2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
masal_41 canim eger yiyerek yaptiklarin care olmuyorsa egzersiz yapmalisin burda defalarca yazdim tuvalete gidip ikinma egzersizi yapmalisin tuvalete cikamadigin hergun bagirsaklar tembellesiyor. Ama bunun yaninda doktorada mutlaka git ben en fazla 3 gun cikamadim bir daha tekrarlamadi cok sukur berbat bir durum oluyor

Ben hissetmiyorum ya da fark etmiyorum öyle kilolu biride değilim normal göbeğim bile çıkmadı erkek bebek bekliyoruz inşallah doktorumuz öyle söyledi heyecanla bekliyorum hareketlerini cevabın için teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın ne güzel

Yapiyorum cnm yapmam mi Sükur ki gunkurusu fayda etti iyiyim biraz daha tsk..

Ben dun gece yedim bugun biraz fayda etti ama dedigini yapicam suyunu icmedim cunku sagol cnm :)

Benimde dokundugumda agri oluyordu genelde ama bu aralar yok

Aynen canım saat başı biraz yürümek gerekiyor kan akışı için. Ama ben sarsılırken bebeğim de bir sağa bir sola çarpıyo mudur diye endişeleniyorum ama dediğin gibi suyu koruyodur onu inşallah. Bunu yazarken de yolculuk yapıyorum :)

Kizlar ben heycanlaninca korkunca aglayinca fln nefes alamiyorum baya bi tikaniyorum hatta nefes alamadigim icin ani hareketler yapiyorum olcekmis gibi krize giriyo gibi. Smdi ben normal dogum olsun diyorum ama annemde snn nefes sorunun var dedi dr una danis dedi. Bide kendimi bildim bileli sdce agzimdan nefes alabilirim. Biri benim agzimi bantlasa ben olurum yani yasayamam oyle biriyim sizce bu durum normal dogumda sknti yaratir mi?

Bu durum psikolojik mi yoksa nefes alma probleminiz mi var?

Bu durum psikolojik mi yoksa nefes alma probleminiz mi var?
Psikolojik degil. Ben durduk yere degisik hissediyorum anlatilcak gibi bi duygu degil. Sonra nefesim tikanmaya basliyo. Ugrasiyorum artik sekilden sekle giriyorum nefes alabilmek icin. Gozlerim yasariyo yoruluyorum nefes nefese kaliyorum oturdugm yerde. Bana panik atak demislerdi ayni zmanda guatr hastasiyim. Biri bogazimi sıkıyo gibi oluyodu. Sukur bayadir olmadi insallahta olmaz.

Tatlım Allah yardımcın olsun, panik atak kötü ya. En iyisini doktorun bilir, danış bakalım ne diyecek. Normal doğumda nefes çok önemli çünkü.

Tatlım Allah yardımcın olsun, panik atak kötü ya. En iyisini doktorun bilir, danış bakalım ne diyecek. Normal doğumda nefes çok önemli çünkü.
Ya normale cesaretleniyodum ama annemde benm o halimi bildigi icin bunu dr una soylemen lazim dedi. Smdi erken mi soylemem icin yoksa soyliyim mi ?

mina retriever normal dogumda en önemli şey nefes almak. Bildiğim kadariyla panik atak hastalarına, astım hastalarina normal dogum onermiyorlar. Bebek zaten kanalda olduğu icin, oksijen gonderebilmek cok önemli. Normal dogum icin nefes egzersizleri videolari var youtubeda. Onlari izleyerek devamli alistirma yapabilirsiniz. Ama en dogru kararı doktorunuz verecektir

Eger o burundan nefes alip agizdan vermek gibiyse ben burnumdan nefes alamiyorum hic hep agzmdan aliyorum genelde agzm aciktir zten :) uyurken dahil. Ben bi dr a soraym bakalim

panik atakta psikolojik bir rahatsızlıktır canım. benim kardeşimde de burnundan dolayı nefes alma problemi var dediğin gibi tıkanır sürekli ağzından nefes alabiliyor sadece boğazına da su yemek vs kaçtığında mafoluyor o nedenle sordum burnunla ilgili bir problemin olabilir diye. ama panik atak dedilerse durum bambaşka normal doğum yapamayabilirsin bence bu durumu doktorunla görüş mutlaka senin gibi olan hastaları varsa bildikleri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…