2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar,
Ben çok kötü rüyalar görüyorum ya. En azından benim açımdan kötü rüyalar görüyorum. Ve o kadar gerçekçi ki artık kaldıramıyorum ağırlığını. Az önce eşime senden ayrılıyorum ikinizde geberin diye mesaj attım psikolojim çok bozuldu. Ve uzun süre etkisinden çıkamıyorum. Ne yapıcam ben hamilemikten önce böyle değildim. Bilinç altımda da böyle bir şey yoktu. Dün kavga etmemize rağmen(ev toplama yüzünden) akşam gayet sakin iyi barışmış halde uyuduk.

Kızlar günaydın bende dün ayrıntılara girdim. Herşey çok yolunda çok şükür. Ama bir sıkıntımız var doktorumuz kalbinde çok küçük bir üşürüm olduğunu söyledi. 3 hafta sonra geldiğinde büyük ihtimal kapanmış olur ama kapanmamış olursada bir kardiyolojiye yönlendirecem seni dedi. Hatta bazı çocukların böyle doğduğunu ve doğumdan sonra o ürünümüz kapandığını söyledi. Ama canım çok sıkıldı var mı bu konuyla ilgili bir bilginiz. Bu arada ilk defa da yüzünü gösterdi oğlum bana

Eklentiler

• IMG-20170617-WA0000.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar yardım cok kötüyüm kabiz oldum karnim cok sert patlicak gibi ve sancılar giriyo kayisı günkurusu yedim fayda etmedi ya baska ne yapabilirim

Aç karnına bir bardak ılık suya iki kuru kayısı at, aynı anda yavaş yavaş suyu içerken bir tane de kuru kayısı ye. Ben bunu böyle yavaş yavaş yaparken, yarım saat kırk dakika sonunda zor yetişiyorum tuvalete :)

Ni5AN haber ver bana da mutlaka denedikten sonra :)))

Canım çok duydum üfürümle doğan bebekleri kısa zaman önce bi tanıdığımın bebeği öyle doğdu bi daha ki kontrole düzelmişti çok takma kafana bunu problem olacağını sanmıyorum

Kızlar yardım cok kötüyüm kabiz oldum karnim cok sert patlicak gibi ve sancılar giriyo kayisı günkurusu yedim fayda etmedi ya baska ne yapabilirim
Bu kabızlık fena bişey yA ben Doğumdan sonra yaşamıştım bunu sezeryan sonrası çok fena kabızlık sorunu oluyor uzun bir süre hemde
4-5 adet gün kurusu kayısıyı bir fincan sıcak suyun içine at su biraz ılıdıktan sonra önce suyu içip ardından kayısıları yersen çoooook faydasını görürsün bi tek bu işe yaramıştı bende
Geçen diyetisyenden duyduğum bişey var ama hamilelikte olur mu bilemedim
Bir kaşık sumağı sıcak bi bardak suyun içerisine atıp ılıdıktan sonra içmekte çok faydalıymış

Ben kabız olmamak için her sabah bi kaç acı biber turşusu ile bi kaç kaşıkta suyunu içiyorum bayağı faydası oluyor

Bende hamileliğin başında aynıydım hergün kabuslarla sağlıklı yatak uyanıyordum korkutuyorlardı cami hocasından dua aldık şükür 1 hafta içinde düzeldim dikkat et sonuçları hiç iyi olmayabilir allah yardımcın olsun

Hiç bilmiyorum canım. Doktoruna bir sor istersen.
Sağol canım

Göbek fıtığı olabilir veya da şimdi karnın büyüdüğü için ordaki kaslar sıkışmaya başlıyor bende de olmuştu bi süre sonra geçti
Inşaallah benimde geçicek birşeydir benimde aklıma göbek fıtığı geldi ama inşaallah değildir

Tatlim devamli mi agriyor arada bende de oluyor o agri
Canım devamlı değil otururken birşey yok dokunursam ağrıyor ve eğilince çorap giyerken yerden birşey alırken Bulaşık makinası boşaltırken filan senin ağrın nasıl canım tarif edermisin

Selam kızlar nasılsınız. Size bir şey soracağım siz bebeğinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız benim ilk gebeliğim, hiç bir şey hissetmiyorum daha
Normal canım ben 17 hafta sonunda hafif hafif başladı yakında başlar tatlı tekmeleri bebişin doktor lar 21 haftaya kdr normal diyor daha geç bile hissedenler var ama tabi anlıyorum insan istiyor bekliyor bende endişelenmiştim çook şükür hissettim seninde yakındır cnm

Teşekkür ederim canım cevabın için insan merak ediyor nasıl olduğunu inşallah başlar yoksa ben meraktan doktora erken gidecem :)

Hadi ya bana haftalık geliyor bi hanım memnunum ama ücretini daha fazla veriyoruz biz siz hangi şehirdesiniz :)

Selam hanımlar. Sizlerde de ellerde ve ayaklarda şişme oluyormu ara sıra
Benim özellikle ayaklarimda oluyor canım, yorulduğumda, fazla oturdugumda, çok yürüyünce, dinlenince geçiyor..

Canım benim yeğenimde de vardı, doktoru çoğu çocukta olur ve büyük kısmı doğumdan önce kapanır demişti.. Bizimki doğduğunda vardı, o zaman da 1 yaşına kadar kapanır demişti, neyse ki çok geçmeden kapandı.. Şimdi 9 yaşında hiçbir sorunu yok çok şükür..

Selam kızlar nasılsınız. Size bir şey soracağım siz bebeğinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız benim ilk gebeliğim, hiç bir şey hissetmiyorum daha
Canım ben 16+5te hissettim ama bazı arkadaşlar kelebeğin kanat çırpması ya da kayma şeklinde tanımlıyor, benimki öyle olmadı, 5 6 kere bikac sn aralıklarla dokundu, sanki böyle parmakla koluna dokunur gibi.. Ara ara yine aynı şekilde oluyor ama hergün değil malesef daha doğrusu ben hissetmiyorum sanırım.. Diğer arkadaşın da dediği gibi 20. Haftadan sonra daha çok bekleniyormuş, inşallah sen de en kisa zamanda hissetmeye başlarsın..

Ben ilk hamileligimde bir ilçenin köyünde çalışıyordum.3 vasıtayla gidip geliyordum her gün aktarmalı.toplamda 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş sürüyordu yolculuk.hamileliginde bir problem yoksa sorun olmuyor.cok şükür ben bir sorun yasamamistim.doktor bir sorum olmaz bebek için ilk 3 ay geçtikten sonra demisti

Canım benim her bebek zaten ufurumlu doğuyor.yeni doğanların %90 ında az da olsa o açıklık oluyor doğumdan sonra 1 yaşında kapanıyor.endise edecek bir durum değil inan.hatta benim küçük oglumunki 4 yaşında kapandı ufurumu.canini sıkma lütfen

Canim ben tekmeleri 17. Haftamda hissettim onun oncesinde gidiklanma gibi seyler oluyordu simdi olmuyor bildigin tekme atiyor artik birde hissetmek kiloyla alakaliymis doktorum soyledi gobegin yagliysa daha gec hissedersin buyumesi lazim. Ben zayifim gobegim vardi ama oyle aman aman cok degildi.birde cinsiyetle alakali oldugunu soyleyenlerde var erkekler daha kuvvetli kizlar daha narin oluyorlar kemik yapisi bakimindan. Bence acele etme 20. Haftanda hissedersin daha cok minikler buyusunler hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…