- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.381
Bende de cok vardi. Ozellikle yemekten sonra. Cok sukur azaldi. Rennie tablet cok iyi gelmişti bi deneyin isterseniz.Bu ara midem çok fena yaaözellikle akşam yemeklerinden sonra başlıyor yanmaya. Dün gece ağladım yani çok canım acıyor uyutmuyor da. Yatağı yastıkla doldurdum yine de fayda etmiyor. Mide yanmasına çözüm bulabilen var mı
Canimm ben dortlu test yaptirdim.maalesef cok riskli cikti 1/50 yikildim simdi harmony test yaptiricam.allahim.ikimize de guzel haberler almayi nasip etsinn insallahhcanım benim doktorum da kızımın kalbinde gördü çok küçük bir parlama, kafama takmalı mıyım diye sordum. bebek büyüdükçe düzeliyor genelde dedi, yine de ayrıntılı ultrasonda bir perinat0loga görünmemi istedi, allahm sağlık versin, içimzi ferah tutalım
Ne yesem midem kayniyor benimde doktora sorucam midem icin bisi verirse kullanicam yoksa kendim care aramadim ilac icmem sanirim soda iyi geliyor diyorlar ama onuda icince gaz cikarirken kusacak gibi oluyorumBu ara midem çok fena yaaözellikle akşam yemeklerinden sonra başlıyor yanmaya. Dün gece ağladım yani çok canım acıyor uyutmuyor da. Yatağı yastıkla doldurdum yine de fayda etmiyor. Mide yanmasına çözüm bulabilen var mı
Aynıyım canım özellikle bazı geceler uyutmuyor çok fena. Bana salatalık önerdiler biraz hafifletiyor tavsiye ederim.Bu ara midem çok fena yaaözellikle akşam yemeklerinden sonra başlıyor yanmaya. Dün gece ağladım yani çok canım acıyor uyutmuyor da. Yatağı yastıkla doldurdum yine de fayda etmiyor. Mide yanmasına çözüm bulabilen var mı
Çok fena gerçekten. Deniyim canım onu da sağol.Aynıyım canım özellikle bazı geceler uyutmuyor çok fena. Bana salatalık önerdiler biraz hafifletiyor tavsiye ederim.
Ara ara olurdu önceden ama bu ara coştu resmen. Aklımda olsun canım doktora bi sorayım onu.Bende de cok vardi. Ozellikle yemekten sonra. Cok sukur azaldi. Rennie tablet cok iyi gelmişti bi deneyin isterseniz.
Ne yesem midem kayniyor benimde doktora sorucam midem icin bisi verirse kullanicam yoksa kendim care aramadim ilac icmem sanirim soda iyi geliyor diyorlar ama onuda icince gaz cikarirken kusacak gibi oluyorum
Bizimle konusBakıyorum bütün hamilelere herkes çok iyi gibi maşallah ama nedense benim hep moralim bozuk mtsuzum ve depresifim neden böyle? Kilo aldım ve bunu çok kafama takıyorum mesela. Çocuğum için diyorum aman sağlıklı olsun diyorum ama yinede mutsuz olabiliyorum. Böyle olan var mı? Hiç kimseyle konuşmakta istemiyorum içime kapandım. Neden böyleyim
Bizimle konusbu hormonlar bizi alt ust etti. Bi ara sebepli sebepsiz agliyordum. Inanılmaz asabi ve alingandim. Hayirli olsun diyene de kiziyordum, demeyene de. Diyen neden dedi, demeyen neden demedi. Ve o halimin de farkindaydim cok uzuluyordum, hep oyle kalacağım sanıp daha da cok ağlayıp stres yapiyordum.
Bi hamilelik uygulamasinda, vücudunuzda ve ruhunuzda olan değişimleri kabul edin yazıyordu.. Cok mantıklı bence. Bu bir süreç ve hayat boyu en fazla 2 3 kere falan gelecek başımıza ve hic biri ilk olmayacak ❤ o yüzden bu günler özel ve kıymetli. Biz mutlu olmaliyiz ki bebeklerimiz de mutlu olsun
Benim de bulanti ve kusmalarim hala bitmedi. Hic kilo alamadim, bir de ustune verdim. Bebek beslenemiyor buyuyemiyor diye aklim çıkıyor. Hepimizin evhami farklı işte. Bebisler saglikli olsun da, doğduktan sonra pesinde kosa kosa verilir kilolar. Verilmese de dunyanin sonu değil. Insanlar konusmaya bayılıyor, hepsini duysak oo işimiz var. Hamileyiz, tombuluz, mutluyuzBilmiyorum belkide hormonlar etkili gerçekten ama insanlar ilk önce benimle kilo muhabbeti yapıyor. Arkadaş ben hamileyim ve bünyem o kadar lanet ki yesemde yemesemde şişiyorum kilo artıyo memeler zaten aldı başını gitti. Ve resmen bu beni o kadar mutsuz ediyor ki. Bir çok hamilenin sadece karnı çıkar benim büyümeyen yerim kalmadı haksızlık diyorum kendi kendime. Sonra salak mısın kızım şükür et bu haline bebek hasretiyle yananlar var diyorum sonra başka başka düşünceler yine kafamda dönmeye başlıyor. Ah Allahım bebişleri sağlıkla bir doğursakta tüm bu dengesiz durumlar azalarak bitse diyorum. Allaha şükür kusmadım midem bulanmadı ama psikolojikman yıktı beni bh hamilelik. İlk bebeğim olucak belkide alışkın olmadığım için başa çıkamadım bu halimle..
