2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bilginiz ya da yaşayanınız yok mu? Ayıptır söylemesi 2 gündür akıntımın şeklide değişti. Böyle uzuyor ve uzadığında içimden çıktığını anlayabiliyorum baya çoğaldı.

Kizlar aranizda vejeteryan olan var mi? Ben degilim ama hamileligimden bu yana et tuketimim cok sınırlıdır sanki pismiyo gibi geliyor bana anca kavyrma ya da haslama olacak kofte falan yiyemiyorum ici pembe kaliyor sanki. Bende bakliyata yoneldim salatalarimi sade yapmiyorum hep icinde borulce kuru fasulye falan var.sizce etin yerine geciyor mudur? Vejeteryan sormanin nedeni acaba doktoruna danisan var mi onu ogrenmek.

Agrilarin enfeksiyonu isaret ediyor benimde ayniydi hastaneye gitmeden 1 gun once ayagimi suruyordum resmen. Idrarinda bulaniklik falan var mi

Canım o sıkıntı bende de var hele balıktan inanılmaz tiksindim hiç yiyemiyorum Hatta 4'lü testte protein eksik çıktı ama yok ya kokuyor yada ne bileyim içime sinmiyor ama sadece köfte yiyiyorum Mercşmeği bol tüket etten sonra en çok yeşil mercimekte protein varmış :)

balık konusunda tiksinme değil ama bitiremiyorum eşim tutuyor saolsun ama yarısını zor yiyorum önceden istekliydim ama şimdi değilim hiç balık yağı isteyeceğim o nedenle. ceviz tüketiyordum ama o da mide bulantısı ve kusma yapıyor her seferinde 1 aya yakın onuda tüketmiyorum yeşilmercimek yiyorum canım hem yemeğini hem salatasını çok seviyorum

Selam kızlar

Ben oldum olası kıyma dışında et ürünü yemem. Kansızlığım da var normalde, gebelikte iyice arttı. Mercimek tüketmeye çalışıyorum sık sık ama ondan da midem bulandı artık

Ben normalde et yerim ama hamilelikte asla agzima koyamiyorum. Yumurta da asla yiyemiyorum protein azalıyor diye üzülüyorum açıkçası. Babam her cins eti denedi, en sonunda oğlak eti yiyebildim. Cok hafif. Belki denersiniz.
Doktora hep soruyorum et, yumurta yiyemiyorum diye. Depolar idare eder, kendini zorlama, fındık ceviz ye falan dedi şimdiye kadar. Ama 4 aydan sonra fındık ceviz idare eder mi bilmiyorum, tekrar soracağım. Yiyebiliyorsaniz yumurta yiyin, kırmızı ete benzer bir protein var içinde

Ben genelde tam kan tahlili yapıp götürüyorum doktora. Harici birşey istemiyor. Ama 4 ay bitti artık detayli bi kan tahlili yapılsın istiyorum, kalsiyum, d ve b vitaminleri vs. Sizler kan tahlilinde nelere baktiriyorsunuz, doktorunuz neler istiyor?

benim şükür kansızlığım yok ama ablamın doktoru lohusa depresyonuna karşı şimdiden bol bol et tüket demiş hamileyken doktora sormak lazım galibahiç et tüketmeyenler mi yakalanıyor sanki depresyona gireceksek hepimiz gireriz ama durmadanb ablam et ye et ye demesi sinirimi bozuyor artık

canım uzun aradan sonra ilk defa dün yumurta yedim çünkü ondan da bıktım ben düzenli beslenmeye pek alışkın değilim senelerdir çalıştığım için hep düzensiz beslendim yalnız değilmişim bu konuda ben et manyağı bir insandım ama pişmiyor gibi geliyor kanlı yiyormuşum gibi acayip takıntı haline getirdim et türü önemli değil yani benim için anca yemeğin içine kıyma koyarsam ya da kıymayı eti kavurursam yiyebiliyorum ama et kavurmakla da uğraşılmıyor her seferinde

Aynen cnm bende konusuyorum kizımla esimde hergun isten gelince hemen geliyo göbegini öpüp konusuyo aninda tepki veriyo onunda hosuna gidiyo tabıi..onceden her geldiginde beni operdi tabii diyorum pabucumuz dama atıldı hep ilgi alaka onda.. ama olsun hosumada gitmiyo degil

Kizlar monovit d vitamini kullanan var mi saglik ocagindan verdiler ama tereddut ettim kullansam mi tahlil falan yapilmadi cunku bir de marka olarak monovit nedir ne deildir bilgisi olan kullanan var mi

Ben vejeteryan degilim ama hayvansal ürünleri pek sevmiyorum yiyemiyorum yersem de zorla yiyorum tavuk et balik bunlarla hic aram yok. O yuzden doktor bana balik yagi verdi.. mecburen haftada birde olsa yemege calisiyorum ama kòfte tavuk filan..etin yerine neden aliriz onun vitaminini bende bilmiyorum ogrenirsen banada haber ver bende yapayim :)

Ayy canım istedi mercimek bayadan beri yapmiyorum o zaman bugun yapayim bende yalniz gaz yapmaz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…