2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Okumayı ben de çok severim canım :) ama ilk tremesterda hiçbir şey içimden gelmiyordu. Kitap okumayı da kesmiştim. Şimdi kendime geldiğimi hissediyorum. Okumak istiyorum tekrar. Yazdıklarına bakayım tekrar sorarım sağol

Canım benim bir önceki hamileliğimde aynısı başıma geldi hemde özel hastanede 5 çıktı değerim bende devlet Hastanesi ne gittim orda 2 çıktı tabi ikna olmayıp başka bir devlet Hastanesine daha gittim orda da aynı çıkınca demek ki özel hastane yanlış dedim ilaç kullanmadım daha sonra gebelik kaybımı araştırmak için ünversite Hastanesi ne git orda yine 5 çıktı bütün diğer araştırmalr da bitince tek sorun tsh çıktı ve gebelik kaybımı buna bağladılar bende hamilelik öncesi endokrine başladım o gün bu gün 7 aydır ilaç kullanıyorum önce düşürdüm değerimi sonra hamile kaldım ama bana sorarsan bunlar hep sebeb herşey Rabbimden ben yine tedbirimi alıp takdirimi ona bırakıyorum Rabbim hepimize sağlıkla kavuşurtursun evlatlarımıza senin olayın da benimkine yakın birşey ler olmuş hangi ilde oturuyorsn bilmiyorum ama en güvenilir labratuarlar ünversite Hastanelerinde diye biliyorum sağlık Ocağı na bence bu durumu anlat nasıl olabilir bu fark diye için rahat edicekse dışarda özel bir labratuarda tsh için kan ver ya da özel bir doktora git kafan rahat olsun çok karışık bir durum Rabbime emanet bebeklerimiz içini ferah tut dua et

Kızlar göbek deliğimin iki parmak üstü gibi bir yerde mideme yakın bir odun var sanki eğilince batıyor ovalayınca acıyor bebeğim değil o aşağıda hareket leri öyle hissediyorum bu ne o olabilir ya bana fikir verin kafam takıldı

Yaa cok gecmis olsun tsh bebegi kaybedecek kadar önemli mi? Hamilelikten onceki ve bazi ara tahliller hep universite hastanesinde yapıldı. Sadece 4. Ve 16.haftalardaki saglik ocagina denk geldi. Ikisi de yuksek çıktı. Bugun de endokrine bir docente gittim üniversite hastanesinde, tahlil normal çıktı. Ama tabi doktor ne diyecek bilmiyorum. Saglik ocagina tabii ki soyleyecegim! Ama bi yaptirimi olur mu bilmiyorum.
Kadin doguma ozele gidiyorum. Israr ettim bi de burda tahlil vereyim diye, gerek yok dedi. Endokrin direk saglik ocagina guvenmem yine kan ver dedi. Allaha emanet yavrularimiz. Artik 17 haftaya geldim, umarim kritik sureci de atlatmisizdir. Hersey Allahtan tabii ama böyle doktor ve tahlil hataları da cok zoruma gidiyor.

Şermin Çarkacı canım bayılırım oyuncu anneye bir ara baya takip ediyordum 3 çocuklu hayatta bu kadar enerjik ve üretken olmasını hep takdir etmişimdir. Tavsiye ettiğin kitaplarıda çok güzel kızlar kesin okumalısınız..

ÖĞRETMEN dediğin böyle olur kitap tavsiye eder farkını belli eder

canım uzun uzun yazışımın nedeni tshın gerçekten önemli olmasıydı ben 2010 senesinden beri hipertroidi hastasıyım yazmıştım yine yazıyorum söyler söylemez riskli gebelik diye geçti sisteme. bence senin durumun ya gerçekten laboratuar hatası ya da referans değeri farkı bence o kadar yükselmedi tshın olumlu düşün olumlu olsun. ve doktorlarını değiştirme imkanın varsa kadın doğumunu değiştir benim ki her ay soruyor içini rahatlatacak gerçekten iyi takip sağlayacak bir doktor şart hamilelikte

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ev temizliğinizle nasıl ilgileniyorsunuz. Ben ne kadar temizlik yaparsam yapayım hep bir dağınığım. Birde hamilelik dolayısıyla çabuk yoruluyorum. Hemen topuklarıma ağrılar giriyor. Sağolsun eşim hiç yardım etmiyor. Zaten olanda onun dağınıklığı ne yapsam sizce?

Acaba referans aralıkları farklı olabilir mi laboratuvar makinelerine göre birçok tahlilde değişebiliyor çünkü ama tsh yi bilmiyorum ayrıca aynı şekilde Dr nuz bunu bildiği için de normal demis olabilir mi acaba diye düşündüm bir an ???

ben uzun zamandır detaylı temizlikyapmıyorum canım bu aralar tek ilgilendiğim gardroplar oldu kıyafetleri yere döktüm oturduğum yerden katladım hurçlara koydum o kadar. benim eşim çok yardımcı dağınık ama mutlaka her hafta tüm evi süpürür siler banyoyu temizlemekte onun görevi.. mutfağı zaten yemek hazırlarken temizlerim hep kullandığım yıkama leğenlerini kesme tahtalarını tabakları o anda yemek pişerken yıkarım. yere eğiliyorsam elimde bez olur silerde kalkarım tencere tava çıkarırken dolapların içini siler toplarım o anda yaptığım için pek kirlenmez. sadece 1 ay önce ocağın üstündeki dolabı yağ çözücüyle temizledim çünkü çok batıyor. birde fayansların temizliği var benim mutfağım komple fayans onuda eşime yaptıracağım

