2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ondan deil de ne biliyim alttan dikis fikri hic hosuma gitmiyor

benim doktorum 20 den sonra dedi ben 21+2 de çektireceğim bence ne kadar geç. o kadar iyi gibi geliyor ama birde geçen doktora gittiğimde bayanın biriyle muhabbet ettim daha yeni çektirmişti ayrıntılıyı doktor çöekerken garanti olmadığını söylemiş. organ yapılarını görüyorlar ama bazen hastalık varsa görünmeyebiliyormuş birde 20. haftada organlar geliştiği kadar görülüyormuş bu ayrıntılının daha üstü varmış adını söyledi bayan ama unuttum şimdi. yaptırdığımız testler ultrasonlar hiç birisi garanti sonuç vermiyor bebeklerimiz Allah'a emanetler

Canım benim son sat tarihimle ultrasn uyusmuyor aslında . 3 gün gecikmeli 2 gun suren bir adet olmustum. Sanirm ustune görme olmuş. 1 hafta kdr oynuyor hep ultrasonla. Pazartesi detayli ultrasonda gorcez bakalim doktorum dogum tarihi icin ne tahminde buluncak

o kadar geri gelir mi acaba ? seninle aramızda 1 gün var 12-13 gün önce doğum sanki olmaz gibi geliyor bana olsa olsa 1 hafta ama tabi tecrübeli olmadığım için bir şey de diyemiyorum sadece benim düşüncem

benim amacım herseyden cok bebegimi uzun uzun izleemek :) Gerisi zaten Rabbime emanet :)

Merhaba kızlar :)
Doğum olayı ve sezeryanı kafaya takanlar için çok güzel br kitap önerim var "Hypno Birthin Mongan Yöntemi" diye bir kitap Gün yayıncılığın bana psikolog arkadaşım tavsiye etmişti endişelerim için ve doğum yapan çoğu arkadaşım okudu ve inanılmaz rahatladıklarını söylediler bence edinin birer adet gerçekten çok güzel bir kitap :)

aynen canım bende olumsuzlara kulak tıkıyorum, arada korkularım gün yüzüne çıkıyor ama hep olumlu düşünüyorum. o tuvalete falan gidemeyenleri anlamıyorum ne yapıyorlar gazete alıp tuvalette okumayı mı bekliyorlar acaba? koy anakucağına bebeğini koy tuvaletin kapısının önüne 2 dk bile sürmez içer de işin kapın hafif açık kalsın. biz kadınlar hep diyorum yakınmayı seviyoruz. yardım eli uzatanları bile geri çeviriyoruz. eşlerimizi işin içine az da olsa kıyısından köşesinden dahil etmiyoruz neden aman uykusuzum aman tuvalete gidemedim vs demek için.

ben doğum kurslarına katılacağım hazirandakini kaçırdım temmuz ağustosta denk gelirsem 2 günlük harika bir eğitim veriyorlar en azından doğum koçu kadındoğum doktoru ve psikolog konuştukça daha da bilgileniriz ayrıca canlı olduğundan soru sorma imkanım olur

Sen al canım bana güven :) gerçi bana güven diyorum ama hamileliğimden beri o kadar kitap aldım ki çocuk gelişimci olmama rağmen ve elimde var olanları saymıyorum bile :) heryer kitap :) Bebeğime bile dünyanın hikaye kitabını aldım şimdiden :) sen arada okursun değişik yöntemler sunuyor alternatif olur :)

Çok çok çok üzüldüm başınız sağolsun rabbim acını hafifletsin inşallah

Bende ekim sonu gibi dogururum herhalde allah nasip ederse benim 1 hafta önden gidiyomus normalde 1 kasim di ama simdi 27 ekim olarak gözüküyor bakalim kismet ne olucak hayirlisiyla gelsinde..
Canım şimdiden belli olmaz ki benimde 10 gün önde şimdilik ama çünkü çok değişiyor bu durumda
Normalde 9 kasım olan Doğum tarihi 30 ekim olarak otomatik hesaplanıyor ileriki gebelik haftasında düzeliyor bu durum genelde
O yüzden şuan için Doğum tarihi belirlemek için çok erken

Dün doktora defalarca tekrar tekrar sordum TSH degerimi. Yüksekti çünkü. Normal dedi hep. Defalarca sordum. 5 yuksek dedim. Hayır zaten 4 uzeri olmasini istiyoruz dedi. Şok oldum! Ilac kullanıyor musun diye bile sormadi. Endokrine veya dahiliyeye git bile demedi.
Icim rahat etmedi, bugün endokrine gittim. Çok yüksek olduğunu hemen 2 ye dusurmemiz gerektiğini söyledi.
Troid için 5in yüksek olduğunu ben bile biliyorum ve ısrarla soruyorum. Bir kadin dogum doktoru nasıl normal der anlayamıyorum sözüne güvenip ihmal etsem, sorumlusu kim olacak çok moralim bozuk. Bebeğimizin canı kimlere emanet.. Allah işinin ehli ve insaflı doktorlar çıkarsın karşımıza

Aman aman sus arkadaşım, sonra mazallah doktoru eleştiriyo,amma da çok şey biliyonuz derler.. Neyse ki bilinçlisin ve birşey plmaz demeyip gitmişsin endokrine.. Geçmiş olsun canım..

Dogrudur bilmiyorum ki hayırlısı olsun sagsalim kucagımiza alalimda ne zaman olursa olsun farketmez.

Saglik ocağında 5 çıkan TSH, bugün araştırma hastanesinde verdiğim kanın sonucunda 1.9 çıktı. Doktor sağlık ocağı sonuçlarına güvenmiyoruz deyip tahlili tekrar istemişti. Şimdi sağlık ocağının tahlilleri guvenilmez mi yani, bunu mu anlamaliyim? Bu kadar fark çok aşırı. 5 çıkan sonuca göre ilac kullansam yazık değil mi yani? Anlayamıyorum bi türlü

Aman aman sus arkadaşım, sonra mazallah doktoru eleştiriyo,amma da çok şey biliyonuz derler.. Neyse ki bilinçlisin ve birşey plmaz demeyip gitmişsin endokrine.. Geçmiş olsun canım..
1 ay önce burda kadın doktor demedim, bayan doktor dedim diye olay çıktı artık hormonlara veriyorum, ne diyeyim keşke birbirimize karşı daha tahammüllü olsak..

1 ay önce burda kadın doktor demedim, bayan doktor dedim diye olay çıktı artık hormonlara veriyorum, ne diyeyim keşke birbirimize karşı daha tahammüllü olsak..
Gerçekten mi :))) hormon da hormonlugunu bilsin pes dedim :))

Gerçekten mi :))) hormon da hormonlugunu bilsin pes dedim :))
12.haftada doçent perinatolog bir kadin doktordan randevu aldim ama odadaki erkek asistani cikarmasini rica etmeme ragmen, cikarmadi. Ben de muayene olamadan, bebegimi göremeden döndüm. Cok aglamıştım. O heyecanla buraya yazdım. Neymis, bayan doktor değil kadın doktor diyecekmisim. Ne meslegim kaldi, ne cahilligim belki söyleyenler kendini biliyordur, ben isimleri hatirlamiyorum. Kafamdan sildim gitti. Ama ne bileyim bi garip. Ha kadin doktor, ha bayan doktor. Orada gozum yaşlı can havliyle birşey anlatmaya calismisim, ey hormon ona odaklansana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…