2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
çok aşağıda duruyor sanki kayıp gidecekmiş gibi ama şimiye kadar hiç sancı olmamıştı açıkçası endişelendim...

enfeksiyon olabilir mi canım? bugün su içmeyi biraz fazlalaştır yarında olursa sancın olmadı doktora görünürsün. benimde dünden beri içten içe ağrım var ama tam adlandıramıyorum değişik bir şey kas ağrısı gibi değil rahim büyüme gibi değil enfeksiyonda değil akıntım durdu kupkuruyum her hafta değişik bir şey yaşar oldum

Canim sanada cok gecmis olsunnn gecende okumustum yazdimmi hatirlayamadim kafam dalgin kusura bakma
Plasenta ile ilgili hicbisey soylemedi ztn cokta kanamam yoktu 5-6 damla gece de geldi gerci ama cok asiri olmayinca bende plasentayla ilgili mi diye sormadim
Ayrintili ultrasonum 3 temmuzda tekrar kontrole bile cagirmadi. Ayrintiliya girip doktoruna gosterirsin dedi .

çok aşağıda duruyor sanki kayıp gidecekmiş gibi ama şimiye kadar hiç sancı olmamıştı açıkçası endişelendim...

Benimde kasigimda arada sert biseyler elime geliyo dokundukca yumusuyo yada bebegim pozisyon degistiriyo sanirim
Ya bide benim tuvaletim geldiginde sertlesiyo ne Zmndir dikkat ediyorum cok su icmeye calisiyorum sikistigimi kasiklarim sertlestikce anliyorum yasayan varmi benim gibi boyle??

Tam zamanında varya temizlik yapmam lazım ayrıca fazla eşyaları ayırıp kolilemem lazım annemin evine götüreceğim Cumada eşim seminerden çıktığı gibi Adapazarı'na gideceğiz bayram için orada yapacağim bir çok alışverişi bebiş için ... Geldi mi hep üstüste geliyor birde evi tertemiz bırakmam lazım bayramın 2. günü döneceğiz gelen olursa ki eşimin kuzenleri gelebilir ev temiz dursun birde gelince temizlik yapmayayım

Bende en cok tekmelerini kasigimda hissediyorum ama genel olarak gobek deligimin ordada yanlardada hissediyorum hareketlerini ama her zaman tekme gibi degil bazen sanki dalgalaniyo icimde her yeri oynuyo sanki :) ama kasikta oldugu zaman gercekten cok aci veriyo ve tuvalete cikma ihtiyaci hissediyorsun her an..cok baski yapiyo..

Canım benimde öyle 1 haftadır en altta. Özellikle akşamları daha çok iniyor aşağıya sanki.

canım detaylı temizlik falan yapma. bir süpürün silin eşinle zaten temiz durur. ben cumartesi günü eşime bahçeyi temizlettim sadece başkada bir şey yapmadım. birde hafta içi tüllerimi yıkarım eşime astırırım yeterde artar bile

o dalgalanmalar olunca benim başım dönüyor midem bulanıyor sende de oluyor mu?

Evet cnm oluyor yatarken pek olmuyoda ayaktaysam tuhaf oluyo basim dönuyo gercekten.

Kızlar sağ kasığımda çok ağrım var. İşteyim çok zor hareket ediyorum. Yemeğe çıktım şimdi ama resmen sürünüyorum. Sağ kasıktan ayağımın ucuna kadar ağrıyor nefesimi kesiyor. Napıcam ben

Temizlik konusu en hassas olduğum konulardan biri ama hamileyken istediğim gibi yapamayınca deliriyorum :) bu halde bile önceki gün balkonumda yolluklarımı yıkadım tam bir deliyim. Yapınca ruhum huzur buluyor ne yapayım. Bir de doğum yapınca iyileşene kadar ev darmaduman oluyor ya o zaman tam bir psikopat oluyorum :))

Kızlar benim karnım nereye gidiyor akşamları büyük oluyor, gören anlar hamile olduğumu. Ama sabahları resmen sıfır. Kimse anlayamaz. Bebek sabahlari kuculmeyecegine göre, aksamki o karnın hepsi yediğim içtiğim mi yani? Anlayamıyorum. Bugün 17+1 oldu artik. 130 gram bi bebis var icimde, tepiniyor ama sabahları karnım küçülüyor

Benimde öyle sabah yok oluyo gibi akşama dogru şişiyo

Onceden benmde oyleydi smdi sabah aksam top gibi. 17den sonra aniden sisti

bende hemen yatıyorum zaten. içimde ne yapıyorsa minicik adam mafediyor beni

Ama olsun yinede cok güzel degilmi hareket etmese korkariz bisey mi oldu diye :) biz mesela bazen esimle konusuyoz seslerimizi duyunca basliyo hareket etmeye bilmiyorum refleks olarak mi yapiyor ama bizi dunyanin en mutlu insani yapiyor hic biseye degismem bu duyguyu

Duyuyo seni :) anneyi babayi taniyo artik. Masallah kuzulara. Ben mtlu oluyorm o vurdukca. Bazen nedense guclu vuruyo ay diyorum ama hosuma gidiyo ne kdr irkilsemde

Duyuyo seni :) anneyi babayi taniyo artik. Masallah kuzulara. Ben mtlu oluyorm o vurdukca. Bazen nedense guclu vuruyo ay diyorum ama hosuma gidiyo ne kdr irkilsemde

Bazen kasıgima ayri gobegime ayri vuruyor herhalde biri bacağı biri eli ittiriyo diyorum bazen ard arda vuruo o zamanda acaba hickiriyo mi diyorum kızım napiyosun uslu dur anneyi uzme diyorum bi tekme daha yiyorum cok da takmiyo yani

Bazen kasıgima ayri gobegime ayri vuruyor herhalde biri bacağı biri eli ittiriyo diyorum bazen ard arda vuruo o zamanda acaba hickiriyo mi diyorum kızım napiyosun uslu dur anneyi uzme diyorum bi tekme daha yiyorum cok da takmiyo yani

bende dün yemek yaparken hep vurdu kendi kendime konuşurken eşim gelmiş görmemişim "vur annene aferin oğlum topuklarını ısırcam senin doğunca şimdi fırsatın varken vur"diyordum eşimde kimle konuşuyorsun diye geldim yanına diyordedim alış bunlar başlangıç daha çok konuşcaz oğlumuzla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…