2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim apartmanimda birinde hafta ici her gun yarim gun calisiyor, onun iki kucuk cocugu var, her işini yapiyor. Dolayısıyla sadece ogleden sonrasi bos. O yuzden sadece bizim sitede calisiyor cagiran olursa yarım gün. Saati 15 lira dedi. 375 iki kadin da olsa cok ya

Kızlar ben göbek deliğimin bir parmak üst kısmı açıyor eğilince birşey batıyor ovalayınca acıyor bebeğim değil o aşağıda hareket leri öyle hissediyorum bu ne o zmn bir fikiriniz yokmu

Biraz önce yine deprem oldu İzmir de çok korktumm yatakta uzaniyordum yatak gitti geldi resmen çok sık olmaya başladı burda Allahım korusun hepimizi

Kızlar ben göbek deliğimin bir parmak üst kısmı açıyor eğilince birşey batıyor ovalayınca acıyor bebeğim değil o aşağıda hareket leri öyle hissediyorum bu ne o zmn bir fikiriniz yokmu

Göbek fıtığı olabilir veya da şimdi karnın büyüdüğü için ordaki kaslar sıkışmaya başlıyor bende de olmuştu bi süre sonra geçti

Kızlar selam ben de bişi sorucam park yatak için nevresim takımı aldınız mı veya alacak mısınız?
Ben chicco lullaby park yatak aldım ordaki adam bu şekilde kullanabilirsiniz hiçbişeye gerek yok battaniyesi hariç demişti

Çok pahalı gerçekten bana da iki kadın geldi dün tam gün çalıştılar koltuklar silindi kapılar mutfak dolapları iç dış banyolar duvarlarına varana kadar yıkandı
10 da başlayıp 3 te bitirdiler iki kişi 140 tl verdim
Ertesi gün yine çağırmıştım bütün mobilyalar ciflendi
Camlar silindi ev silinip süpürüldü iki kişi çalışıyorlar yarım gün 70 tl verdim @istanbula

Ay sapik miyim neyim anlamadim temizlikte neler yaptiklarini yaziyorsunuz ya kendimden geciyorumtemizlik yazisindan zevk alan biri oldum ciktim temizlik yapamamak basima vurdu galiba

Canım bu baya büyük. Eşine yatacak alan kalıyor mu

İlk başta baya yayılmışım adamcağız zorlanmış :))) sonra tembihledim, ona doğru açılan kolu rahatsız edince bana doğru itiyor böylelikle hem dönmemi engellemiş oluyor hem de daha rahat yatıyoruz. Benim eşim dev gibi olmasına rağmen, bayadır çok rahatız, üstelik yatak normal bir çift kişilik o dev yataklardan değil. Valla şunu da söyliyeyim, aldığımdan beri ne bir sırt ne de bir bel ağrısı çektim. Çok rahatladım.

Kızlar yardım cok kötüyüm kabiz oldum karnim cok sert patlicak gibi ve sancılar giriyo kayisı günkurusu yedim fayda etmedi ya baska ne yapabilirim

Selam kızlar. Ben çok sık dolmuş, otobüs, araba yolculuğu yapıyorum. Bunların bazıları yarım saat bazıları 3 saate kadar sürüyor ve bazı yollarda çok sarsılıyorum. Bunun bebeğime bir zararı var mıdır çok merak ediyorum. Bazen mecburi bazen keyfi oluyor yolculuklarım ama içim hiç rahat değil vicdan azabı ve pişmanlık duyuyorum bebeğim zarar görüyor mudur sizce. Bir sonraki kontrolümde doktora da soracağım siz hiç danışdınız mı bu konuda doktorunuza.

Aldım canım bir an önce gelse de yatsam
Kızlar yardım cok kötüyüm kabiz oldum karnim cok sert patlicak gibi ve sancılar giriyo kayisı günkurusu yedim fayda etmedi ya baska ne yapabilirim
Ah canım ben de sürekli kabızım. Çok dertliyim o konuda. Doktorum bana duphalac şurup verdi. Yarım ölçek dedi ama işe yaramadı bugün tam ölçek içtim. Rahatladım vallahi. Doktoruna sorup içebilirsin.

Canım hamileliğinde herhangi bir problem yoksa o sarsıntılar bebek için zararsız. Hatta araba sarsıntısında uyuduklarını okumuştum. İçinde oldukları sıvı darbelere karşı koruyor onları. Ama uzun yola çıktığında saat başı mola verip yürümek gerekliymiş.

Kan ilacı kullanıyorsanız o yapıyor olabilir. Doktorunuza söyleyin degistirsin. 2 kaşık zeytinyağı için, kayısının da etkisini sabaha görürsünüz inşallah. Cok ama cok zor birsey

Kan ilacı kullanıyorsanız o yapıyor olabilir. Doktorunuza söyleyin degistirsin. 2 kaşık zeytinyağı için, kayısının da etkisini sabaha görürsünüz inşallah. Cok ama cok zor birsey

Evet kullaniyorum cok kötü gercekten karnım davul gibi gergin ve agri yapiyor ilk defa bu kadar kötü oldum gecer insallah tsk.

Sagol cnm bu hafta randevum var sorucam doktoruma hatta isticem bi surup bende bole durumlarda icerim en azindan beebat bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…