2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Dün içinden gelmiş, eşim güllere boğdu beni. Başımın aşağı döktü, her yerime geldi, hic aklima gelmedi kokladim falan. Şimdi siz leke falan yazınca aklıma geldi
Doğru mu bilmiyorum da, gül lekesi olanlarda genelde gül zaman renklenip sonra solarmış

Meraba hanımlar bende 1.5 kilo almisim başından beri ama bu bile fazla ben zaten 80 kiloyla hamile kaldığım icin dikkat etmem gerekiyor 90 ni gecmem ins.başka bişey istemiyorum bu arada bnmde kizlarimda doğum lekesi var büyüdükçe geçer dediler küçükte ki geçmedi 2 kaşının arasında küçük bi kırmızılı çilek yiyip surmusum öyle diyolar hiç dikkat etmemiştim doğrulugu var mı bilemiyorum

Doğru mu bilmiyorum da, gül lekesi olanlarda genelde gül zaman renklenip sonra solarmış
Fark ettigim anda ellerimi sımsıkı tuttum bi yere sürmemek için. Sonra popoma surdum cikarsa olda çıksın diye ama öncesinde ellerimi bi yere surdum mu hatirlamiyorum. Abimin bacaginda var gul lekesi. Annem çatır çatır gül yiyormus çünkü sonra da bi yerinde leke olmasin diye bacagina dokunuyormus, bacaginda leke var abimin. Bilemiyorum ne kadar dogrudur

O zaman sende katıldın bize Dikkat etmek gerekiyor gerçekten. Artık kilo veremeyeceğimize göre en azından alımları yavaşlatmalıyız. (Kısmadan yemek yemek çok güzelmiş )

tatlım kilo alımının önüne geçemezsen doktorunun seni diyetisyene yönlendirmesi gerekiyor yönlendirmezse sen sorarsın. artık kilo veremeyeceğimize göre diye bir şey yok yani

benim şuan kilom doktora göre normal oldugu halde korktum ve dikkat ediyorum, diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak bakmak lazım, pilavdan , beyaz ekmekten , çikolatadan uzak durmak şart=) bol bol et , süt, bakliyat, ceviz ,badem, ekmek olarakda tam tahıllı buğday ,çavdar vs. tüketilmesi lazımmış,bi de ana öğünlerde yemeğin yanına yoğurt ve bol yeşillik yemek gerekliymiş alınan fazla karbonhidratı eritmesi için, tatlı ihtiyacınıda abartmadan meyvelerden sağlamak gerek =) çok çikolata aşerirsek bitter cikolata yiyebilirmişiz, çok kısıtlamadan cok da abartmadan yararlı olan şeyleri yemek lazım işte kısacası =)

ay az önce yedim ve elimi anlıma sürdüm yani alnım kaşındı kaşıdım elimde hala çileğin kırmızılığı var

senin çok güzel bir yüzün var canım ya sana kilo çok yakışır. ben bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım benim kemik yapım ince olduğundan baya bir kilo alırsam anca belli olur son kontrolde hastaydım yüzüm çökmüştü doktor korktu kilo mu verdin sen diye sanırım git gide hep kilo alınması bekleniyor 2. trimesterden sonra

Göstermiyor muydu sizin bebeğiniz? Kıza benziyor dedi mi hiç doktorlar? Benim de göstermiyor bi türlü acaba erkek olabilir mi ondan soruyorum

ahaa teşekkür ederim bilmukabele =)sen zayıfsın zaten al istediğin kadar kilo rahat ol =)

O zaman sende katıldın bize Dikkat etmek gerekiyor gerçekten. Artık kilo veremeyeceğimize göre en azından alımları yavaşlatmalıyız. (Kısmadan yemek yemek çok güzelmiş )

hoş geldin tatlııımmm yalnız değiliz demek ki
canım bende yürüyüşlere başladım... ekmeği kestim...ama 15 haftalık olduğumdan beri aynı kilodayım,en azından üstüne kilo almadım...

Iki farklı doktor farklı zamanlarda erkek dedi. Artık değişmez herhalde hazırlıklara başlıyorum.
Burda hissediyorum diye gösterdim evet ayaklari tam orda dedi ❤ aslinda cok erken ama zayif oldugun için hissediyor olabilirsin dedi. Ama genel olarak hoslanmadim doktordan. Benim doktor nöbetçi diye buna gittim ilk kez. Tsh 5 ve normal dedi! Asla guvenmedim yarın endokrine gideceğim.
Defalarca boyuku kilosunu sordum, normal normal dedi durdu cm gram söylemedi
Rahim ağzı 3.4 cm normal dedi. Bebeğin suyu az mutlaka 3 litre su iç dedi. Başım çok ağrıyor dedim, nörolojiye git dedi.
Bıldırcın yumurtası yiyebilir miyim dedim. Normal yumurtadan ne farkı var ki dedi doktor bize soruyor biz doktora
Koca 3 cm miyomu bulamadi, gezindi ultrasonla ama bulamadim dedi. Yok olma ihtimali var mi acaba
16+4 ve baslangictan beri hic kilo almadim. Ama bebek iyiyse sorun yok, kilo zaten yükten başka birsey değil.
Darisi tüüüm cinsiyet bekleyenlerin başına

Bende mıgde ve simit var iki göbiş yani haha buda yuvarlak olmadı hala bırlesemedıler yanı

Yuvarlaktan kastiniz nedir tam olarak :) benim gobegim ince uzun şekilde buyuyor. Hic yanlara dogru buyume yok. Yani dik duran bi amerikan futbolu topu gibi
Tam hamile göbegim yok yani bende migde ve simit var iki göbiş yani göbek büyüyo ama o ayrıö hala var arada haha top gibi olmadı yani daha nezaman olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…