2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay az önce yedim ve elimi anlıma sürdüm yani alnım kaşındı kaşıdım elimde hala çileğin kırmızılığı var

Valla cnm millet öyle diyo ama gerçeklik payını bilemiyorum iyi dusun iyi olsun bnm kızın ki geçmedi kaldı boynunda ds beni var kaybolsa hemen bulurum diyorum kendmce

hoş geldin tatlııımmm yalnız değiliz demek ki
canım bende yürüyüşlere başladım... ekmeği kestim...ama 15 haftalık olduğumdan beri aynı kilodayım,en azından üstüne kilo almadım...

Süper bence bnm istediğim de öyle ama ne mümkün zaten bundan sonra istemesekte alicaz en azından az alalim

Bende mıgde ve simit var iki göbiş yani haha buda yuvarlak olmadı hala bırlesemedıler yanı

Hahaha ah canım aynı beni anlattın al benden de okadar bide o simitin alt tarafı daha sis bi birleşse de rahatlasak o yüzden hamile gibi değilde bildiğin sisko gibi gorunuyorum

çok tatlısınız siz ya

Gözün Aydın canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Bizde drdan geldik 17+2 gunlüğüz 13 haftalık kiz demişti.bugün kesinleştirdi.kilosu 243 gr olmuş boyuda 18 cm.çok heyecan verici bişey.detaylı ultrasona yönlendirdi 20.haftada yaptırcam yalnız perinatoloji uzmanı yapacakmiş erken doğumum ve kayıplarım olduğu için aynı zamanda rahmim kalp şeklinde tehlikeli gebelik ama rabbime şükürler olsun hicbir sorunum yok gayet iyi gidiyor.

Bende mıgde ve simit var iki göbiş yani haha buda yuvarlak olmadı hala bırlesemedıler yanı

benim hiç midem çıkmadı hiç bilmem hala yok göbeğimin ortası yusyuvarlak eğer kiloda almazsam erik yutmuş solucan gibi olcam erkek karnı sivri yuvarlak derler kız karnı yanlara yayılıyormuş gerçekten doğruluğu var tabi vücut yapısına göre de değişir ama hastanede tanıştığım hamilelerin hemen hemen hepsinin cinsiyetlerini tahmin ettim onlarda bana diyorlar seninki kesin erkek diye

Aynen öyle. Bende aşırı yayıldım Hem göbüş var hemde simitlerim. Zaten göğüsleri söylemiyorum bile hiç bir yere sığmıyorlar. Hele o basenler o kalçalar

Hayırlı olsun :)
Miyom kaybolmuş olabilir. Yani miyomların da türleri oluyormuş. Oğlumda yaşamıştım ben de, hamilelikle ortaya çıkmıştı bir dönem büyümüş sonra büyümesi durmuştu sonra da bebek büyüdükçe kaybolmuştu. Belki seninki de öyledir :)

hayırlısı olsun canım bir oğluş anası daha tatlım ölçüm yaparken sekreterine not aldırmıyor mu? bacak ölçümü kafa çapı vücut ölçümü falan bunları ölçerken kendi kısaltmalarıyla söylüyor doktorum haftasıyla uyumlu diyor ve kilosunu boyunu da not aldırıyor o esnada bende öğrenmiş oluyorum.

Iyi günler kızlar. Ne tuhaftr ki bende bugunlerde buz aşeriyorum sizce cok yemek zararli olur mu ki ? Birde sadece 600 gram aldm bu da normal bi durum mu
ben bulantılarım varken iyi geliyor diye yiyordum herhangi bir sorun yaşamadım ama dikkat et boğaz enfeksiyonu yaşayabilirsin mideni üşütebilirsin. benim sorun yaşamamam tesadüf olabilir

Kendi doktorum yapıyordu aynen sekreterine yazdiriyordu. Ama bu yazdirmadi. Sordum, 15 16 haftayla uyumlu dedi.
Simdi ultrason kağıdını inceleyince 132 gram yazıyor ❤ boyu da FL değeriyle yediyi çarpınca 13 cm falan. FL değeri 15+2 mesela. Ama ben 16+4üm. Bu konuda da birşey demedi. Ama 1 hafta geri olmaktan birşey olmaz diye düşünüyorum. Ben uzunum, babasi kisa, belki babasina benzer ❤

12+1de doktor erkek demişti. Bugün 16+4 baska bi doktora gittim, cinsiyeti biliyorum demedim. Bakarken, hmm duruşundan aslında tahmin ediyorum cinsiyeti ama bi de bacak arasina bakıp emin olalim, eveet tam tahmin ettiğim gibi erkek dedi kizlar daha kibar yatiyor, erkekler dağınık yatıyor falan dedi
Kipirtilari hissettigim yerde ayaklari vardi oyle guzeldi ki ❤ 16.haftada hissetmeye basladiysam ilerde delip çıkacak demek ki
20.haftada ayrıntılı için bi yer önerdi. Bizim hastanede yüzünü pek cekmiyorlar, anneler sorun çıkarıyor dedi. Ilginç bi yaklaşım. Aradım dediği görüntüleme merkezini, hangi doktor yonlendirdi diye sordu. Demek ki doktor merkezden prim alıyor diye düşündüm. Normal fiyatı 570 ama deniz hanimin hastasi olduğunuz için 300 lira dedi. Bu da bana biraz palavra gibi geldi. Fiyat neyse odur yani. Yarın esime arattirip, bizi kimse yonlendirmedi oylesine internette bulduk deyip fiyat sorduracagim

Benim ikinci bebiş diye mı bilmem ama sabırsızlanıyorum hemencik geçse de zaman dogursam diyorum :) yada ben şimdiden nefes nefese kalıyorum yazın sıcakta evden çıkamam o halimi dusunmekten heralde... ama biliyorum ki doğduğunda da karnımdaki kipirdayislari tekmeleri ozlicem :) değişik duygular icindeyim bu aralar

Canimm kalbinde ufacik beyaz bir leke, bir parlaklik var dedi o kadar. Odak falan bagsetmedi ben de tam terimleri bilmiyorum..
canım benim doktorum da kızımın kalbinde gördü çok küçük bir parlama, kafama takmalı mıyım diye sordum. bebek büyüdükçe düzeliyor genelde dedi, yine de ayrıntılı ultrasonda bir perinat0loga görünmemi istedi, allahm sağlık versin, içimzi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…