- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.581
Adam akilli sirket bulamazsam bende 2 gun alirim zaten kiyamiyorum elalemin evini temizliyorlar para karsiligi olsada gonlum el vermiyorBen sildirdim canım koltuklar sandalyeler hepsini yaptırdım iki gün aldım yardımcıları çokta yorulmadılar
Canim daha onceden de yazmistim 20. Haftadan itibaren yaptirmak gerekiyormus ve o zamana kadar olan sorun varsa onu gorebilecegiz malesef ben 21+2olucam yaptiracagim zaman.20. Haftanda yaptiracaksan uygun zaman bence ama yine danis doktoruna. Bu arada benimde gidecek memleketim olsaydi keske derim hep ama memleketimde yasiyorumTemizlik konuşulmuş kızlar bende haftada bir dip köşe yapıyorum mecbur çok takıntısıyım çünkü yapmazsam dünyanın en mutsuz insanı oluyorum sanki 5-6 saat sürüyor bu temizlikte
Kızlar dün gece aklıma geldi perşembe günü tam 20 haftalık oluyorum ayrıntılı için doktorum 4 Temmuz'a randevu verdi ben bayram tatilinde memlekete gitcem bir ay kalmak istiyorum
Şimdi gidince kontrol için tekrar git gel yapmak zorunda kalcam mesafede az değil 750 km
20. Hafta da ayrıntılı Ne kadar sağlıklı olur acaba pazartesi doktorumu arayıp sorcam
Prof dr Fuat Akercana gittim cnmİzmir'de hangi doktora gittiniz ayrıntılı için ben Balıkesir'de yaşıyorum ama doktor bize İzmir'e yönlendirdi doktor için bir isim verdi, ister çektirin ister çektirmeyin herşey iyi dedi ki kendiside çok çok ayrıntılı bakıyor zaten sağolsun :)
Iyi yapmissin canim sonucta brans ayni dimi ve kendi doktoruna nobeti yuzunden gorunememissin senin bu konuda sucun yok hakkin ucretsiz muayene olmaksa olacaksin israrci olunca kabul ediyorlar.Bu arada arkadaşlar, başıma gelenleri anlatıyorum ki, belki biri bana fikir verir veya benim yazdıklarımdan biri fikir alır.
Kendi doktorum o hafta nöbetçi olduğu için, başka bir kadin dogum doktoruna gittim ve anlattığım sebeplerden dolayı memnun kalmadım. 10 günlük ücretsiz kontrol süresi içinde kendi doktorumla gorusmek istedim fakat normalde 40 lira olan muayene ücreti, 10 gun kontrol suresi içinde 80 lira olarak söylendi. Hangi doktora gittiysek, 10 gun içinde yine sadece o doktora ucretsiz kontrole gidebiliyormusuz. Ama ben biraz ısrar edip, kendi doktorum nöbetçi olduğu için baska doktora gitmek zorunda kaldigimi, tsh sıkıntısı nedeniyle beni zor durumda bıraktığını, kendi doktoruma bu 10 günlük kontrol suresinde ucretsiz gitmek istedigimi söyledim. Hastane pek gönüllü davranmadi ama doktorun asistanı gelebilirsiniz, doktor hanım kabul ediyor dedi. Sağolsun. Aklınızda bulunsun yani :)
Prof dr Fuat Akercana gittim cnm
Saati 15 lira. Hamilelikte mümkün olduğu kadar az deterjan kullanıyorum. Hele çamaşır suyunun yanından gecmiyorum. Sadece beyaz sabunla siler misin yerleri dedim, ne verirsen onunla silerim bana fark etmez dedi. Illa ki beyaz sabunda da kimyasal vardir ama çamaşır suyu gibi de degildir herhalde. Istanbuldayim, burada yarim gun 70 lira falan benim çevremde geneldeVallahi çok iyiymiş. Saydıklarını yapmak için 200 TL isterler burada biliyorum. Kadın bi malzeme alıyor 100 TL. Çamaşır suyunu içiyor mu anlamıyorum ki.
23. Cuzu okudum canim yeni bir cuz daha alabilirim.23. cüz senin olsun o zaman canım
Allah kabul etsin agzina saglik canim. Sirada 25. Cuz var okuyabilirsin23. Cuzu okudum canim yeni bir cuz daha alabilirim.
Canım ya tuvaleti falan neyle yikiyorsun. Ben karbonat sirke çok denedim ama istediğim gibi olmuyor. Bende ağzımı burnumu sarıp çamaşır suyunu seyrelterek yıkıyorum başka çaresini bulamadım henüz. Normalde çok dogalciyim çamaşır deterjanı bile kullanmam sabundan kendim deterjan yapan bir tipimdir. Ama bu tuvalet işine başka çözüm bulamadım malesef.Saati 15 lira. Hamilelikte mümkün olduğu kadar az deterjan kullanıyorum. Hele çamaşır suyunun yanından gecmiyorum. Sadece beyaz sabunla siler misin yerleri dedim, ne verirsen onunla silerim bana fark etmez dedi. Illa ki beyaz sabunda da kimyasal vardir ama çamaşır suyu gibi de degildir herhalde. Istanbuldayim, burada yarim gun 70 lira falan benim çevremde genelde
Teşekkür ederim canım Evet gebelik oluşmasına engel yada zeka sorunu veya gebelik kaybı olabilir diyor doktor lar ama sen tedbirini al kafanı fazla yorma bence özel bir doktor yada hastane dışı bir labratuarda test yaptır kafan rahat etsin. Bende ünversite Hastanesi ne gidiyorum takip için önce Rabbime emanet bebeklerimiz bize tedbir almak düşüyor sadeceYaa cok gecmis olsuntsh bebegi kaybedecek kadar önemli mi? Hamilelikten onceki ve bazi ara tahliller hep universite hastanesinde yapıldı. Sadece 4. Ve 16.haftalardaki saglik ocagina denk geldi. Ikisi de yuksek çıktı. Bugun de endokrine bir docente gittim üniversite hastanesinde, tahlil normal çıktı. Ama tabi doktor ne diyecek bilmiyorum. Saglik ocagina tabii ki soyleyecegim! Ama bi yaptirimi olur mu bilmiyorum.
