- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.401
Başın sağolsun Allah sabırlar versin. Çok güçlü bir bebek demek ki maaşallahBeni hatırlayan var mı?
Çok zor bir dönem geçirdim,16 gün önce annemi kaybettimBenden çok istiyordu bu bebeği,ve benden daha çok sevinmişti... Kardeşimin nişanından sonraki gün yattı hastaneye,daha onun düğününü görecekti,torununu görecekti.Hala inanamıyorum...
Tüm bu acıya rağmen bebeğim gayet iyi çok şükür.Gelişimide 1 hafta öndeydi geçen hafta gittiğimde.
Bu hafta da doktor 4 lü test için çağırmıştı ama birde ev taşımak zorunda kaldık,gidemedim.Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah...
Başın sağolsun canım benim, mekanı cennet olsun inşallahBeni hatırlayan var mı?
Çok zor bir dönem geçirdim,16 gün önce annemi kaybettimBenden çok istiyordu bu bebeği,ve benden daha çok sevinmişti... Kardeşimin nişanından sonraki gün yattı hastaneye,daha onun düğününü görecekti,torununu görecekti.Hala inanamıyorum...
Tüm bu acıya rağmen bebeğim gayet iyi çok şükür.Gelişimide 1 hafta öndeydi geçen hafta gittiğimde.
Bu hafta da doktor 4 lü test için çağırmıştı ama birde ev taşımak zorunda kaldık,gidemedim.Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah...
Yalnız değilsin canım bende senin gibiyim. Daha bir kaç sayfa öncesinde kilo aldığım için çok kötü olduğumu falan yazmıştım. Giydiklerim olmuyor olan yakışmıyor. Yarım kilo alıp bunu takan ben şimdi bir şey yapamıyorum. Diyetisyen bir çözüm ama sonuçta içimizde bir can var. Kilo almamak gibi bir lüks yok sadece düzgün beslenerek aza indirebilirsin. Bende hamile platesine gitmeyi çok istiyorum. Vücudumun şekli bozulmasın diye ama maalesef maddi koşullar her şeye izin vermiyor. Masraflar gittikçe çoğalıyor. Gerçekten psikolojiyi bozan durumlar. Hele dışarıdan biride senin ne kadar kilo aldığını söylüyorsa uuuu iyice kapanıyor insan. Tüm hamileliğini yatakta insan içine çıkmadan yaşayası geliyor. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Aldığım cicilere bakıp mutlu oluyorum falan. Kendimi kandırıyorumBakıyorum bütün hamilelere herkes çok iyi gibi maşallah ama nedense benim hep moralim bozuk mtsuzum ve depresifim neden böyle? Kilo aldım ve bunu çok kafama takıyorum mesela. Çocuğum için diyorum aman sağlıklı olsun diyorum ama yinede mutsuz olabiliyorum. Böyle olan var mı? Hiç kimseyle konuşmakta istemiyorum içime kapandım. Neden böyleyim
Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun anneciğinin / annelerimizin. Zor bir acı gerçekten ama geçmeyen acı yok şu dünyada. Allah en hafif şekilde atlatmana yardım etsin inşallah. Bebeğine daha sıkı tutun şimdi. Tesellin bebeğin olsun. Allah yardımcınız olsunBeni hatırlayan var mı?
Başınsağolsun bitanem cok zor durum Allah yardımcın olsun sende anne olacaksın inşallah güçlü olmaya çalış bebeğini kucagına aldğjnda tüm sıkıntıların gider inşallahhBeni hatırlayan var mı?
Yalnız değilsin canım bende senin gibiyim. Daha bir kaç sayfa öncesinde kilo aldığım için çok kötü olduğumu falan yazmıştım. Giydiklerim olmuyor olan yakışmıyor. Yarım kilo alıp bunu takan ben şimdi bir şey yapamıyorum. Diyetisyen bir çözüm ama sonuçta içimizde bir can var. Kilo almamak gibi bir lüks yok sadece düzgün beslenerek aza indirebilirsin. Bende hamile platesine gitmeyi çok istiyorum. Vücudumun şekli bozulmasın diye ama maalesef maddi koşullar her şeye izin vermiyor. Masraflar gittikçe çoğalıyor. Gerçekten psikolojiyi bozan durumlar. Hele dışarıdan biride senin ne kadar kilo aldığını söylüyorsa uuuu iyice kapanıyor insan. Tüm hamileliğini yatakta insan içine çıkmadan yaşayası geliyor. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Aldığım cicilere bakıp mutlu oluyorum falan. Kendimi kandırıyorum
Kızlar dün doktor bana santafer diye bi ilaç verdi de bu ne için ?
