2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ayy ne büyük heyecan ben bir an önce temmuz gelsin istiyorum çok sevindim sorunsuz atlatmana darısı bizlere inşallahben dün şirketimizin iftar yemeğine gittim her şey önümüze geldi orda yorulduysam evde misafir ağırlamak daha çok yorar çok yormamaya bak canım kendimi mutfağın müsaitse doğrancak soyulcak şeyleri hep oturarak yap

Canım ben haftanın iki günü kadın alıyorum düzenli geliyor hamileliğimden berri ben sadece yemek yapıyorum evde en iyisi kadın almak özelliklede bayram temizliğine sakın eliniz değmesin kızlar

Canım benim çok sağol yaa çok mutlu ettin ve utandırdın beni :) ki düşüncelerimizde karşılıklı emin ola :) Aslında yakın sayılırız Balıkesir ve İzmir eşimin akrabalarıd var orada kaçsak o tarafa doğru sana kesin haber vereceğim zaten aklımdasın :) Ayrıca @Nunutte sen bilgisayar oyunundan neler çekiyorum birde bana sor

Çok sevindim tatlım, gözün aydın evet ben de perşembe ağırladım misafir, cuma sabah uyandığımda topalliyodum resmen ve butun gün yattım,neyse ki akşamına geçti.. Umarım sen fazla yormazsın kendini..

He sen bi de çalışıyon.. Ve yardım yok, valla pes.. Pek bisey demek istemiyorum,Allah eşinin içine sundursun..

ay canım mutlaka haber ver hele pazara denk gelirse tadından yenmezaynen canım yakınız ama işte yol düşer düşmez ama akrabalar varsa elbet bir gün gelirsiniz

Sabah herşeyi hazırlayıp çıktım. Tatlıyı hazır alıcam zaten. Hızlıca bitiririm diye umuyorum. Bi dahada kimseyi almam artık zaten bitiyor ramazan

Bayramdan sonra hazırlıklara hız vericem.. ss_sinem de taşınsın beraber kemeraltı yaparız

Az önce son kez dedim. Kirli sepetinde görmediğim hiç bir şeyi alıp yıkamıcam. 2 gün sonra şu kıyafetim nerde diye sorarsan yerlerden toplar giyersin dedim bakalım. Birde bizde anlaşmıştık yerleri süpürmeyi yapıcaktı. İlk günler 2-3 kere yaptı onuda bıraktı

Şekerim acaba bikac gün bıraksan aynı pisliğin içinde yasamaya devam eder mi? çünkü hem annesine hem söylenmiş hem yapmış diyosun, hem de kendin aynısını yapiyosun..
1 hafta kadar hiç bir şeye dokunmadım hiç bir yeri temizlemedim. Sadece gördüğüm çamaşırları yıkadım. Hiç umursamadı. Sonunda yine ben temizlik yapınca valla daha zor oldu. O kadar uzun sürenin pisliğini temizlemekten gece bel ağrısından uyanamadım. Benim yapamadığım yerlerde her oturmaya geldiklerinde annemler ablamlar yapıyor sağ olsunlar. Bu sefer çok utanıyorum.

oy maşallah hiç koşuşturma o zaman canım ya valla buluşalım önce kahvaltı keyfi yaparız sonra alışverişbu aralar kahvaltıya çok düşkün oldum neden acaba hep salata yiyesim var içimden domates salatalık çıkacak

He sen bi de çalışıyon.. Ve yardım yok, valla pes.. Pek bisey demek istemiyorum,Allah eşinin içine sundursun..
Evet kuzum çalışıyorum bir de. Öyle yorucu bir iş değil masa başındayım. Ama eski ben değilim. Fiziken ruhen ciddi anlamda yorgun oluyorum. Bunu da biliyor. Ablamlar annemler çok düşkün bana burada yazdıklarımın birazını anlatıversem olay çıkarıcaklar. Ya da bu zor zamanda işi bırak madem evde yardımı yok sana bakmayıda bilicek dicekler. Bide zoruma giden şu ki ben sabah 09:00 - 19:00 çalışıyorum. O 05:00 - 13:00 çalışıyor. Tüm günü boş. Bırakicim bu kocayı

benimki de her sabah çorap ve iç çamaşırı arar benim dediğim tek şey kirliye atıyorsan yıkanıyor benim hiç bir şeyim kayıp değil böyle böyle alışacaklar mecbur anneleri gibi ardlarını toplayamayız her daim gerçi benim kayınvalidem çalışıyor ama yinede maşallah yapmış. seninki biraz umursamaz sanırım benimki baya takar kıyafet konusuna sanırım o nedenle benim işim kolay oldu

Ayıp olmuyor mu kızlar?
Ben buluşalım dediğim de kimse beni ciddiye almadı. Bensiz buluşma

Kahvaltıyı oldum olası severim. Diğer öğünleri çok aramam ama kahvaltı olacaksa tam olmalı, mutlu ediyor beni sevdiklerimle kahvaltı etmek. Nevresim bulamıyorum istediğim gibi. Sen dikecektin ne yaptın??

Kahvaltıyı oldum olası severim. Diğer öğünleri çok aramam ama kahvaltı olacaksa tam olmalı, mutlu ediyor beni sevdiklerimle kahvaltı etmek. Nevresim bulamıyorum istediğim gibi. Sen dikecektin ne yaptın??
kemeraltına inicem intaşlara gidicem kumaş alıcam bir türlü inemedim ablam dikerim demişti yeğenim hastalandı benim hastalığım girdi araya. birde bebekonfor diye bir site buldum karabağlardaymış yeri googleden bak istersen sanırım ilk takım ordan alıp onun ölçülerine göre bir şeyler diktireceğim.

Nevresim dedinizde aklıma geldi :) Bende uyku seti arıyorum ve birde emzirme ve hamile yastığı varya "c" şeklinde ondan alıp kullanan var mı ? yada tecrübeli annler ne diyorsunuz bel ağrısına falan iyi geliyor mu ?

Nevresim dedinizde aklıma geldi :) Bende uyku seti arıyorum ve birde emzirme ve hamile yastığı varya "c" şeklinde ondan alıp kullanan var mı ? yada tecrübeli annler ne diyorsunuz bel ağrısına falan iyi geliyor mu ?
ablam almıştı ilk zamanlar çok sık kullandı ama bel ağrısına çözüm değil sadece bebeği düzgün tutmaya yarıyor. bel ağrısı yanlış emzirmeyle ilgili bebeğin üstüne çok eğilince oluyor ablamdan biliyorum zaten bel boyun kol ağrısına anne hastalığı diyorlar onuda yeni öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…