2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Her bünyenin zorluğu farklı oluyor. Ben zor mu atlatırım kolay mı bilmiyorum. Neler yaşicam bilmiyorum. Ama bir an önce zaman geçsede doğursam diyorum

2016 kasım annelerini konusunun gerisine gidip taaaa doğum hikayelerini okuyorum. Çok garip oldum. Bir de duygulanıyor insan
Ayy canım bende bakıyorum o topiğe. Aynı heyecanları yaşamışlar. Yalnız bişey dikkatimi çekti bi iki istisna dışında Kasım 2016 anneleri Ekim ayında doğurmuşlar. Bizde Ekim anası olabiliriz.

Her bünyenin zorluğu farklı oluyor. Ben zor mu atlatırım kolay mı bilmiyorum. Neler yaşicam bilmiyorum. Ama bir an önce zaman geçsede doğursam diyorum
Doğunca da bir süre sonra diyeceksin ki tekmelerini çok özledim :) geleceğin endişesini yaşamaktan anın mutluluğunu kaçırıyoruz boşver akışına bırak hele bir o gün gelsin. Ben kendimi çok zayıf dayanıksız bilirdim valla o gün geldi çatır çatır doğurdum istersen doğurma o kendi öyle bir geliyor ki :)) Hiç endişeye gerek yok şunu bil ki bir daha karnına girmeyecek o bebek. İçinde olmasının her anını doyasıya çıkart.

Ayy canım bende bakıyorum o topiğe. Aynı heyecanları yaşamışlar. Yalnız bişey dikkatimi çekti bi iki istisna dışında Kasım 2016 anneleri Ekim ayında doğurmuşlar. Bizde Ekim anası olabiliriz.
Evet o benimde dikkatimi çekti. Geneli hep ekim annesi olmuş. Benim bu tahmini doğuma göre pek ekim olacağını düşünmüyorum. Ama elbette tarihlerimizde 1-2 hafta öne gelme durumu olur.

bunu bende cok yapıyorum şuan haziran annelerini okuyorum mesela patır patır doğuruyolar
Ayy çok heyecanlı bir şey ya. O günlerimiz gelse hemencik pıtır pıtır çıkarıversek biz de.

Doğum anından şuanlık endişelenmiyorum açıkçası. İlk gebeliğim sonuçta yazılanları, anlatılanları ne kadar okusam da korkuyu yaşamıyorum. Çünkü nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum. Daha önce ameliyat olmuş biri olarak çok şükür ameliyat veya ameliyathane, anestezi bilmem ne korkum yok. Allah hepimizin doğumunu kolaylaştırsın. Ama okumakta ayrı heyecan veriyor canım. Ne güzel cubbadanak çıkarıvermişler cücüşlerini

Benim şimdiden uçları yara gibi, çok ağrıyor. Doğumdan sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Emzirirken kanıyordu öncekinde
Canım göğüse uygulanan soğan kürü varmış, çevremde uygulayan çok ve hepsi o kadar memnun kalmış ki.. Hiç yara bilmemişler.. Doğumdan 2 3 hafta önce yapılıyor, zamanı gelsin yaparız ve biz de inşallah sorunsuz geçiririz..

İçim laktozsuz dene Can'ım bana iyi geldi
Aa evet canım o aklıma gelmedi benim. Deniyim bakalım onu da :)

Bende de çok oluyodu doktorum gaviscon şurup verdi gayet iyi geldi doktoruna sorabilirsin canım
Bugün konuştum bana da onu verdi canım. İnşallah faydasını görürüm ben de.

bunu bende cok yapıyorum şuan haziran annelerini okuyorum mesela patır patır doğuruyolar
İyi güldürdün canım beni. Patır patır
Ben de bi bakayım dedim ama lohusa sorunları boğdu resmen beni. Henüz hazır değilim o psikolojiye zamanımız gelince biz de patır patır doğurucaz inşallah

Bende ekim sonu gibi dogururum herhalde allah nasip ederse benim 1 hafta önden gidiyomus normalde 1 kasim di ama simdi 27 ekim olarak gözüküyor bakalim kismet ne olucak hayirlisiyla gelsinde..

Başımızdan geçtiği için gördüğüm her hamileye anlatıyorum. Abimin oğlu doğduğunda annesinin göğsünü çok zor kavramisti. Özellikle solu emiyor, sağı hiç tutamiyordu, tutsa da cok az emebiliyordu. Ne denediysek sağ göğsü sevmedi emmedi. Zaten yeni dogduklarinda az az emebiliyorlar, yoruluyorlar, mideleri de küçük. Sol göğüs taş gibi oldu sütten. Sağıp sütü dolaba atmak da kimsenin aklına gelmedi. Neticede apse oldu gogsunde, gunlerce siringayla çektiler ama care olmadi. Halk arasinda süt dugunlenmesi deniyormus. Yegenim 3 aylıkken gogsunden ameliyat olmak zorunda kaldi. O göğsündeki süt kesildi ve ikinci çocukta bile gelmedi herkesin aklinda olsun, mutlaka ama mutlaka bebeğin bosaltamadigi sütü sağıp göğsü rahatlatmak gerekiyor.

