2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canm aynı durumdayız hemen yoruluyorum ayda bir kadın geliyor onun dışında anca haftasonu temizlik yapıyorum ama normalde 2 saatte biten işler 4-5 saate bitiyor Toz al dinlen süpür dinlen derken

Evleneli 4 yılı geçti, çok aktif bir çalışma hayatım yoktu, kendi işimiz olduğu için ihtiyaç oldukca ugruyorum ofise sadece, genelde evde oldugumdanbu 4 senede hic yardımcı kadın girmedi eve. Titiz de degilim, elimden geldiği kadarını yaptım hep. Ama artık gücüm yetmiyor. Supurup silsem bile koltuklari itip cekemiyorum, cam silip perde asamiyorum. O yüzden yardımcı çağırdım. Sahane birseymis gerçekten. Bundan sonra düzenli almayı düşünüyorum. Eşim de yardımcı olmaz ama zaten işi yoğun ben de kiyamiyorum. Hamilelikten sonra sagolsun soylediklerimi yapıyor, bu bile kar. Yine de kocama sürekli söyleyip yapmayinca huzurumuz kacmasindansa, yardımcı birini çağırmayı tercih ve tavsiye ederim

Istanbuldaydiniz di mi? Nereye cektirdiniz, memnun kaldiniz mi? Iftar zor gercekten, herkes uzun suredir ac, servisi cok yaymadan yapmak gerekiyor. Ama gelenler de yardımcı olurlar insallah, dinlenerek yapin cok yormayin kendinizi.

Istanbuldaydiniz di mi? Nereye cektirdiniz, memnun kaldiniz mi? Iftar zor gercekten, herkes uzun suredir ac, servisi cok yaymadan yapmak gerekiyor. Ama gelenler de yardımcı olurlar insallah, dinlenerek yapin cok yormayin kendinizi.
İzmirdeyim ben cnm.
İftar zor gerçekten. Servis sırasında da yoruluyor insan

Nevresim dedinizde aklıma geldi :) Bende uyku seti arıyorum ve birde emzirme ve hamile yastığı varya "c" şeklinde ondan alıp kullanan var mı ? yada tecrübeli annler ne diyorsunuz bel ağrısına falan iyi geliyor mu ?

Ben ona benzer ters u şeklinde bir yastık aldım yaklaşık 1 aydır onunla uyuyorum. Daha da başka bişeyle yatmam, inanılmaz rahat ettim.

Anladım canım.. Eh o anlamiyosa Allah kolaylık ve sabır versin diyelim..

İzmirdeyim ben cnm.
İftar zor gerçekten. Servis sırasında da yoruluyor insan

İzmir'de hangi doktora gittiniz ayrıntılı için ben Balıkesir'de yaşıyorum ama doktor bize İzmir'e yönlendirdi doktor için bir isim verdi, ister çektirin ister çektirmeyin herşey iyi dedi ki kendiside çok çok ayrıntılı bakıyor zaten sağolsun :)

Ben ona benzer ters u şeklinde bir yastık aldım yaklaşık 1 aydır onunla uyuyorum. Daha da başka bişeyle yatmam, inanılmaz rahat ettim.

Ben kumaş falan aldım kalıbınıda çıkardım kendim dikeceğim :) ama yine de kullanan birine danışmak istedim ve rahat ettim diyorsan hemen dkeyim kendime :)

ay imreniyorum ben kimseyi çağıramıyorum ama iyice doğuma yakın almam lazım birini dip bucak temizlik için ama benim istediklerim zor gelir mi bilmem gerçi anlaşılıyordur ilk başta neler yapacakları dimi?

