2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bir şey sorucam son kontrolümde doktor gyno ferro sanol verdi. Bende sormayı unuttum decavit kullanmayi kesmeli miyim siz nasıl kullaniyorsunuz

Benim şimdiden uçları yara gibi, çok ağrıyor. Doğumdan sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Emzirirken kanıyordu öncekinde
Canım doguma yakın göğüs uçlarına lansinoh kreme başla doktorum tavsiye etmişti bana ikinci bebeğinde önceden başla ki sonradan yaralara kanamalara önlem olsun diye. Hepsi bir bir aklımda ah o emzirmek yok mu o yaralar geçene kadar insanın canı cikiyor.

Merhaba,
Forumu uzun süredir takip ediyordum fakat üye değildim. Yorumlarınızı okumak yetiyordu.
20 Haftalık hamileyim, doktorum bugün bebeğin kol ve bacak gelişiminin 23. haftada olduğunu söyledi.
Sen de irisin normal dedi. Bazı anneler bebeğin erken gelişmesinin erken doğum ile ilgili olabileceğini söylemişti.
Açıkçası biraz endişeliyim.

Bendede bu aralar öyle oluyor Hatta karnımda uyuşma fln hissediyorum arada

Ben lansinohu doğumdan önce başlamıştım kullanmaya. Hiç işe yaramadı bende. En iyi gelen bepanten madecassol karışımı oldu

Benim şimdiden uçları yara gibi, çok ağrıyor. Doğumdan sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Emzirirken kanıyordu öncekinde

canım bir yerde okumuştum emzirmeden önce limon sürün diyordu ilk emzirmede bebek doğduktan sonra ve bir daha yara vs olmuyormuş çok ilginç gelmişti bana deneyenlerde gerçekten yararını gördüklerini yazmışlardı. birde memenin kahverengi kısmını tamamen vermek gerekiyormuş sadece ucunu verenlerde çok yara oluyormuş.
ay limon değildi bu soğandı limonda vardı ama kesinlikle çözüm olan soğan yazıyordu

merhaba arkadaşlar çok moralim bozuldu bugün randevum vardı doktorumdan çok memnundum hastaneden ayrılmış başka ile geçmiş malatyada yabancıyız şans eseri denk gelmişti doktorum şimdi hamileliğin ortasında nereye gidecem bilemedim malatyada oturup bilen var mı yada doktor önerisi olan sayfalarda göremedim malatyayı başka nerden bakabilirim

Kızlar 2 günden beri ara ara kahverengi akıntı geliyo tuvalete gittigimde ic camasirimda kahverengi lekeler oluyo progestan kullaniyorum. Doktora gitmedim bebegim hareket ettigi icin icim rahat telas etmiyorum ama icimde rahat degil bi sorun olur mu acaba sizde yasiyonuzmu boyle bisey.

Bu arada randevum 22 haziranda o zamana kadar idare etmek istiyorum cok fazla kanama olmadığı sürece insallah biaey olmaz sizce gitmeme gerek varmi. Ama bebegimi hissediyorum surekli oynuyo masallah bu aralar. hareket etmedigi zaman korkuyorum.

canım progestanı kendin mi aldın daha önceden mi başlamıştın kullanmaya? bence bir doktora görün plasentayla ilgili sıkıntı yaşıyor olabilirsin. yani rahim ağzını kapatmış olabilir. benim şuana kadar ilişki vs olmadığı için öyle uslu uslu duruyor ama doktor lekelenme ve aşırı kanama yaşayabilirsin demişti.sizin ilişki durumunuzu bilmediğimden acaba ilişkiden mi etkilendi diyorum çünkü plasenta aşağıya düştüyse ilişki yasaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…