Rabbim sabırlar versin, annenin mekanı cennet olsun canım.Beni hatırlayan var mı?
Kızlar dün doktor bana santafer diye bi ilaç verdi de bu ne için ?
Beni hatırlayan var mı?
Valla benim sadece 1 tane hamile taytım 2 tane hamile pantolonum var. Hamile kıyafeti almadım hiç. Ablam bana göre büyük beden olduğu için kendi üstlerini taytlarını verdi onlarla idare ediyorum. Ama onları giyincede iyice kadın gibi hissediyorum kendimi. 4 elbise siparişi verdim ama hamile elbisesi değil bir beden büyüğüm ama oldular. Eşime daha gösteremedim. Giydirmeyebilir diye düşünüyorum. Kıyafet konusunda aşırı takıntılı. Hamile kıyafetlerinden de pek hoşlanmıyorum. Ya aslında beni bir görsen minyonum bide yüzüm falan çocuk gibi. Bu seneye kadar herkes 17 yaşında mısın falan diye sorardı. Şimdi bu kadınsı vücuda alışamadım pek yadırgıyorum. Bana ait değil alın bunutatlım giydiklerim olmuyor derken yeni aldığın hamile kıyafetin mi olmuyor yoksa eski kıyafetlerin mi olmuyor? eskilerse çok normal ben 2 kilo aldım benim bile hiçbirisi olmuyor dün bütün yazlıklarımı çıkardım geçen sene almıştım ama üstler kısa kaldı pantalonlara zaten girmem imkansızşimdilik bir kaç eski kıyafetimi attım diğerlerini hurçlara koydum kaldırdım doğumdan sonrada olmazsa ihtiyaç sahiplerine veririm yeni bedenime merhaba derim diyorum yapacak bir şey yok diyetisyen konusunda da kesinlikle kilo verdirecek gibi düşünme daha sağlıklı yeme alışkanlığı kazandıracak neyden ne kadar yemen gerektiğini öğrenirsen daha kolay olur her şey
Başın sağolsun canım, Allah dayanma gücü versin.. Herşeye rağmen bebeğinin iyi olmasına çok sevindim..Beni hatırlayan var mı?
Beni hatırlayan var mı?
Beni hatırlayan var mı?
Bu hafta da doktor 4 lü test için çağırmıştı ama birde ev taşımak zorunda kaldık,gidemedim.Önümüzdeki hafta allah rahmet eylesin mekânı cennet bahçeleri olsun sizlere sabır versin bebegin iyi olması seni teselli etsin canım sizlere uzun ömür versin
Valla benim sadece 1 tane hamile taytım 2 tane hamile pantolonum var. Hamile kıyafeti almadım hiç. Ablam bana göre büyük beden olduğu için kendi üstlerini taytlarını verdi onlarla idare ediyorum. Ama onları giyincede iyice kadın gibi hissediyorum kendimi. 4 elbise siparişi verdim ama hamile elbisesi değil bir beden büyüğüm ama oldular. Eşime daha gösteremedim. Giydirmeyebilir diye düşünüyorum. Kıyafet konusunda aşırı takıntılı. Hamile kıyafetlerinden de pek hoşlanmıyorum. Ya aslında beni bir görsen minyonum bide yüzüm falan çocuk gibi. Bu seneye kadar herkes 17 yaşında mısın falan diye sorardı. Şimdi bu kadınsı vücuda alışamadım pek yadırgıyorum. Bana ait değil alın bunu
Aiiy ben küçük göğüs severim. Ne güzel 75 bedendi şimdi oldum 85ben de bir tane hamile pantalonuyla idare ediyorumüst almadım hiç işte kayınvalidem bir tane hamile tişörtü aldı o kadar ilerleyen aylarda almayı düşünüyorum genişleyeceğim malum. benim zaten üst tişörtlerim hem boldur o nedenle göbekle de oldular. alış canım anne olacaksın ne güzel ben 30 yaşında olduğum halde kadınsı hatlarım hiç yoktu ben seviniyorum hele göğüslerimin büyümesi çok mutlu etti beni
şu bahsettikleri kokusu ve tadı kötü olan mıDEMİR ilacı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?