- 18 Temmuz 2013
- 835
- 1.034
- 63
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.461
Her bünyenin zorluğu farklı oluyor. Ben zor mu atlatırım kolay mı bilmiyorum. Neler yaşicam bilmiyorum. Ama bir an önce zaman geçsede doğursam diyorumAyy canım benim ya doğum hikayesi okumak güzel ama bir yandan insanı strese de sokabiliyor. Yok suyum geldi, yok sanci geldi hele bir de ilk bebeginse başına neler geleceğinden hiç haberin yok. En iyisi mi boşver doğumunu yap ondan sonra oku bol bol doğum hikayelerini :) benim diyeceğim elbette çok kolay bir şey değil ama korkulacak bir şey de değil. Zaten o gücü o vakitte rabbim veriyor su an ki halimizle bunu idrak edemiyoruz. Rahmet zorlukla beraber iniyor Allahın izniyle.
Ayy canım bende bakıyorum o topiğe. Aynı heyecanları yaşamışlar. Yalnız bişey dikkatimi çekti bi iki istisna dışında Kasım 2016 anneleri Ekim ayında doğurmuşlar. Bizde Ekim anası olabiliriz.2016 kasım annelerini konusunun gerisine gidip taaaa doğum hikayelerini okuyorum. Çok garip oldum. Bir de duygulanıyor insan
bunu bende cok yapıyorum şuan haziran annelerini okuyorum mesela patır patır doğuruyolar2016 kasım annelerini konusunun gerisine gidip taaaa doğum hikayelerini okuyorum. Çok garip oldum. Bir de duygulanıyor insan
Doğunca da bir süre sonra diyeceksin ki tekmelerini çok özledim :) geleceğin endişesini yaşamaktan anın mutluluğunu kaçırıyoruz boşver akışına bırak hele bir o gün gelsin. Ben kendimi çok zayıf dayanıksız bilirdim valla o gün geldi çatır çatır doğurdum istersen doğurma o kendi öyle bir geliyor ki :)) Hiç endişeye gerek yok şunu bil ki bir daha karnına girmeyecek o bebek. İçinde olmasının her anını doyasıya çıkart.Her bünyenin zorluğu farklı oluyor. Ben zor mu atlatırım kolay mı bilmiyorum. Neler yaşicam bilmiyorum. Ama bir an önce zaman geçsede doğursam diyorum
Evet o benimde dikkatimi çekti. Geneli hep ekim annesi olmuş. Benim bu tahmini doğuma göre pek ekim olacağını düşünmüyorum. Ama elbette tarihlerimizde 1-2 hafta öne gelme durumu olur.Ayy canım bende bakıyorum o topiğe. Aynı heyecanları yaşamışlar. Yalnız bişey dikkatimi çekti bi iki istisna dışında Kasım 2016 anneleri Ekim ayında doğurmuşlar. Bizde Ekim anası olabiliriz.
Ayy çok heyecanlı bir şey ya. O günlerimiz gelse hemencik pıtır pıtır çıkarıversek biz de.bunu bende cok yapıyorum şuan haziran annelerini okuyorum mesela patır patır doğuruyolar
Doğum anından şuanlık endişelenmiyorum açıkçası. İlk gebeliğim sonuçta yazılanları, anlatılanları ne kadar okusam da korkuyu yaşamıyorum. Çünkü nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum. Daha önce ameliyat olmuş biri olarak çok şükür ameliyat veya ameliyathane, anestezi bilmem ne korkum yok. Allah hepimizin doğumunu kolaylaştırsın. Ama okumakta ayrı heyecan veriyor canım. Ne güzel cubbadanak çıkarıvermişler cücüşleriniDoğunca da bir süre sonra diyeceksin ki tekmelerini çok özledim :) geleceğin endişesini yaşamaktan anın mutluluğunu kaçırıyoruz boşver akışına bırak hele bir o gün gelsin. Ben kendimi çok zayıf dayanıksız bilirdim valla o gün geldi çatır çatır doğurdum istersen doğurma o kendi öyle bir geliyor ki :)) Hiç endişeye gerek yok şunu bil ki bir daha karnına girmeyecek o bebek. İçinde olmasının her anını doyasıya çıkart.
