2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ikisini kesin soracağım canım hem balık yağını hemde et yiyemediğimi bakalım ne diyecek

Kizlar monovit d vitamini kullanan var mi saglik ocagindan verdiler ama tereddut ettim kullansam mi tahlil falan yapilmadi cunku bir de marka olarak monovit nedir ne deildir bilgisi olan kullanan var mi

monoviti hiç duymadım devit-3 kullanıyorum ben.yağ şeklinde mi? hap mı? bence kadın doğum doktoruna sor ondan sonra kullan.bu arada bütün vitamin mineral bütün tahlillerini yaptır canım hangi değer nasıl görmen için gerekli bence...birde yağ ise kaç damla kullanacağın kan değerine göre belirleniyor ben devit-3ü 10 damla kullanıyorum burda 6 damla da 9 damlada kullanan var

Kadin dogumcum yapiyor canim tahlillerimi vitamin mineral hepsine bakiyor ne gerekiyorsa ona gore veriyor gerekse verirdi diye dusunuyorum saglik ocagindaki ebe saglik bakanligi oneriyor dedi verdi bi tane damla seklinde.saglik ocagindaki doktora sordum ihtiyac yok su anda yazin bol bol guneslenirsen kullanmana da gerek kalmaz dedi ama hemsire ya da ebe emin deilim kullanman gerek herkese veriyoruz diyo en iyisi bir sonraki kontrole kadar kullanmamayim kadin dogumcum verirse kullanirim:)

Su icince geciyodu suda ictim sutte ictim hala kotuyum benm bebisim boyle yapmasdi bana
Benim 13 14 haftalarda aşırı yanmam vardi. Ozellikle uzaninca perisan oluyordum. Ama 14ten sonra geçti. Su an 17deyim hala yok. Ileride mutlaka olacaktır. Ben saçla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kesenin icindeki saç mideye nasıl yanma yapsın?
Ooo o bebişler daha neler yapacak bize neler ❤

hemşire ve ebe değerini görmeden veriyor en iyisi doktoruna sorman

Sacli bebek mide yakar derler vardir mtlaka bi bildikleri benmde snn haftanda kasik agrisi harici sorunum yoktu. Smdi kasik agrisi gecti mide yanmasi basladi... ah zman gecsede kucagmzda olsalar

Bu testler bir kez yapılır sorun yoksa daha da istenmez ki
8-9. Haftalarda yapıldı ve bitti bundan sonra tek yapılacak test şeker yüklemesi ondan sonra da test falan olmaz sıkıntı olmadığı sürece

Kızlar ben doktoruma tekrar toxoplazma testi gerekli mi dedim neden dedi genelde yapılıyormuş dedim
Bi kez yeterli demişti bazen sebze meyveyi çok iyi yıkamadan yiyorum dedim
Hiç bişey olmaz dedi çiğ et tehlikeli dedi o ette parazit olursa tehlikeli günümüz etleri artık daha sağlıklı dedi bende üstelemedim

bende dr a gitsem mi diye düşünmüştüm dün çok yoruldum temizlik falan belki ondandır bugün biraz bulantımda var

ben dün hiçbir şey yapmadığım halde çok yoruldum ve çok kısıtlı hissettim hareketleri her fırsatta yatıp uzandım hatta uyudum canım bebişlerimiz çok küçük zayıflar bizim yorgunluğumuzdan etkileniyorlar büyük ihtimalle. bu sabah hep hareketliydi durmadan tekmeledi az öncede yedim tekmeleri. dinlenmek çok önemli canım.

ablamın haberi bile yok bu testten yeğenim 2 yaşına gircek 2 ay sonra. ablam benim çocuğum Allaha emanetmiş dedi. o da araştırmış hamilelikte hurafe diye geçiyormuş nette anca çiğ ya da iyi pişmemiş et yersek tehlikeliymiş dokunmakla geçmiyormuş birde burda biri yazmıştı eşi veteriner miydi? sirke vs toksoplazmaya etki etmiyor diye ben o günden beri kullanmıyorum

kızlar dinlenirken tv başında falan normal sırt üstümü uzanıyorsunuz ya şimdi bebişlerin geniş geniş alanları var ya birde çok hareketliler ya sırt üstü olunca kordon dolanması oluyormuş bunu çok taktım kafaya yan oturuyorum evde ya da yan yatarak tv izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…