2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese. Bugün 17+2 haftalık olmakla beraber tam 4 aylığız şükürler olsun.
Kızlar uykularınız nasıl. Benim çok alakasız olmaya başladı. Sürekli uyanıyorum. Dönerken bile uyanıyorum. Sürekli tuvaletim geliyor. Birde dün gece uyku ile uyanıklık haliyle tekmeler hissettim ne kadar gerçekti bilemicem ama garip bir duyguydu.

ben dün cumartesi gecesi aralıksız uyumuşum pazar kalktım eşim gitmiş duymamışım mutlaka telefonun sesini duyardım. onun dışında çok tuvalete kalkıyorum 7-10 kez ve dediğin gibi sağa sola dönerken mutlaka uyanıyorum ama şükür uykuya dalmakta güçlük yaşamıyorum

Günaydınlarr hepinize :) e-bebekte banyo ürünlerinde indirim var babyjem in banyo seti 130 du 100e düşmüş bilginiz olsun bir de yine babyjem doğal deniz süngerini mutlaka alın diyolar 40 tl den 30a düşmüş, bi sünger 30 tl olur mu insaf ya

Teşekkürler canım paylasımın için hakkaten de içeriğini merak ettim bakıcağım :)

Günaydın kizlarrr dün kaza yaptım arkadan arabama carpti biri ilk anlamadım ama şimdi belim ağrıyor zaten 3 gündür hiç tadım yok kalbim sanki davul tokmağı gibi ne olcak anlamadım he bide dişlerim çok kötü ne zaman biraz rahatlayıp hamileliğin tadını çıkar can anlamadım

Geçmiş olsun canım.
Ben kalbimi öyle hissettiğimde bol su içip hemen uzanıyorum sırt üstü nefes alıp veriyorum biraz rahatlıyor. Dişler içinde bu forumda bir şey görmüştüm bulursam paylaşıcam seninle. Tabi ağrıyorsa

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Benim dun kanamam oldu ilk kez
Hastaneye gittik kendi doktorum yoktu baska bir doktor muayene etti cok degildi kanamam ama kirmiziydi rengi
Bebegim iyiydi cok sukur. Kanama alanida yoktu ultrasonda. Alttan muayene etti kanaman var biraz daha dedi
Bende arada alt karnimda sertlesmeler oluyo demistim muhtemelen kanama ondandir dedi.
Dun gece hastanede kaldim sabaha kanama yoktu cikardi ama dusuk riskin var dedi. 1 hafta yaticam
Bu aylarda dusuk riski hala olabilir mi
İlk 3 ayi atlattik . Dua edip beklemekten baska carem yok ama cok endiseliyim.

canım çok geçmiş olsun. benimde kalp atışım aynı ayrıca bebişimin de kalp atışını hissetmeye başladım bugün rastgele 21. haftalık gebeliği okudum bebeğin kalp atışları gerçekten hissedilirmişbenimde hamileliğin tadını çıkardığım söylenemez bakalım 5. 6. aylar nasıl olacak

plasenta ile ilgili bişi demedi mi canım? gerçi tam görmeleri emin olmaları zor oluyor aşağıya düşmüş olabilir ayrıntılı ultrasonda net çıkabilir dikkat et kendine bende 1 hafta dinlenmiştim benim kanamam olmamıştı ama.

Kızlar sizde bebeğinizi çok aşağıda hissediyor musunuz ? Benimki çok aşağıda sanki çok afedersiniz tuvaletimi yaparken düşecekmiş gibi ve ağrı yapıyor yarım saattir çok sert orası ve sancı var

bazen kasığımda bazen göbek deliğimde hissediyorum tekme atmıyor ama pıt pıt atıyor orası elimi koyduğumda

Ben sürekli kasığımda hissediyorum. Çok nadir göbek etrafında hissediyorum. Ama sanki tekme yesem bile kasıktan gelecekmiş gibi hissediyorum. Dokununca yumru şeklinde bir sertlik var. Ama ben tam olarak nerede olması gerektiğini bilmediğim için sorgulamadım. Hatta bazen kasığımda beni ayağa bile kaldırmıcak cinsten ağrılar oluyor. Ben sanıyorum ki rahmim büyüyor.

benimde kasığımda canım tekmeler hep orda bir ara sanki göbeğime tırmanıyor ama tekme hiç yemedim göbek kısmımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…