- 18 Temmuz 2013
- 835
- 1.034
- 63
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.621
Kızlar yardım cok kötüyüm kabiz oldum karnim cok sert patlicak gibi ve sancılar giriyo kayisı günkurusu yedim fayda etmedi ya baska ne yapabilirim
Canım çok duydum üfürümle doğan bebekleri kısa zaman önce bi tanıdığımın bebeği öyle doğdu bi daha ki kontrole düzelmişti çok takma kafana bunu problem olacağını sanmıyorumKızlar günaydın bende dün ayrıntılara girdim. Herşey çok yolunda çok şükür. Ama bir sıkıntımız var doktorumuz kalbinde çok küçük bir üşürüm olduğunu söyledi. 3 hafta sonra geldiğinde büyük ihtimal kapanmış olur ama kapanmamış olursada bir kardiyolojiye yönlendirecem seni dedi. Hatta bazı çocukların böyle doğduğunu ve doğumdan sonra o ürünümüz kapandığını söyledi. Ama canım çok sıkıldı var mı bu konuyla ilgili bir bilginiz. Bu arada ilk defa da yüzünü gösterdi oğlum bana
Bu kabızlık fena bişey yA ben Doğumdan sonra yaşamıştım bunu sezeryan sonrası çok fena kabızlık sorunu oluyor uzun bir süre hemdeKızlar yardım cok kötüyüm kabiz oldum karnim cok sert patlicak gibi ve sancılar giriyo kayisı günkurusu yedim fayda etmedi ya baska ne yapabilirim
Günaydın kızlar,
Ben çok kötü rüyalar görüyorum ya. En azından benim açımdan kötü rüyalar görüyorum. Ve o kadar gerçekçi ki artık kaldıramıyorum ağırlığını. Az önce eşime senden ayrılıyorum ikinizde geberin diye mesaj attım psikolojim çok bozuldu. Ve uzun süre etkisinden çıkamıyorum. Ne yapıcam benhamilemikten önce böyle değildim. Bilinç altımda da böyle bir şey yoktu. Dün kavga etmemize rağmen(ev toplama yüzünden) akşam gayet sakin iyi barışmış halde uyuduk.
Sağol canımHiç bilmiyorum canım. Doktoruna bir sor istersen.
Inşaallah benimde geçicek birşeydir benimde aklıma göbek fıtığı geldi ama inşaallah değildirGöbek fıtığı olabilir veya da şimdi karnın büyüdüğü için ordaki kaslar sıkışmaya başlıyor bende de olmuştu bi süre sonra geçti
Canım devamlı değil otururken birşey yok dokunursam ağrıyor ve eğilince çorap giyerken yerden birşey alırken Bulaşık makinası boşaltırken filan senin ağrın nasıl canım tarif edermisinTatlim devamli mi agriyor arada bende de oluyor o agri
Evet canım yorulup iş yapınca oluyor , dinlenince geçiyor.Selam hanımlar. Sizlerde de ellerde ve ayaklarda şişme oluyormu ara sıra
Normal canım ben 17 hafta sonunda hafif hafif başladı yakında başlar tatlı tekmeleri bebişin doktor lar 21 haftaya kdr normal diyor daha geç bile hissedenler var ama tabi anlıyorum insan istiyor bekliyor bende endişelenmiştim çook şükür hissettim seninde yakındır cnmSelam kızlar nasılsınız. Size bir şey soracağım siz bebeğinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız benim ilk gebeliğim, hiç bir şey hissetmiyorum daha
Teşekkür ederim canım cevabın için insan merak ediyor nasıl olduğunu inşallah başlar yoksa ben meraktan doktora erken gidecem :)Normal canım ben 17 hafta sonunda hafif hafif başladı yakında başlar tatlı tekmeleri bebişin doktor lar 21 haftaya kdr normal diyor daha geç bile hissedenler var ama tabi anlıyorum insan istiyor bekliyor bende endişelenmiştim çook şükür hissettim seninde yakındır cnm
Hadi ya bana haftalık geliyor bi hanım memnunum ama ücretini daha fazla veriyoruz biz siz hangi şehirdesiniz :)Bende halı yikama makinesi var, koltuk da yıkıyor ama çok ağır bir makine. Doldur bosalt zor. O yuzden hic elimi surmuyorum.