Doguma bir ay kala falan bu topigi de okumayi birakmak istiyorum dogumdan zaten aşırı korkuyorum, pek dogum hikayesi dinleyesim yok açıkçası. Nerede kaldi ki geçmiş topikleri okumaya cesaretim olsun
Ben 16+0da hissetmeye başladım tekmeleri. 5 gündür de hiç hissetmeden geçen gün olmadi. Sürekli kipir kipir. Alerjim var cok hapsuruyorum, ozellikle o zaman cok kipirdiyor. Üzülüyorum korkuyor mu acaba icerde, sarsiliyor mu 4 5 saniye kadar vurup duruyor. Doktor cok erken dedi ama gösterdiğim yerde tam ayaklari vardi ❤ evet doğru hissediyorsun dedi ❤ çok hevesleniyordum, gercekten cok güzelmiş. Ama daha 16da hissetmeye başladım, herhalde son haftalarda direk delip çıkacak

Ben de dogum konusunda endiseliyim acaba normal dogurabilirmiyim ki bir de dikis falan beni urkutuyor acikcasi alta bir dikis yiyecegime karnima dikis atilsin diyorum ama onda da anestezi isleri kafami kurcaliyor.epudral olsam acaba bir komplikasyon gelisir mi diyorum genel anestezi olsam ya uyanamazsam diyorum.normal dogursam alttan dikis atilmasi kafama takiliyor.isler karisik

alttan dikiş konusunda agricak diye korkuyorsan hiç acimiyor canım yani o an doğumun verdiği rahatlıkla onun ağrısını hissetmiyor insan şahsen ben oyleydim az da değildi dikişlerim bı 15 dk içinde hallettiler bebisiminin yanına gittim tadını çıkarttım o anın :)) sonrasında da zaten kendin bile pansuman yaparak iyileşiyor hemencik dikisler düşüyor kendiliginden..

Kızlar bende pazrtesiue randevu aldm ayrintili ultrason için. Ozamn 19 +1 olcam insallah :) duyduguma göre 17-23 haftalar arasi yapiliyrmus. Ama cogu hastaneyi aradigimda 20-23 haftalar arası dedi. Umarım erken demezler. Ayrıca kızlar artık devlet hastanelerinde de yapılıyor detaylı ultrason. Ama ben baska bir doktordan da bilgi almak lazim die bir ozel hastanede yaptrcam. Burada fiyatlarda cok uygn. Bu sayfada soylenen fiyatlari duyunca cok sasırmstm

Birde kizlar evet ekim anneside olabiliriz :) ben cok isterim ekim annesi olmayı :) ekim 30 evlilik yıldonumum 27 ekim esimin dogum gunu ikisinden birini yakalayabilsem ne mutlu bana

Birde kizlar evet ekim anneside olabiliriz :) ben cok isterim ekim annesi olmayı :) ekim 30 evlilik yıldonumum 27 ekim esimin dogum gunu ikisinden birini yakalayabilsem ne mutlu bana

o kadar geri gelir mi acaba ? seninle aramızda 1 gün var 12-13 gün önce doğum sanki olmaz gibi geliyor bana olsa olsa 1 hafta ama tabi tecrübeli olmadığım için bir şey de diyemiyorum sadece benim düşüncem

Zaman ilerledikçe stres başlıyor gibi ama ben pozitif olmayı tavsiye ederim. İyi düşünelim iyi olsun. Benim sezaryenim de, dikişim de sütüm de her şey olması gerektiği gibi oldu, meme ucu yarası dahi yaşamadım. Yapı olarak çok rahattım hala da öyleyim. Kafaya takıp endişelendikçe, insan korktuğu şeyi kendine çekiyor bence. Her şey çok güzel olacak , sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız inşallah.

Daha son aylara girdiğimizde "bunlar sizin iyi günleriniz, Bebekler doğsun tuvalete bile gidemeyeceksiniz, neler yaşayacaksınız neler" baykuşları gelecek. Hiç canınızı sıkmayın, evellalah uyuyacağız da tuvalete de gideceğiz, kimsenin enerjinizi, mutluluk ve heyecanınızı çalmasına izin vermeyin.

Benim yarın kontrolüm var, 6 hafta falan olacak gitmeyeli, artık göreyim mapus damındaki minnoşu dedim, inşallah güzel haberlerle gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…