- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.541
Tünaydın kızlar. Dün ayrıntılıya gittim, hiç bir sorun yok şuan herşeyi sağlıklı görünüyormuş. Yüzü plasentaya değdiği için net foto alamadık maalesef. Neyse artık...
Bugün akşama iftara misafirim var, işten biraz erken çıkıp eve koşmam lazım. Aslında misafir almayacaktım bu sene ama mecbur kaldım bu kez. Allah yardım etsin vallahi ayakta durmak zor oluyor artık
Canım ben haftanın iki günü kadın alıyorum düzenli geliyor hamileliğimden berri ben sadece yemek yapıyorum evde en iyisi kadın almak özelliklede bayram temizliğine sakın eliniz değmesin kızlarKızlar size bir şey sormak istiyorum. Ev temizliğinizle nasıl ilgileniyorsunuz. Ben ne kadar temizlik yaparsam yapayım hep bir dağınığım. Birde hamilelik dolayısıyla çabuk yoruluyorum. Hemen topuklarıma ağrılar giriyor. Sağolsun eşim hiç yardım etmiyor. Zaten olanda onun dağınıklığı ne yapsam sizce?
atanman çalışman çalışmaman önemli değil canım önemli olan kendini yetiştirmen olumlu olman idealist olman düşüncenin arkasında olman kin tutmayan geçmişte ufak bir şey yaşamış olduğun kişiye tavsiyelerde bulunmanben seviyorum seni bizim kişilik yapımız idealimiz aynı seninle konuların ardına sığınıp laf sokmuyorsun düşünceni savunuyorsun taa ilk başında anlamıştım bunu inşallah bir gün yüz yüze tanışıp görüşebiliriz
Çok sevindim tatlım, gözün aydınTünaydın kızlar. Dün ayrıntılıya gittim, hiç bir sorun yok şuan herşeyi sağlıklı görünüyormuş. Yüzü plasentaya değdiği için net foto alamadık maalesef. Neyse artık...
Bugün akşama iftara misafirim var, işten biraz erken çıkıp eve koşmam lazım. Aslında misafir almayacaktım bu sene ama mecbur kaldım bu kez. Allah yardım etsin vallahi ayakta durmak zor oluyor artık
He sen bi de çalışıyon.. Ve yardım yok, valla pes.. Pek bisey demek istemiyorum,Allah eşinin içine sundursun..@mutlumutlumusun Çalışıyor olmasam evde temizlik yapmayı baya sevdim ben. Zaten çalışıyorum eve gelip insan dinlenmek istiyor. Ama ben eve gidince daha çok yoruluyorumYapmasam bile görüp yoruluyorum.
ss_sinem Canım çok şanslısın gerçekten. Şu sıralar bir bilgisayar oyununa sardı. Yiyor içiyor oturuyor adam. Bense her yerden farklı bardak pisliği topluyorum.
Canım benim çok sağol yaa çok mutlu ettin ve utandırdın beni :) ki düşüncelerimizde karşılıklı emin ola :) Aslında yakın sayılırız Balıkesir ve İzmir eşimin akrabalarıd var orada kaçsak o tarafa doğru sana kesin haber vereceğim zaten aklımdasın :) Ayrıca @Nunutte sen bilgisayar oyunundan neler çekiyorum birde bana sor
Sabah herşeyi hazırlayıp çıktım. Tatlıyı hazır alıcam zaten. Hızlıca bitiririm diye umuyorum. Bi dahada kimseyi almam artık zaten bitiyor ramazanayy ne büyük heyecan ben bir an önce temmuz gelsin istiyorum çok sevindim sorunsuz atlatmanadarısı bizlere inşallah ben dün şirketimizin iftar yemeğine gittim her şey önümüze geldi orda yorulduysam evde misafir ağırlamak daha çok yorar çok yormamaya bak canım kendimi mutfağın müsaitse doğrancak soyulcak şeyleri hep oturarak yap
tatlım benim eşimde dağınık bende az dil dökmüyorum bu evde kirli sepeti var diye çoraplar hep yerlerdeama ilk başında anlaşmıştım ben eşimin bana dediği tek şey mutfağı temizletme de ne yaptırırsan yaptır olmuştu sana tavsiyem çok yoruyorsun kendini diyormuş ya bir iki sevdiği kıyafetini yıkama yemek yaparken uyduruk şeyler yap sorduğunda da tavsiyene uyup kendimi yormuyorum de erkeklerin eğitimi önemli aslında bizim ilk çocuklarımız onlar
1 hafta kadar hiç bir şeye dokunmadım hiç bir yeri temizlemedim. Sadece gördüğüm çamaşırları yıkadım. Hiç umursamadı. Sonunda yine ben temizlik yapınca valla daha zor oldu. O kadar uzun sürenin pisliğini temizlemekten gece bel ağrısından uyanamadım. Benim yapamadığım yerlerde her oturmaya geldiklerinde annemler ablamlar yapıyor sağ olsunlar. Bu sefer çok utanıyorum.Şekerim acaba bikac gün bıraksan aynı pisliğin içinde yasamaya devam eder mi?çünkü hem annesine hem söylenmiş hem yapmış diyosun, hem de kendin aynısını yapiyosun..