Valla şöyle diyeyim 130 metrekare evim. Iki balkon haric her yeri koltuklari ,vitrinleri, cekmeceleri tamamen çekerek sildi. 3 tane cam sildi. Oturma odamdaki 3+3+1+1 koltuk takimimi yatak kisimlarini da acarak sildi. Soylemedigim halde 4 tane oda kapısı sildi. Banyoyu ve küçük tuvaleti de tamamen temizledi. Hepsi 4 saat sürdü 60 lira dedi. Helali hoş olsun. Hatta 50 lira versen yeter dedi ama kimsenin hakkı kalmasin, kadin oruclu oruclu her yeri tertemiz yaptı. 1 haftadır da kirlenmedi valla. Ben silsem 3 gün sonra batıyor. Su falan getirdikce, aman kızım sen tasima dedi hep. Anac ve kendi evi gibi iş yapan bi kadın. Insallah size de öyle biri denk gelir
Benim özellikle ayaklarimda oluyor canım, yorulduğumda, fazla oturdugumda, çok yürüyünce, dinlenince geçiyor..Selam hanımlar. Sizlerde de ellerde ve ayaklarda şişme oluyormu ara sıra
Canım benim yeğenimde de vardı, doktoru çoğu çocukta olur ve büyük kısmı doğumdan önce kapanır demişti.. Bizimki doğduğunda vardı, o zaman da 1 yaşına kadar kapanır demişti, neyse ki çok geçmeden kapandı.. Şimdi 9 yaşında hiçbir sorunu yok çok şükür..Kızlar günaydın bende dün ayrıntılara girdim. Herşey çok yolunda çok şükür. Ama bir sıkıntımız var doktorumuz kalbinde çok küçük bir üşürüm olduğunu söyledi. 3 hafta sonra geldiğinde büyük ihtimal kapanmış olur ama kapanmamış olursada bir kardiyolojiye yönlendirecem seni dedi. Hatta bazı çocukların böyle doğduğunu ve doğumdan sonra o ürünümüz kapandığını söyledi. Ama canım çok sıkıldı var mı bu konuyla ilgili bir bilginiz. Bu arada ilk defa da yüzünü gösterdi oğlum bana
Canım ben 16+5te hissettim ama bazı arkadaşlar kelebeğin kanat çırpması ya da kayma şeklinde tanımlıyor, benimki öyle olmadı, 5 6 kere bikac sn aralıklarla dokundu, sanki böyle parmakla koluna dokunur gibi.. Ara ara yine aynı şekilde oluyor ama hergün değil malesef daha doğrusu ben hissetmiyorum sanırım.. Diğer arkadaşın da dediği gibi 20. Haftadan sonra daha çok bekleniyormuş, inşallah sen de en kisa zamanda hissetmeye başlarsın..Selam kızlar nasılsınız. Size bir şey soracağım siz bebeğinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız benim ilk gebeliğim, hiç bir şey hissetmiyorum daha
Alman lazım tabi canım. 20. Haftadan sonra yapılıyor. Şimdiden bak bence geç kalırsan uyguna bulamayabilirsin.Merhaba kızlar:) bişey sorcaktım ayrıntılı ultrason için randevu almak gerekiyor mu doktorum öyle bişey demedi de bana
Perinatolog mu yapıyor yoksa kadın Doğum uzmanı mıAlman lazım tabi canım. 20. Haftadan sonra yapılıyor. Şimdiden bak bence geç kalırsan uyguna bulamayabilirsin.
Ben ilk hamileligimde bir ilçenin köyünde çalışıyordum.3 vasıtayla gidip geliyordum her gün aktarmalı.toplamda 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş sürüyordu yolculuk.hamileliginde bir problem yoksa sorun olmuyor.cok şükür ben bir sorun yasamamistim.doktor bir sorum olmaz bebek için ilk 3 ay geçtikten sonra demistiSelam kızlar. Ben çok sık dolmuş, otobüs, araba yolculuğu yapıyorum. Bunların bazıları yarım saat bazıları 3 saate kadar sürüyor ve bazı yollarda çok sarsılıyorum. Bunun bebeğime bir zararı var mıdır çok merak ediyorum. Bazen mecburi bazen keyfi oluyor yolculuklarım ama içim hiç rahat değil vicdan azabı ve pişmanlık duyuyorum bebeğim zarar görüyor mudur sizce. Bir sonraki kontrolümde doktora da soracağım siz hiç danışdınız mı bu konuda doktorunuza.
Canım benim her bebek zaten ufurumlu doğuyor.yeni doğanların %90 ında az da olsa o açıklık oluyor doğumdan sonra 1 yaşında kapanıyor.endise edecek bir durum değil inan.hatta benim küçük oglumunki 4 yaşında kapandı ufurumu.canini sıkma lütfenKızlar günaydın bende dün ayrıntılara girdim. Herşey çok yolunda çok şükür. Ama bir sıkıntımız var doktorumuz kalbinde çok küçük bir üşürüm olduğunu söyledi. 3 hafta sonra geldiğinde büyük ihtimal kapanmış olur ama kapanmamış olursada bir kardiyolojiye yönlendirecem seni dedi. Hatta bazı çocukların böyle doğduğunu ve doğumdan sonra o ürünümüz kapandığını söyledi. Ama canım çok sıkıldı var mı bu konuyla ilgili bir bilginiz. Bu arada ilk defa da yüzünü gösterdi oğlum bana
Ay canım bende oyleydim bolca erik yeyip hoşaf içtimKızlar yardım cok kötüyüm kabiz oldum karnim cok sert patlicak gibi ve sancılar giriyo kayisı günkurusu yedim fayda etmedi ya baska ne yapabilirim
Canim ben tekmeleri 17. Haftamda hissettim onun oncesinde gidiklanma gibi seyler oluyordu simdi olmuyor bildigin tekme atiyor artik birde hissetmek kiloyla alakaliymis doktorum soyledi gobegin yagliysa daha gec hissedersin buyumesi lazim. Ben zayifim gobegim vardi ama oyle aman aman cok degildi.birde cinsiyetle alakali oldugunu soyleyenlerde var erkekler daha kuvvetli kizlar daha narin oluyorlar kemik yapisi bakimindan. Bence acele etme 20. Haftanda hissedersin daha cok minikler buyusunler heleSelam kızlar nasılsınız. Size bir şey soracağım siz bebeğinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız benim ilk gebeliğim, hiç bir şey hissetmiyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?