Canım göğüse uygulanan soğan kürü varmış, çevremde uygulayan çok ve hepsi o kadar memnun kalmış ki.. Hiç yara bilmemişler.. Doğumdan 2 3 hafta önce yapılıyor, zamanı gelsin yaparız ve biz de inşallah sorunsuz geçiririz..Benim şimdiden uçları yara gibi, çok ağrıyor. Doğumdan sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Emzirirken kanıyordu öncekinde
Aa evet canım o aklıma gelmedi benim. Deniyim bakalım onu da :)İçim laktozsuz dene Can'ım bana iyi geldi
Bugün konuştum bana da onu verdi canım. İnşallah faydasını görürüm ben de.Bende de çok oluyodu doktorum gaviscon şurup verdi gayet iyi geldi doktoruna sorabilirsin canım
İyi güldürdün canım beni. Patır patırbunu bende cok yapıyorum şuan haziran annelerini okuyorum mesela patır patır doğuruyolar
Ben de dogum konusunda endiseliyim acaba normal dogurabilirmiyim ki bir de dikis falan beni urkutuyor acikcasi alta bir dikis yiyecegime karnima dikis atilsin diyorum ama onda da anestezi isleri kafami kurcaliyor.epudral olsam acaba bir komplikasyon gelisir mi diyorum genel anestezi olsam ya uyanamazsam diyorum.normal dogursam alttan dikis atilmasi kafama takiliyor.isler karisikBaşımızdan geçtiği için gördüğüm her hamileye anlatıyorum. Abimin oğlu doğduğunda annesinin göğsünü çok zor kavramisti. Özellikle solu emiyor, sağı hiç tutamiyordu, tutsa da cok az emebiliyordu. Ne denediysek sağ göğsü sevmedi emmedi. Zaten yeni dogduklarinda az az emebiliyorlar, yoruluyorlar, mideleri de küçük. Sol göğüs taş gibi oldu sütten. Sağıp sütü dolaba atmak da kimsenin aklına gelmedi. Neticede apse oldu gogsunde, gunlerce siringayla çektiler ama care olmadi. Halk arasinda süt dugunlenmesi deniyormus. Yegenim 3 aylıkken gogsunden ameliyat olmak zorunda kaldi. O göğsündeki süt kesildi ve ikinci çocukta bile gelmediherkesin aklinda olsun, mutlaka ama mutlaka bebeğin bosaltamadigi sütü sağıp göğsü rahatlatmak gerekiyor.
Doguma bir ay kala falan bu topigi de okumayi birakmak istiyorumdogumdan zaten aşırı korkuyorum, pek dogum hikayesi dinleyesim yok açıkçası. Nerede kaldi ki geçmiş topikleri okumaya cesaretim olsun
Ben 16+0da hissetmeye başladım tekmeleri. 5 gündür de hiç hissetmeden geçen gün olmadi. Sürekli kipir kipir. Alerjim var cok hapsuruyorum, ozellikle o zaman cok kipirdiyor. Üzülüyorum korkuyor mu acaba icerde, sarsiliyor mu4 5 saniye kadar vurup duruyor. Doktor cok erken dedi ama gösterdiğim yerde tam ayaklari vardi ❤ evet doğru hissediyorsun dedi ❤ çok hevesleniyordum, gercekten cok güzelmiş. Ama daha 16da hissetmeye başladım, herhalde son haftalarda direk delip çıkacak
Ah Ah. İşteyim sürünüyorum. Bugün bitse ne yazar. Yarın yarım günde olsa çalışıyorum. Ah o sabah kalkmalar yatakta sürünmeler. Yaşasın haftasonusonundaaaa mesai biterrr ben kaçarr, yaşasın cuma yaşasın tatil yaşasın haftasonu
nerde çalışıyon bakim kıskandım vallasonundaaaa mesai biterrr ben kaçarr, yaşasın cuma yaşasın tatil yaşasın haftasonu
alttan dikiş konusunda agricak diye korkuyorsan hiç acimiyor canım yani o an doğumun verdiği rahatlıkla onun ağrısını hissetmiyor insan şahsen ben oyleydim az da değildi dikişlerim bı 15 dk içinde hallettiler bebisiminin yanına gittim tadını çıkarttım o anın :)) sonrasında da zaten kendin bile pansuman yaparak iyileşiyor hemencik dikisler düşüyor kendiliginden..Ben de dogum konusunda endiseliyim acaba normal dogurabilirmiyim ki bir de dikis falan beni urkutuyor acikcasi alta bir dikis yiyecegime karnima dikis atilsin diyorum ama onda da anestezi isleri kafami kurcaliyor.epudral olsam acaba bir komplikasyon gelisir mi diyorum genel anestezi olsam ya uyanamazsam diyorum.normal dogursam alttan dikis atilmasi kafama takiliyor.isler karisik
Birde kizlar evet ekim anneside olabiliriz :) ben cok isterim ekim annesi olmayı :) ekim 30 evlilik yıldonumum 27 ekim esimin dogum gunu ikisinden birini yakalayabilsem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?