Sabah herşeyi hazırlayıp çıktım. Tatlıyı hazır alıcam zaten. Hızlıca bitiririm diye umuyorum. Bi dahada kimseyi almam artık zaten bitiyor ramazan
Bayramdan sonra hazırlıklara hız vericem..ss_sinem de taşınsın beraber kemeraltı yaparız
Evet kuzum çalışıyorum bir de. Öyle yorucu bir iş değil masa başındayım. Ama eski ben değilim. Fiziken ruhen ciddi anlamda yorgun oluyorum. Bunu da biliyor. Ablamlar annemler çok düşkün bana burada yazdıklarımın birazını anlatıversem olay çıkarıcaklar. Ya da bu zor zamanda işi bırak madem evde yardımı yok sana bakmayıda bilicek dicekler. Bide zoruma giden şu ki ben sabah 09:00 - 19:00 çalışıyorum. O 05:00 - 13:00 çalışıyor. Tüm günü boş. Bırakicim bu kocayıHe sen bi de çalışıyon.. Ve yardım yok, valla pes.. Pek bisey demek istemiyorum,Allah eşinin içine sundursun..
Az önce son kez dedim. Kirli sepetinde görmediğim hiç bir şeyi alıp yıkamıcam. 2 gün sonra şu kıyafetim nerde diye sorarsan yerlerden toplar giyersin dedim bakalım. Birde bizde anlaşmıştık yerleri süpürmeyi yapıcaktı. İlk günler 2-3 kere yaptı onuda bıraktı
1 hafta kadar hiç bir şeye dokunmadım hiç bir yeri temizlemedim. Sadece gördüğüm çamaşırları yıkadım. Hiç umursamadı. Sonunda yine ben temizlik yapınca valla daha zor oldu. O kadar uzun sürenin pisliğini temizlemekten gece bel ağrısından uyanamadım. Benim yapamadığım yerlerde her oturmaya geldiklerinde annemler ablamlar yapıyor sağ olsunlar. Bu sefer çok utanıyorum.
Ayıp olmuyor mu kızlar?oy maşallah hiç koşuşturma o zaman canım yavalla buluşalım önce kahvaltı keyfi yaparız sonra alışveriş bu aralar kahvaltıya çok düşkün oldum neden acaba hep salata yiyesim var içimden domates salatalık çıkacak
Ayıp olmuyor mu kızlar?
Ben buluşalım dediğim de kimse beni ciddiye almadı. Bensiz buluşma
İstanbuldayım olmaz mıtatlım İzmirdeysen buluşuruz
Kahvaltıyı oldum olası severim. Diğer öğünleri çok aramam ama kahvaltı olacaksa tam olmalı, mutlu ediyor beni sevdiklerimle kahvaltı etmek. Nevresim bulamıyorum istediğim gibi. Sen dikecektin ne yaptın??oy maşallah hiç koşuşturma o zaman canım yavalla buluşalım önce kahvaltı keyfi yaparız sonra alışveriş bu aralar kahvaltıya çok düşkün oldum neden acaba hep salata yiyesim var içimden domates salatalık çıkacak
kemeraltına inicem intaşlara gidicem kumaş alıcamKahvaltıyı oldum olası severim. Diğer öğünleri çok aramam ama kahvaltı olacaksa tam olmalı, mutlu ediyor beni sevdiklerimle kahvaltı etmek. Nevresim bulamıyorum istediğim gibi. Sen dikecektin ne yaptın??
Kahvaltıyı oldum olası severim. Diğer öğünleri çok aramam ama kahvaltı olacaksa tam olmalı, mutlu ediyor beni sevdiklerimle kahvaltı etmek. Nevresim bulamıyorum istediğim gibi. Sen dikecektin ne yaptın??
ablam almıştı ilk zamanlar çok sık kullandı ama bel ağrısına çözüm değil sadece bebeği düzgün tutmaya yarıyor. bel ağrısı yanlış emzirmeyle ilgili bebeğin üstüne çok eğilince oluyor ablamdan biliyorumNevresim dedinizde aklıma geldi :) Bende uyku seti arıyorum ve birde emzirme ve hamile yastığı varya "c" şeklinde ondan alıp kullanan var mı ? yada tecrübeli annler ne diyorsunuz bel ağrısına falan iyi geliyor mu ?
İstanbuldayım olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?