2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayırlı Cumalar kızlarr..

bbeişler ne alemde benimki 3 günde bir tekmeliyor bir tepik atınca heh diyorum seviniyorum :))

benimki kuduruk her gün 3 tekme yiyorum ama ondan sonra duruyor dün mesela sadece akşam yedim tekmeleri bugünde sabah yedim 1 tekme zayıflar daha yoruluyorlar galiba

Evet soğanı bende ananemden duydum ama inanmayıp yapmamıştım. Bu kez yapıcam. Çok kötü günler yaşadım o göğüs yaraları yüzünden. Emerken kanıyordu kanlı sütü yutuncada kusuyordu kızım

benimki kuduruk her gün 3 tekme yiyorum ama ondan sonra duruyor dün mesela sadece akşam yedim tekmeleri bugünde sabah yedim 1 tekme zayıflar daha yoruluyorlar galiba

bu aydan sonra anamızı ağlatacaklar bence :))

isim düşündün mü oğluşuna ben hep kız hissediyorum diye diye oğluşa yoğunlaşmadım :)

hiç isim gelmiyor aklıma

Yok cnm hic iliski yasamadik doktor veemisti daha once de olmustu kanama alani var demisti ama rahim agzi kapali demisti simdi ne durumda bilmiyorum cok gelmiyo ama leke tarzinda geliyo plesantayla ilgili sorun olsa agrim olur herhalde cok agrim yok fazla normal agrilar oluyo bilemiyorum cogalirsa giderim diye dusunmustum ama.

Soğanı tam olarak nasıl sürücez. Sürüp ne kadar süre bekletip yıkamalıyız. Soğan beni çok ağlatıyor yahu

ay eminim çok zordur ablamda mastisis olmuştu iltihap kaptı sağ göğsü. bende denerim diyorum ama bebeğin ilk tattığı şeyin soğan olması pekte sıcak gelmiyor bana

bu aydan sonra anamızı ağlatacaklar bence :))

isim düşündün mü oğluşuna ben hep kız hissediyorum diye diye oğluşa yoğunlaşmadım :)

hiç isim gelmiyor aklıma

yok canım daha isim bulamadık malesef. ben hep erkek istedim ama kız ismi bulmuştum ne alakaysa

canım benim ağrım olmadı hatta idraryolu enfeksiyonundan şüphelenmesem doktora gitmezdim 28 haziranda randevum da öğrenirdim benim çok hafif kasılmalarım oldu sadece kasıklarım sertleşip yumuşuyordu ve ben bunuda enfeksiyona bağlamıştım ki bence öyleymiş şimdi şükür kasılma kalmadı 1 haftada plasentam yukarı çıkmamıştır diye düşünüyorum.

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin. Rabbim sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.

Bende de çok oluyodu doktorum gaviscon şurup verdi gayet iyi geldi doktoruna sorabilirsin canım

Canım endişelencek bişey değil bebek iri ise erken doğabiliyor evet. Ama organları falanda gelişmiş oluyor prematüre olmuyor. Hem daha çok hafta var normale her an dönebilir. Benim bebişte iri :)

Başın sağolsun canım annenin mekanı cennet olsun inş

2016 kasım annelerini konusunun gerisine gidip taaaa doğum hikayelerini okuyorum. Çok garip oldum. Bir de duygulanıyor insan
Ayy canım benim ya doğum hikayesi okumak güzel ama bir yandan insanı strese de sokabiliyor. Yok suyum geldi, yok sanci geldi hele bir de ilk bebeginse başına neler geleceğinden hiç haberin yok. En iyisi mi boşver doğumunu yap ondan sonra oku bol bol doğum hikayelerini :) benim diyeceğim elbette çok kolay bir şey değil ama korkulacak bir şey de değil. Zaten o gücü o vakitte rabbim veriyor su an ki halimizle bunu idrak edemiyoruz. Rahmet zorlukla beraber iniyor Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…