Kadin doguma ozele gidiyorum. Israr ettim bi de burda tahlil vereyim diye, gerek yok dedi. Endokrin direk saglik ocagina guvenmem yine kan ver dedi. Allaha emanet yavrularimiz. Artik 17 haftaya geldim, umarim kritik sureci de atlatmisizdir. Hersey Allahtan tabii ama böyle doktor ve tahlil hataları da cok zoruma gidiyor.
Yastığı nerden aldın canım markası ne? İnternette ben baktım ama karar veremedim. Almam lazım. Bacak arama bi yastık koyuyorum normalde ama sabah uyanınca yastık bi yerde ben sırt üstü yayılmışım falan :) alışmadık bacakta durmuyor
Senin aldığın gibi alırsam kaçacak yerim olmaz
Tuvalete de çamaşır suyu hic icime sinmiyor. Savunmasiz sekilde oturuyoruz uzun süre. Bebege de cok yakin bi nokta.Canım ya tuvaleti falan neyle yikiyorsun. Ben karbonat sirke çok denedim ama istediğim gibi olmuyor. Bende ağzımı burnumu sarıp çamaşır suyunu seyrelterek yıkıyorum başka çaresini bulamadım henüz. Normalde çok dogalciyim çamaşır deterjanı bile kullanmam sabundan kendim deterjan yapan bir tipimdir. Ama bu tuvalet işine başka çözüm bulamadım malesef.
Canım ya tuvaleti falan neyle yikiyorsun. Ben karbonat sirke çok denedim ama istediğim gibi olmuyor. Bende ağzımı burnumu sarıp çamaşır suyunu seyrelterek yıkıyorum başka çaresini bulamadım henüz. Normalde çok dogalciyim çamaşır deterjanı bile kullanmam sabundan kendim deterjan yapan bir tipimdir. Ama bu tuvalet işine başka çözüm bulamadım malesef.
CAnım bana özelden kadının numarasını falan yazar mısın istanbuldaysan baya uygun fiyatı bana geçen gün geldi evim 130 metrekare 3+3+1+1 koltuk sildi cam sildi kapı sildi evi sildi süpürdü perdelerimi astı heryeri çekerek sildi ama annemde ona yardım etti yoksa tek başına yapmayı bile kabul etmedi ev büyük dedi ekstradan köşe takımı masa takımım falan vardı onları sildi mutfağı sildi 150 tl artı yemek artı yol eşim kapıdan aldı kapıya bıraktıBende halı yikama makinesi var, koltuk da yıkıyor ama çok ağır bir makine. Doldur bosalt zor. O yuzden hic elimi surmuyorum.
Valla şöyle diyeyim 130 metrekare evim. Iki balkon haric her yeri koltuklari ,vitrinleri, cekmeceleri tamamen çekerek sildi. 3 tane cam sildi. Oturma odamdaki 3+3+1+1 koltuk takimimi yatak kisimlarini da acarak sildi. Soylemedigim halde 4 tane oda kapısı sildi. Banyoyu ve küçük tuvaleti de tamamen temizledi. Hepsi 4 saat sürdü 60 lira dedi. Helali hoş olsun. Hatta 50 lira versen yeter dedi ama kimsenin hakkı kalmasin, kadin oruclu oruclu her yeri tertemiz yaptı. 1 haftadır da kirlenmedi valla. Ben silsem 3 gün sonra batıyor. Su falan getirdikce, aman kızım sen tasima dedi hep. Anac ve kendi evi gibi iş yapan bi kadın. Insallah size de öyle biri denk gelir
Bana da sizinki uygun geldi vallaCAnım bana özelden kadının numarasını falan yazar mısın istanbuldaysan baya uygun fiyatı bana geçen gün geldi evim 130 metrekare 3+3+1+1 koltuk sildi cam sildi kapı sildi evi sildi süpürdü perdelerimi astı heryeri çekerek sildi ama annemde ona yardım etti yoksa tek başına yapmayı bile kabul etmedi ev büyük dedi ekstradan köşe takımı masa takımım falan vardı onları sildi mutfağı sildi 150 tl artı yemek artı yol eşim kapıdan aldı kapıya bıraktı
Senin fiyatı baya uygunmuş öyleyse bende o kadından hizmet almak isterim
Bana da sizinki uygun geldi vallacok sey saydiniz, tek başına zor oluyor. Ben de mesela kadın iş yaparken bi yandan toz aldım, balkonu sildim vs. Daha çok iş çıksın diye. Floryada oturuyoruz, sadece bizim sitede çalışıyor. Ofisimizi temizlemeyi teklif ettim, site haricine gitmiyorum dedi. Belki kendi güvenliği icindir, o yüzden birsey demedim yani[/QUOTE
Anladım CAnım senin fiyat uygun geldi bana yani annem olmasaydı iki kadın almak zorunda kalacaktım eltimin evinde üst katta oda benim aldığım kadını aldı ama iki kişi olarak yemek ve yol paralarıyla 375 tl ye geldi bence yüksek fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?