- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.361
ay az önce yedim ve elimi anlıma sürdüm yani alnım kaşındı kaşıdımelimde hala çileğin kırmızılığı var
hoş geldin tatlııımmm yalnız değiliz demek ki
canım bende yürüyüşlere başladım... ekmeği kestim...ama 15 haftalık olduğumdan beri aynı kilodayım,en azından üstüne kilo almadım...
Bende mıgde ve simit var iki göbiş yani hahabuda yuvarlak olmadı hala bırlesemedıler yanı
Valla cnm millet öyle diyo ama gerçeklik payını bilemiyorum iyi dusun iyi olsun bnm kızın ki geçmedi kaldı boynunda ds beni var kaybolsa hemen bulurum diyorum kendmce
Süper bence bnm istediğim de öyle ama ne mümkün zaten bundan sonra istemesekte alicaz en azından az alalim
Hahaha ah canım aynı beni anlattın al benden de okadarbide o simitin alt tarafı daha sis bi birleşse de rahatlasak o yüzden hamile gibi değilde bildiğin sisko gibi gorunuyorum
Gözün Aydın canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Iki farklı doktor farklı zamanlarda erkek dedi. Artık değişmez herhaldehazırlıklara başlıyorum.
Burda hissediyorum diye gösterdim evet ayaklari tam orda dedi ❤ aslinda cok erken ama zayif oldugun için hissediyor olabilirsin dedi. Ama genel olarak hoslanmadim doktordan. Benim doktor nöbetçi diye buna gittim ilk kez. Tsh 5 ve normal dedi! Asla guvenmedim yarın endokrine gideceğim.
Defalarca boyuku kilosunu sordum, normal normal dedi durducm gram söylemedi
Rahim ağzı 3.4 cm normal dedi. Bebeğin suyu az mutlaka 3 litre su iç dedi. Başım çok ağrıyor dedim, nörolojiye git dedi.
Bıldırcın yumurtası yiyebilir miyim dedim. Normal yumurtadan ne farkı var ki dedidoktor bize soruyor biz doktora
Koca 3 cm miyomu bulamadi, gezindi ultrasonla ama bulamadim dedi. Yok olma ihtimali var mi acaba
16+4 ve baslangictan beri hic kilo almadim. Ama bebek iyiyse sorun yok, kilo zaten yükten başka birsey değil.
Darisi tüüüm cinsiyet bekleyenlerin başına
Bende mıgde ve simit var iki göbiş yani hahabuda yuvarlak olmadı hala bırlesemedıler yanı
Aynen öyle. Bende aşırı yayıldım Hem göbüş var hemde simitlerim. Zaten göğüsleri söylemiyorum bile hiç bir yere sığmıyorlar. Hele o basenler o kalçalarbenim hiç midem çıkmadı hiç bilmem hala yok göbeğimin ortası yusyuvarlak eğer kiloda almazsam erik yutmuş solucan gibi olcamerkek karnı sivri yuvarlak derler kız karnı yanlara yayılıyormuş gerçekten doğruluğu var tabi vücut yapısına göre de değişir ama hastanede tanıştığım hamilelerin hemen hemen hepsinin cinsiyetlerini tahmin ettim onlarda bana diyorlar seninki kesin erkek diye
Iki farklı doktor farklı zamanlarda erkek dedi. Artık değişmez herhaldehazırlıklara başlıyorum.
Burda hissediyorum diye gösterdim evet ayaklari tam orda dedi ❤ aslinda cok erken ama zayif oldugun için hissediyor olabilirsin dedi. Ama genel olarak hoslanmadim doktordan. Benim doktor nöbetçi diye buna gittim ilk kez. Tsh 5 ve normal dedi! Asla guvenmedim yarın endokrine gideceğim.
Rahim ağzı 3.4 cm normal dedi. Bebeğin suyu az mutlaka 3 litre su iç dedi. Başım çok ağrıyor dedim, nörolojiye git dedi.
Bıldırcın yumurtası yiyebilir miyim dedim. Normal yumurtadan ne farkı var ki dedidoktor bize soruyor biz doktora
Koca 3 cm miyomu bulamadi, gezindi ultrasonla ama bulamadim dedi. Yok olma ihtimali var mi acaba
16+4 ve baslangictan beri hic kilo almadim. Ama bebek iyiyse sorun yok, kilo zaten yükten başka birsey değil.
Iki farklı doktor farklı zamanlarda erkek dedi. Artık değişmez herhaldehazırlıklara başlıyorum.
olur böyle şeyler hamileyken insan fazla dalgın oluyr sanrmsabah göbeğimi yağlarken tam emmemiş heralde yağı tişörtüm de kocaman yağ lekesi şimdi gördümresmen skandal ya bütün gün nasıl gezdim görmedim
ben bulantılarım varken iyi geliyor diye yiyordum herhangi bir sorun yaşamadım ama dikkat et boğaz enfeksiyonu yaşayabilirsin mideni üşütebilirsin. benim sorun yaşamamam tesadüf olabilirIyi günler kızlar. Ne tuhaftr ki bende bugunlerde buz aşeriyorumsizce cok yemek zararli olur mu ki ? Birde sadece 600 gram aldm bu da normal bi durum mu
ay hemde ne dalgınlıkolur böyle şeyler hamileyken insan fazla dalgın oluyr sanrm
o dalgınlk bende de var bazen kendimi bi yerlerde unutacm diye korkyrmay hemde ne dalgınlıkAllahtan çok müşterim gelmedi ve masamda otururken yağlı kısım göbeğimde olduğundan görünmemiştir
Kendi doktorum yapıyordu aynen sekreterine yazdiriyordu. Ama bu yazdirmadi. Sordum, 15 16 haftayla uyumlu dedi.hayırlısı olsun canım bir oğluş anası dahatatlım ölçüm yaparken sekreterine not aldırmıyor mu? bacak ölçümü kafa çapı vücut ölçümü falan bunları ölçerken kendi kısaltmalarıyla söylüyor doktorum haftasıyla uyumlu diyor ve kilosunu boyunu da not aldırıyor o esnada bende öğrenmiş oluyorum.
ay yarın bizim de ayrıntılımiz var bakalım miniğim nasıl :)Yarın ayrıntılı ultrasonum var kızlar çok heyecanlıyım. İlk kez bebişi net göreceğiz bakalım. Kızımda girmemiştim ayrıntılıya, ilk olacak benim için
canım benim doktorum da kızımın kalbinde gördü çok küçük bir parlama, kafama takmalı mıyım diye sordum. bebek büyüdükçe düzeliyor genelde dedi, yine de ayrıntılı ultrasonda bir perinat0loga görünmemi istedi, allahm sağlık versin, içimzi ferah tutalımCanimm kalbinde ufacik beyaz bir leke, bir parlaklik var dedi o kadar. Odak falan bagsetmedi ben de tam terimleri bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?