Teşekkür ederim canım ama atanamayan ev kadını öğretmenim bir ara aldığım hikaye kitaplarınında resmini atayım şimdiden almaya başlayın çünkü bebek ve çocuk kitapları çok pahalı ben hazır daha masraf yokken arada onları çıkartmaya çalışıyorum :)

Bu arada F filmgibi sen ne kadar hala bana laf söylesende "Kadın" olayından dolayı lafımın arkasındayım ve evet troid çok önemli hatta bebek ölü doğumların ve düşüklerin hemen hemen hepsinde etkili eğer farklına varılmazsa. Bende de çıktı 5 küsür isi doktorum çok korktu ve şimdi hergün tüm hamilelik boyunca ilaç içiyorum. İlaçla 2'ye düştü ama doktorum her 1 ayda bir ölçüyor ve acayip tembihliyor sakın unutma ilaçlarını diye. Yani benim nacizane tavsiyem bir yerde daha test yaptır çünkü moralini bozmak istemem ama çok çok önemli bebeğini ve kendi sağlığını düşün eğer yoksada rahat edersin kafanda rahat olur.

Cnm zorlama kendini günlere bol temizliği yani ben oyle yapiyorum.2 küçük çocuk var evde ister istemez her gün toparlamam 3 öğün yemeği yapmam gerekiyor normalde 2 saate bütün evi siler süpürür toz alır çıkardım ama bi kere denedim çok ağrım oldu bnde bigün siliyorum ertesi gün toz alıyorum banyoları temizliyorum bi sonraki gün çamaşırları düzenliyorum .2 saat dinleniyorum başka bi işimi yapıyorum balkonu supuruyorum vs.vs liste uzuyo zorlayipta ağrılara kalma he eslere gelince maalesef düzenli olan eşine yardımcı olan koca çok nadir en azından bizi bulmamış belli kendi işimizi kendimiz gorucez mecburen

Şanslısın. Ben koltuk aralarında çorap toplamaktan yerde kirli çamaşır bulmaktan diğer bölümlere geçemedim
Annesi bunu ne kadar azarlarsa azarlasın hep nazlı yetiştirmiş. Her dediğine he demiş. Söylenmiş söylenmiş yinede pisliğini temizlemiş. Ama açıkçası ben artık dayanamıyorum. Öyle bir oluyor ki çekip gidesim geliyor. Sürekli söylüyorum tamam diyor ama yapmıyor. Daha çok yeni evliyiz bir de. Evlenmeden önce benim bile arkamı toplayan biri vardı. Ben bile bu kadar zorlanırken hiç yardımcı olmuyor. Yardım et çok yoruluyorum normal değilim artık anlamıyor musun diyorum. Çok yoruyorsun kendini diyor O an elime geçeni kafasına fırlatmak istiyorum

Ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım canım, eşim hiç dağınık değildir sağolsun, dolayısıyla evimiz kolay kolay dağılmaz, temizliği de genelde birlikte yapıyoruz, çoğunu o yapıyor doğrusu ben peşinde dolaniyom.. Eger mecbur kalır da ben temizlik yaparsam da mesela bi odayı supuruyom gecip uzaniyom, o şekilde biraz uzun suruyo ama en azından harap olmuyom.. Bulaşık makinesini bile eşim boşaltır ben doldururum.. Burda biraz eşlere iş düşüyor, eger yardım etmiyolarsa temiz bir ev ve tam tekmil düzen beklemicekler, sonuçta durumumuz belli..

atanman çalışman çalışmaman önemli değil canım önemli olan kendini yetiştirmen olumlu olman idealist olman düşüncenin arkasında olman kin tutmayan geçmişte ufak bir şey yaşamış olduğun kişiye tavsiyelerde bulunman ben seviyorum seni bizim kişilik yapımız idealimiz aynı seninle konuların ardına sığınıp laf sokmuyorsun düşünceni savunuyorsun taa ilk başında anlamıştım bunu inşallah bir gün yüz yüze tanışıp görüşebiliriz

Tünaydın kızlar. Dün ayrıntılıya gittim, hiç bir sorun yok şuan herşeyi sağlıklı görünüyormuş. Yüzü plasentaya değdiği için net foto alamadık maalesef. Neyse artık...
Bugün akşama iftara misafirim var, işten biraz erken çıkıp eve koşmam lazım. Aslında misafir almayacaktım bu sene ama mecbur kaldım bu kez. Allah yardım etsin vallahi ayakta durmak zor oluyor artık

mutlumutlumusun Çalışıyor olmasam evde temizlik yapmayı baya sevdim ben. Zaten çalışıyorum eve gelip insan dinlenmek istiyor. Ama ben eve gidince daha çok yoruluyorum Yapmasam bile görüp yoruluyorum.

ss_sinem Canım çok şanslısın gerçekten. Şu sıralar bir bilgisayar oyununa sardı. Yiyor içiyor oturuyor adam. Bense her yerden farklı bardak pisliği topluyorum.

tatlım benim eşimde dağınık bende az dil dökmüyorum bu evde kirli sepeti var diye çoraplar hep yerlerde ama ilk başında anlaşmıştım ben eşimin bana dediği tek şey mutfağı temizletme de ne yaptırırsan yaptır olmuştu sana tavsiyem çok yoruyorsun kendini diyormuş ya bir iki sevdiği kıyafetini yıkama yemek yaparken uyduruk şeyler yap sorduğunda da tavsiyene uyup kendimi yormuyorum de erkeklerin eğitimi önemli aslında bizim ilk çocuklarımız onlar

Şekerim acaba bikac gün bıraksan aynı pisliğin içinde yasamaya devam eder mi? çünkü hem annesine hem söylenmiş hem yapmış diyosun, hem de kendin aynısını yapiyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…