Tatlim girmiyorsun buraya gel konus ozel bir derdin varsa kendine yakin hissettigin birine ozelden yaz care olmasada anlatmak rahatlatir. Ben troid hormonlarim yuzunden hep sinirli bir insandim taki hamile kalana kadar hep mutlu hamilelik gecirecegim diye kendime soz verirdim ve inan 5 ay olacak esimle gram kavgamiz olmadi inatlasmadik bileBakıyorum bütün hamilelere herkes çok iyi gibi maşallah ama nedense benim hep moralim bozuk mtsuzum ve depresifim neden böyle? Kilo aldım ve bunu çok kafama takıyorum mesela. Çocuğum için diyorum aman sağlıklı olsun diyorum ama yinede mutsuz olabiliyorum. Böyle olan var mı? Hiç kimseyle konuşmakta istemiyorum içime kapandım. Neden böyleyim
Ben 16.haftayi bitiriyorum. Akşamları yediğim içtiğim birikince biraz çıkıyor. Ama sabahları dumduz bi karnim var. Hiç kilo da almadım. Eşimin boyu kisa, sanırım bebek de biraz kisa gidiyor, boyu bir hafta geriye uyumlu. Ondan da olabilir veya iç karin geniştir. Karnimin çıkmasına cok da heveslenmiyorum açıkçası, zor harekete sebep oluyor. Vakti gelince zaten kocaman olacak ❤Arkadaslar hic göbegi cıkmayan var mı yavv benim hic yokher sabah uyandigimda toplaniyo karnim sertlik oluyo snra geciyo bi o an gobek cikio benden baska kimse gormuyo sabah sabah herkes nerde bu cocuk 5 aylik hamilesin diyo sinirlerim bozulmaya basladi artk
Canım iç karnın çok geniştir, ne güzel işte. Benim kuzeniminde 6. Ayda çıkmıştı göbüşü :) Bide tosun paşa doğurdu o halde :) Merak etme bir anda çıkar .Arkadaslar hic göbegi cıkmayan var mı yavv benim hic yokher sabah uyandigimda toplaniyo karnim sertlik oluyo snra geciyo bi o an gobek cikio benden baska kimse gormuyo sabah sabah herkes nerde bu cocuk 5 aylik hamilesin diyo sinirlerim bozulmaya basladi artk
Bendede aynı durum süt canım en iyi gelen sütü yudum yudum iç rahatlarsınBu ara midem çok fena yaaözellikle akşam yemeklerinden sonra başlıyor yanmaya. Dün gece ağladım yani çok canım acıyor uyutmuyor da. Yatağı yastıkla doldurdum yine de fayda etmiyor. Mide yanmasına çözüm bulabilen var mı
Beni hatırlayan var mı?
Çok zor bir dönem geçirdim,16 gün önce annemi kaybettimBenden çok istiyordu bu bebeği,ve benden daha çok sevinmişti... Kardeşimin nişanından sonraki gün yattı hastaneye,daha onun düğününü görecekti,torununu görecekti.Hala inanamıyorum...
Tüm bu acıya rağmen bebeğim gayet iyi çok şükür.Gelişimide 1 hafta öndeydi geçen hafta gittiğimde.
Bu hafta da doktor 4 lü test için çağırmıştı ama birde ev taşımak zorunda kaldık,gidemedim.Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah...
Beni hatırlayan var mı?
Çok zor bir dönem geçirdim,16 gün önce annemi kaybettimBenden çok istiyordu bu bebeği,ve benden daha çok sevinmişti... Kardeşimin nişanından sonraki gün yattı hastaneye,daha onun düğününü görecekti,torununu görecekti.Hala inanamıyorum...
Tüm bu acıya rağmen bebeğim gayet iyi çok şükür.Gelişimide 1 hafta öndeydi geçen hafta gittiğimde.
Bu hafta da doktor 4 lü test için çağırmıştı ama birde ev taşımak zorunda kaldık,gidemedim.Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah...
Basin sagolsun canim. Kolay bir sey degil ama geride kalanlar hayatini devam ettirmek zorundaGelince ust uste geliyor zatenBeni hatırlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?