2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çoğu kişinin haberi Yok aslında bazen gittiğim misafirliklerde mayonezli sucuklu vs yiyecekleri tüketmiyorum neden diye soruyorlar böyle böyle diyorum biz bol bol yedik bişeyde olmadı cevabını alıyorum genelde
Sanırım bu toxoplazmaya bağışıklığı düşük Kişiler için daha tehlikeli

Şuan aynen ben öyleyim sırtüstü yatmayım diye orjinal pozisyonlar bulmaya başladım bile bi tarafım yan bi tarafım düz ortaya karışık hallerdeyim

Sağol canım içimi rahatlattın

merhaba, ben bu soruyu doktoruma sordum, kadın güldü bana. onların bulunduğu yer o kadar korunaklı ki hiç bir şey olmaz dedi. öyle yatış şeklinden bebeğe bişey olacak olsaydı insan türü devam edemez, kimse sağlıklı doğuramazdı falan dedi. yani sırtüstü yatmakta bi sakınca yokmuş.

bebeklerimiz şu an hareketlendi zaten, rahatsız olduklarından muhtemelen bizi uyaracaklar bir şekilde.

Ben de bir ara tekrarlamak istemistim canim ama gerek yokmus oyle soyledi doktorum toksoplazmaya bir kez bakildi sadece benim de

aynen bende sucuk salam sosis mayonez tüketmiyorum ve insanlara anlayıncaya kadar salam sosis sucuk pişiyor diyorlar tamam pişiyorda içindeki nitrit nitrat normal insana bile çok zararlı

Şuan aynen ben öyleyim sırtüstü yatmayım diye orjinal pozisyonlar bulmaya başladım bile bi tarafım yan bi tarafım düz ortaya karışık hallerdeyim

aynen şekilden şekile giriyorum eşim hep sağıma oturur bazen sarılmak isterim ama sağ tarafımdan da kan akışı sorunu var diye popomu dönüp otururum

Sağol canım içimi rahatlattın

canım tabiki en korunaklı yerdeler bişi olmaz ama kordon dolanıyormuş şimdi minicikler ve hareketliler kordonun etrafında dönüp dolanıp hatta düğüm olmasına sebep oluyorlarmış ve düğüm doğuma kadar kalıyor. Geçen instagramda gördüm doktor paylaşmış kocaman bir düğümle doğmuş bebek. ayrıca nadir de görülse kan akışı vs olmadığından ölüme kadar yol açıyormuş

Kizlar bir de toksoplazma icin gityigim doktorlar ve okudugum makalelerde gordugume gore eger et buzlukta iki gun veya daha fazla bekletilirse toksoplazma riski kalkiyormus.gene de en iyisi cig urun yememek islenmis gida tuketmemek tabi:)

Ben de sola yatmaya calisiyorum hep bazen kolum agriyor ama olsun napalim.cok agrirsa da agri gecene kadar saga donuyorum.sirt ustu yatmiyorum neredeyse hic nolur nolmaz yan yatalim kafamiz rahat etsin :)

Kizlar bir de toksoplazma icin gityigim doktorlar ve okudugum makalelerde gordugume gore eger et buzlukta iki gun veya daha fazla bekletilirse toksoplazma riski kalkiyormus.gene de en iyisi cig urun yememek islenmis gida tuketmemek tabi:)
Icim ferahladi bunu duyunca 4.haftada bakıldı benim. Ama sonrasında sosis, pastırma yedim az da olsa. Doktora sordum, gerek yok tekrarlamaya dedi. Hepsi buzluktan cikmaydi, inşallah birşey olmamıştır.
Belirtisi nedir hiç bilmiyorum?

Yatis pozisyonunun hayati olduğunu ben de düşünmüyorum açıkçası. Doktorum da, solu tavsiye ediyoruz ama sürekli de sola yatin diye bir kural yok dedi. Sırtüstü yatmadan da kordon dolanabilir Allah korusun. Elimden geldigince ben de sola yatıyorum ama diğer pozisyonlar da tu kaka diye düşünmüyorum

Bir keresinde dolma yaparken cig et yemistim oyle korkmustum ki sormadigim doktor okumadigim makale kalmadi toksoplazma konusunu hatim ettim neredeyse ortak kani bu yonde ama gene de iyice pisirelim biz:)

kızlar tekme yemeden önce hah şimdi vuracak diyor musunuz? benim ki geriliyor mu ne yapıyor ne zaman hah şimdi desem yiyorum tekmeyi
Aynen, kesinlikle hissediyorum. Hapsurduktan sonra mutlaka vuruyor. Cok uzuluyorum iceride korkuyor mu diye. Bazen de bi sertlesme oluyor ama tekme atmiyor, o ara ne yaptığını anlamıyorum

Oylemi :) aslında el örgü lif kullanmayı düşünüyorum ama yinede süngerden almak lazımmıs aslında deniz süngerine baktım merak ettimde özelliği kuruyunca sertleşiyormus buda bakteri yapmıyormus :)

Canım ben oğluma selülozik sünger kullanıyorum. Fiyatı çok uçuk değil. O da kuruyup sertleşiyor, bakteri üremiyormuş nemli kalmadığından. ona da bakabilirsin. Tam hatırlamıyorum ama bebedor olabilir şu an kullandığımın markası.

Hayatımda abur cuburun hicbir çeşidini sevmedim, yemedim. Hele çikolatalı herseyden nefret ederim. Ağzıma bile surmem.
Kolay bulunur birsey olduğu icin anlatiyorum, umarim canı çekip ulasamayan olmaz
Gece ruyamda gofret yedigimi gördüm. 4 falandi uyandim. Esim de sever abir cuburu, mutlaka evde bulundurur. Gecenin o vakti esimi uyandırıp bana gofret getir dedim, getirdi. Yatakta yeme adetim yoktur ama uyku sersemi yemisim. Sabah bi kalktim, üstüm başım yatak çarşaf hep çikolata olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…