2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tatlim en iyisini yapmissin endokrune gitmekle 5 yuksek olmaz olur mu ama icini ferah tut ilacla hemen dusuyor. Ben senelerce dusuk tshtan neler cektim. Benim gebeligim riskli gebelik diye geciyor tsh yuzunden ve her ay baktirmak zorundayim.Benim suan 1.8lerde cok sukur benim icin normal. Ilac falan yazdi mi doktorun?

Saglik ocaginin sonucuna guvenmiyorum, tahlili tekrar edelim ona gore ilaca başlayalım dedi. Kan verdim. Simdi sonuca baktım internetten 1.9 çıkmış. Yani normal aralıkta.
5 nere 1.9 nere.. Gerçekten sağlık ocağında yüksek çıkan bu ikinci TSH! Bence hepimiz dikkat edelim sağlık odağındaki tahlillere

1 ay önce burda kadın doktor demedim, bayan doktor dedim diye olay çıktı artık hormonlara veriyorum, ne diyeyim keşke birbirimize karşı daha tahammüllü olsak..

Gerçekten mi :))) hormon da hormonlugunu bilsin pes dedim :))

Valla biz de hamileyiz ama bizde yok herhalde hormon.. Gayet sakin hamilelik geçirirken böyle şeyler olay oldu mu durduk yere sinirlerim hopluyo.. Neyse şekerler, görmezden gelcez yok saycaz..

Allah razı olsun kızlar,dostlar sağolsun...

Birkaç gündür göbek deliğim acıyor.Daha öncede fazla ayakta durduğumda oluyordu eğilip kalktıkça.Göbeğim bi anda çıktı sanki bu iki gündür...
Doktorada sormayı unutuyorum hep normalmi diye.Fıtık falanda olabilir mi diye düşünüyorum...

Aa cok sasirdim bu kadar fark nasil olur imkansiz cok buyuk ve hayati bir yanlis bence saglik ocagini bu durumdan haberdar et. Ben en son gecen hafta ozelde yaptirdim bire bir uyuyorlar cok az fark var 2 ay once saglik ocaginda yaptirdigimla. Birde benim saglik ocagim disariya gonderiyor ornekleri seninki kendi bunyesinde mi yapiyor acaba?

Gobrk deligimin etrafi arada aciyor benimde ve gobek deligim disari cikmaya basladi ben buyumesenden kaynakli olabilecegini dusunuyorum ama doktora sormakta fayda var cogu hamilede fitik olabiliyormus

Benim bildigim hicbir saglik ocaginin orada laboratuvari yok. 10.30 11 arasi tum kanlar toplanip laboratuvara götürülüyor. Bir daha asla saglik ocagina kan vermem. Çıkan sonuca guvenip ilaca da baslayabilirdik, tsh hamilelikte şakaya gelmez ki. Doktora güvensek, tahlil yanlis çıkıyor. Allaha emanet yavrularimiz

Ben tsh için hala ilaç kullanıyorum.Transfer öncesi 4,5 çıkmıştı,25 mglık kullanmaya başladım.12 haftaya kadar tüp bebek merkezine devam ettiğim sürece kullandım,sonrasında da devam edeceksin dedi ama tsh hamilelikten sonra 0.85 falandı sanıyorum,buna rağmen devam dedi...

Canim yalniz dusuklugunde farkli yuksekliginde farkli ilaclar oluyor ki senin baya bir dusmus.bence doktoruna tekrar sor

Bir ihtimal kucukte olsa olabilir mi acaba dedim ama. Sen yinede rutin kontrolunde bu tahlilini yaninda gotur sor bakalim nasil oluyor boyle bisi acaba referans degerleri mi farkli

Bende bugün kendime geldim 7-8 gündür bitmek bilmeyen bi ev temizliği aldı başını gidiyor boya yaptırdım uzun bir süre uğraşamam diye ama bende bittim
Sadece okudum yazılanları çok müdahil olamadım
Oblomov canım henüz cüze başlamadım yarın cüze de başlarım bişey kalmadı biran evvel bitirelim inşallah

Maşallah diyeyim de kendime nazar değmesin 2 gündür iştahım azaldı Ne olur allahım böyle devam etsin
Akşamları hiç bişey yemiyorum artık çok midem kazınırsa meyve yiyorum oda şeker oranı az olanı tercih ediyorum en ideali yeşil erik oluyor diğer yaz meyvelerine nazaran daha iyi gibi
3 yaşıkta yoğurt yiyorum akşam yemeğimi böyle çıkartıyorum aradan keşke hep böyle devam etsem
Ama benim asıl korkum 5. Aydan sonrası

Allah razi olsun canim valla bir suru okudun zaten boya badana islerine bende kalkismayi dusunuyorum ama koca kisinde hareket yok hala yumurta kapiya gelince kalkisacak galiba sen sunnet hazirligi yapiyordun dimi nasil kolayladin mi bari?

Allah razi olsun canim valla bir suru okudun zaten boya badana islerine bende kalkismayi dusunuyorum ama koca kisinde hareket yok hala yumurta kapiya gelince kalkisacak galiba sen sunnet hazirligi yapiyordun dimi nasil kolayladin mi bari?
Sağol canım senden de allah razı olsun
Benim koca da aynıydı ama artık illallah etti hiiiiiiiç susmadım
Evi hallettim sırada sünnet bayramdan sonramı yaptırsam acaba diyorum bişey kalmamış çünkü

Önerdiğin başka kitaplar varsa yazsana canım. Bu aralar çok okuyasım var. Bi inceliyim :)

Bizim telaşımızda yeni başladı şekerim, tayinimiz çıktı, evimizi toparliyoz, dün son misafirimi ağırladım, şu ana kadar bile kolilerle uğraşıyoduk.. Daha çok eşim yapıyor ama yine de yorucu gerçekten.. Sen bitirmişin ne güzel geçmiş olsun..şimdi tertemiz evde ooh mis gibi dinlenmene bak, darısı başıma..

Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten yA beden olarak yorulmasan bile psikolojik olarak insan çok geriliyor darısı başınıza inşallah bi cesaret giriştim sonu geldi çok şükür yarın keyfini çıkartırım artık

Haklsın canım, hadi Bakalım Allah ın izniyle sünneti de sorunsuz atlatırsınız inşallah..

Önerdiğin başka kitaplar varsa yazsana canım. Bu aralar çok okuyasım var. Bi inceliyim :)

Bana sorarsan çok fazla kitap var :) okumaya fazla düşkünüm de :) mesela Şermin Çakracı idi sanırım yazarın soyadını yanlış yazmış olabilirim onun "Başlarım Şimdi Anneliğe" kitabı çok güzel eğlenceli ve kısa kısa dipnotlar var yararlı buldum. Aynı zamanda roman tarzında bilgi paylaşımı değilde bir hamilenin başından geçenleri yazdığı bir kitap var "Kutsal İnek" diye oda eğlenceli ve sürükleyici idi yarım günde bitirdim :) daha istersen önerebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…