakla alakalı sanırım. Çok söyleyen var ama ben dikkat etmiyorum açıkcası.

bende pek ihtimal vermiyorum ama hatırlıyorum annemin göğsünün altında asma yaprağı izi vardı ve asma mevsiminde yani bu mevsimlerde kopkoyu kahverengi olurdu diğer zamanlarda açık kahveydi rengi anneannem asma yaprağı koparıp göğsünün altına mı sürdü acaba küçüktüm sormak aklıma gelmemiş

O zaman sende katıldın bize Dikkat etmek gerekiyor gerçekten. Artık kilo veremeyeceğimize göre en azından alımları yavaşlatmalıyız. (Kısmadan yemek yemek çok güzelmiş )

Ben bu leke konusunu saklı gizli bir şey yendigi zaman oldugunu biliyorum kizlar kv esime hamileyken zeytin ekmek yiyormus ev sahibi gelmis kapiya oda elindeki ekmegi dizinin arkasina dogru saklamis esimin dizinde zeytine benzeyen bi leke var simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…