Söylediklerinin tümünde haklisin canım.. Masa başı deyip geçme, sabah erken kalkmak bile yeter, çalışma saatin uzunmuş, hele havalar da ısındı, zor.. Peki bebek doğunca nolcak, birakcan mi işi? Hahaha öyle deme, işi bırak kocayı değil

ay imreniyorum ben kimseyi çağıramıyorum ama iyice doğuma yakın almam lazım birini dip bucak temizlik için ama benim istediklerim zor gelir mi bilmem gerçi anlaşılıyordur ilk başta neler yapacakları dimi?
Bence çok önemli yardimciyla anlasabilmek. Ben sırf o yüzden cagirmiyordum, iş yaptirana kadar yapmak daha az kafa yorar diye. Ama siz çalışıyorsunuz gerçekten zor.
Valla ben yerleri supur sil dedim. Kadin bütün halıları kaldirip iki saat camdan silkeledi. Her yeri iki suyla sildi. Camları silmeden önce perdeleri çıkarıp yikayalim ben asarim dedi. Bunlari hep ben soylemeden yapti. Dolayısıyla çok memnun kaldim. Ama peşinden gezip iş yaptirmak gerçekten cok zor inşallah iyi birine denk gelirsiniz.

Ay cok iyiymis gercekten ben koltuklarida sildirmeyi dusunuyorum acaba cok mu gelir bilemedim. Sirket cagiripta yaptirabilirim her seyi anlasip. Eve gelip makineyle silenler varmis ama yipratanlarda var sikayetvarda okudum hem makineye guvenemiyorum simdiye kadar hep sildim ama artik zorlamak istemiyorum kendimi

Yastığı nerden aldın canım markası ne? İnternette ben baktım ama karar veremedim. Almam lazım. Bacak arama bi yastık koyuyorum normalde ama sabah uyanınca yastık bi yerde ben sırt üstü yayılmışım falan :) alışmadık bacakta durmuyor
Senin aldığın gibi alırsam kaçacak yerim olmaz

Bende halı yikama makinesi var, koltuk da yıkıyor ama çok ağır bir makine. Doldur bosalt zor. O yuzden hic elimi surmuyorum.
Valla şöyle diyeyim 130 metrekare evim. Iki balkon haric her yeri koltuklari ,vitrinleri, cekmeceleri tamamen çekerek sildi. 3 tane cam sildi. Oturma odamdaki 3+3+1+1 koltuk takimimi yatak kisimlarini da acarak sildi. Soylemedigim halde 4 tane oda kapısı sildi. Banyoyu ve küçük tuvaleti de tamamen temizledi. Hepsi 4 saat sürdü 60 lira dedi. Helali hoş olsun. Hatta 50 lira versen yeter dedi ama kimsenin hakkı kalmasin, kadin oruclu oruclu her yeri tertemiz yaptı. 1 haftadır da kirlenmedi valla. Ben silsem 3 gün sonra batıyor. Su falan getirdikce, aman kızım sen tasima dedi hep. Anac ve kendi evi gibi iş yapan bi kadın. Insallah size de öyle biri denk gelir

Temizlik konuşulmuş kızlar bende haftada bir dip köşe yapıyorum mecbur çok takıntısıyım çünkü yapmazsam dünyanın en mutsuz insanı oluyorum sanki 5-6 saat sürüyor bu temizlikte
Kızlar dün gece aklıma geldi perşembe günü tam 20 haftalık oluyorum ayrıntılı için doktorum 4 Temmuz'a randevu verdi ben bayram tatilinde memlekete gitcem bir ay kalmak istiyorum
Şimdi gidince kontrol için tekrar git gel yapmak zorunda kalcam mesafede az değil 750 km
20. Hafta da ayrıntılı Ne kadar sağlıklı olur acaba pazartesi doktorumu arayıp sorcam

Ben sildirdim canım koltuklar sandalyeler hepsini yaptırdım iki gün aldım yardımcıları çokta yorulmadılar

Canım öylesine bebeğimi görmek için gittiğim doktor 18-24. Haftalar arası yapilabilir ama en sağlıklı sonuç 20.haftada alınıyor demişti.. Ben de 19+1de gitmiş olcam pazartesi, çünkü ev taşıyoruz şehir değiştircez..

Vallahi çok iyiymiş. Saydıklarını yapmak için 200 TL isterler burada biliyorum. Kadın bi malzeme alıyor 100 TL. Çamaşır suyunu içiyor mu anlamıyorum ki.

Ay masallah ya valla ben bile sevdim kadini insallah boyle birini bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…