2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim daha onceden de yazmistim 20. Haftadan itibaren yaptirmak gerekiyormus ve o zamana kadar olan sorun varsa onu gorebilecegiz malesef ben 21+2olucam yaptiracagim zaman.20. Haftanda yaptiracaksan uygun zaman bence ama yine danis doktoruna. Bu arada benimde gidecek memleketim olsaydi keske derim hep ama memleketimde yasiyorum

TSH tahlilindeki fark icin referans değerlerinden kaynaklanabilecegini yazanlar olmuş. Tek tek etiketleyemedim. Ilk once benim de aklima bu geldi ve endokrine sordum. Referans değerleri arasında fark olunca, birimler de degisiyormus. Yani basit tabirle 1.2 kilo yerine 1200 gram yazmak gibi birşey. Tabii tıbbi birimlerde fark daha oynak oluyor.
Normal bir yetiskinde tsh en fazla 4 4.5 olmaliyken, gebelikte en fazla 2 2.5 olmalı. Yani aslinda referans degeri aralığında ama gebelikte bu bile fazla demek oluyor. Tsh 5 gören bir doktorun normal demesi kabul edilemez birşey. Ama dikkate alıp ilac verseydi, tahlildeki yanlışlık da asla kabul edilemezdi bir daha sağlık ocağına guvenemem malesef. Son tahlili üniversite hastanesinde yaptirdim, endokrin oyle istedi, normal çıktı. Inşallah böyle devam eder.

Bu arada arkadaşlar, başıma gelenleri anlatıyorum ki, belki biri bana fikir verir veya benim yazdıklarımdan biri fikir alır.
Kendi doktorum o hafta nöbetçi olduğu için, başka bir kadin dogum doktoruna gittim ve anlattığım sebeplerden dolayı memnun kalmadım. 10 günlük ücretsiz kontrol süresi içinde kendi doktorumla gorusmek istedim fakat normalde 40 lira olan muayene ücreti, 10 gun kontrol suresi içinde 80 lira olarak söylendi. Hangi doktora gittiysek, 10 gun içinde yine sadece o doktora ucretsiz kontrole gidebiliyormusuz. Ama ben biraz ısrar edip, kendi doktorum nöbetçi olduğu için baska doktora gitmek zorunda kaldigimi, tsh sıkıntısı nedeniyle beni zor durumda bıraktığını, kendi doktoruma bu 10 günlük kontrol suresinde ucretsiz gitmek istedigimi söyledim. Hastane pek gönüllü davranmadi ama doktorun asistanı gelebilirsiniz, doktor hanım kabul ediyor dedi. Sağolsun. Aklınızda bulunsun yani :)

Iyi yapmissin canim sonucta brans ayni dimi ve kendi doktoruna nobeti yuzunden gorunememissin senin bu konuda sucun yok hakkin ucretsiz muayene olmaksa olacaksin israrci olunca kabul ediyorlar.

Vallahi çok iyiymiş. Saydıklarını yapmak için 200 TL isterler burada biliyorum. Kadın bi malzeme alıyor 100 TL. Çamaşır suyunu içiyor mu anlamıyorum ki.
Saati 15 lira. Hamilelikte mümkün olduğu kadar az deterjan kullanıyorum. Hele çamaşır suyunun yanından gecmiyorum. Sadece beyaz sabunla siler misin yerleri dedim, ne verirsen onunla silerim bana fark etmez dedi. Illa ki beyaz sabunda da kimyasal vardir ama çamaşır suyu gibi de degildir herhalde. Istanbuldayim, burada yarim gun 70 lira falan benim çevremde genelde

Kızlar bu ayrıntılı ultrason ortalama ne kadar bir ücret benimde yaklaşıyor bayramdan sonra yaptırmam lazım çok fazla uçuk bir şey değildir inşallah.

Canım ya tuvaleti falan neyle yikiyorsun. Ben karbonat sirke çok denedim ama istediğim gibi olmuyor. Bende ağzımı burnumu sarıp çamaşır suyunu seyrelterek yıkıyorum başka çaresini bulamadım henüz. Normalde çok dogalciyim çamaşır deterjanı bile kullanmam sabundan kendim deterjan yapan bir tipimdir. Ama bu tuvalet işine başka çözüm bulamadım malesef.

Teşekkür ederim canım Evet gebelik oluşmasına engel yada zeka sorunu veya gebelik kaybı olabilir diyor doktor lar ama sen tedbirini al kafanı fazla yorma bence özel bir doktor yada hastane dışı bir labratuarda test yaptır kafan rahat etsin. Bende ünversite Hastanesi ne gidiyorum takip için önce Rabbime emanet bebeklerimiz bize tedbir almak düşüyor sadece

Kızlar bugün yine e-Bebek ve carters ta iliğimi kemiğimi kuruttum Her şeyi alasım var kendime kıyamasam da oğluşa dayanamıyorum ne olacak halim bilmem maddi yönden

Benimki tam olarak buydu, bir de emzirme önlüğü gönderdiler yanında :))) 1-2 günde de elime ulaştı. Çok korkarak almıştım ama şuan aşk yaşıyoruz kendisiyle :)))

Eklentiler

• IMG_2150.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 104
Tuvalete de çamaşır suyu hic icime sinmiyor. Savunmasiz sekilde oturuyoruz uzun süre. Bebege de cok yakin bi nokta.
Markın mavi tuvalet temizleyicisini nadiren kullanıyorum. En çok cifin çamaşır suyu katkısız olanini kullanıyorum tuvaletlere.

Canim ben cifin yeni cikan natural serisini kullaniyorum koyu yesil ambalaji mutfak ve banyo olarak aldim. Nispeten daha az kokusu. Ama ben domestostan vazgecemedim hala balik falan yersek mutlaka kullaniyorum

CAnım bana özelden kadının numarasını falan yazar mısın istanbuldaysan baya uygun fiyatı bana geçen gün geldi evim 130 metrekare 3+3+1+1 koltuk sildi cam sildi kapı sildi evi sildi süpürdü perdelerimi astı heryeri çekerek sildi ama annemde ona yardım etti yoksa tek başına yapmayı bile kabul etmedi ev büyük dedi ekstradan köşe takımı masa takımım falan vardı onları sildi mutfağı sildi 150 tl artı yemek artı yol eşim kapıdan aldı kapıya bıraktı
Senin fiyatı baya uygunmuş öyleyse bende o kadından hizmet almak isterim

Bana da sizinki uygun geldi valla cok sey saydiniz, tek başına zor oluyor. Ben de mesela kadın iş yaparken bi yandan toz aldım, balkonu sildim vs. Daha çok iş çıksın diye. Floryada oturuyoruz, sadece bizim sitede çalışıyor. Ofisimizi temizlemeyi teklif ettim, site haricine gitmiyorum dedi. Belki kendi güvenliği icindir, o yüzden birsey demedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…