- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.761
Hayatımda abur cuburun hicbir çeşidini sevmedim, yemedim. Hele çikolatalı herseyden nefret ederim. Ağzıma bile surmem.
Kolay bulunur birsey olduğu icin anlatiyorum, umarim canı çekip ulasamayan olmaz
Gece ruyamda gofret yedigimi gördüm. 4 falandi uyandim. Esim de sever abir cuburu, mutlaka evde bulundurur. Gecenin o vakti esimi uyandırıp bana gofret getir dedim, getirdi. Yatakta yeme adetim yoktur ama uyku sersemi yemisim. Sabah bi kalktim, üstüm başım yatak çarşaf hep çikolata olmuş
Bi muayene ol istersen canım. Akıntı artışı ve ağrı varsa enfeksiyon olabilir.Kızlar bilginiz ya da yaşayanınız yok mu? Ayıptır söylemesi 2 gündür akıntımın şeklide değişti. Böyle uzuyor ve uzadığında içimden çıktığını anlayabiliyorum baya çoğaldı.
Mide kapakçığı yumuşadığı için diye okumuştum canım. Geçen günlerde çok oldu bana da. Ağlatacak kadar rahatsız ediyordu. Doktor gaviscon şurup verdi. Mucize gibi birşey kalmadı sonra. Çok rahatsız ederse çekme boşuna doktoruna sor.Kizlar bu mide yanmasi bebek saclandigi icin mi oluyo ?
BEN yiyorum bunları ya canım çok çekersehafta içi cok dikkat ediyorum acayip sağlıklı bi şekilde =), pazar gününü serbest bırakıyorum parti günü yapıyoruz oğlumla
Selam kızlar,
4lü tarama testim 50/1 gibi yüksek bir oran çıkmıştı ve kalbinde parlama vardı miniğimin, çok şükür bugün harmony test sonucumuzu aldık, temiz çıktı. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Hayatımda abur cuburun hicbir çeşidini sevmedim, yemedim. Hele çikolatalı herseyden nefret ederim. Ağzıma bile surmem.
Kolay bulunur birsey olduğu icin anlatiyorum, umarim canı çekip ulasamayan olmaz
Gece ruyamda gofret yedigimi gördüm. 4 falandi uyandim. Esim de sever abir cuburu, mutlaka evde bulundurur. Gecenin o vakti esimi uyandırıp bana gofret getir dedim, getirdi. Yatakta yeme adetim yoktur ama uyku sersemi yemisim. Sabah bi kalktim, üstüm başım yatak çarşaf hep çikolata olmuş
Gözün aydın canım çok sevindim :)Selam kızlar,
4lü tarama testim 50/1 gibi yüksek bir oran çıkmıştı ve kalbinde parlama vardı miniğimin, çok şükür bugün harmony test sonucumuzu aldık, temiz çıktı. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Yapma canım öyle dikkat et biraz yazık günah ya : (Ben canım ne isterse yiyorum. Abur cubur isterse onu, çikolata isterse çikolata, patates kızartması zaten vazgeçilmezim. Burgere bir gidiyorum Allaaaaaah mayonez ketçap ranch barbekü bandır bandır ye.
Kizlar monovit d vitamini kullanan var mi saglik ocagindan verdiler ama tereddut ettim kullansam mi tahlil falan yapilmadi cunku bir de marka olarak monovit nedir ne deildir bilgisi olan kullanan var mi
Benimde istedi kalktım yaptım şimdi pişiyor :) Aynen haşladığın suyla yapmazsan gaz olmuyor :) Buyur gel misafir edeyim seni :)
Aynen cnm abur cubur ve fast fooda devam bende. Son zamanlarda çikolata da çok yemeye başladım nolucak bakalım sonumBen canım ne isterse yiyorum. Abur cubur isterse onu, çikolata isterse çikolata, patates kızartması zaten vazgeçilmezim. Burgere bir gidiyorum Allaaaaaah mayonez ketçap ranch barbekü bandır bandır ye.
Aynısı zaman zaman bana da oluyor göğsümün tam altındaki kemikler batıyor çok acı verici uyutmuyor bazı geceler hele bi de mide yanması olunca ikisi bir arada daha kötü oluyor.yatış pozisyonlarından bahsetmişken, ben geceleri yan yatıyorum ama geçen haftadan beri sabaha karşı kaburga batmasıyla acılar içinde uyanıyorum. göğüs kafesimdeki ön kemikler midemin olduğu yere batıyor ve ağrısı bir süre geçmiyor. bunu yaşayan var mı aranızda? hamile yastığı sorunu çözer mi? kullanıp memnun kalanlar yastık tavsiyesi verirse süper olur :)
Doktorumu aradim sordum canim su an icin erken bir dahaki kontrolde degerlerine tekrar bakariz ona gore degerlendiririz dedi kullanmicam simdilik.bugun tetanoz asisini da yapacaklardi saglik ocaginda doktoruma onu da sordum kanaman yoksa yaptirabilirsin dedi kanamam yok Allah'a sukur ama kararsizim bazi yerlerde ciddi zararli oldugunu okuyorum bazi yerlerdeyse yaptirmamanin zararli oldugunuKendim kullanmıyorum ama oğluma monovit kullanmıştım. Damla şeklinde devit3 gibi bir ilaçtı. Piyasadaki damla şeklinde olan d vitaminlerinin içeriklerinin aşağı yukarı aynı olduğunu söyledi doktor arkadaşlarım. Aile hekimliği monoviti ücretsiz veriyor, için rahat etmezse eczaneden dengi olan başka damla da alabilirsin. Ama şöyle birşey de var; aile hekimliği ülke genelinde herkese veriyor yani ihtiyaç olduğunu kabul ederek dağıtıyor. Ayrıca yanılmıyorsam monovitte paraben yoktu ama bi yardımcı madde vardı. Kuzenim bu yardımcı maddeden dolayı kullanmamamı söylemişti, başka bir tane ilaç ismi vermişti. (Şu an hatırlamıyorum, doğumdan sonra bebeklere de monovit verecekler o zaman gene konuşuruz..)
Ama şöyle birşey de var; ben oğlumda tahlil yaptırtıp öyle kullanmıştım. Yani hemen başlamamıştım, zaten kısa süre kullandım, tahlillere göre ihtiyacı olmadı. Güneş kremi vs sürmeden günde yarım saat güneşe çıkarırsanız (tabii öğle güneşinde kalmadan, cam ardından olmamak kaydıyla) vücut ihtiyacı olan d vitaminini alır düşüncesi de yaygın. Aynı pencereden bakarsak bence; kadın doğumcuna söyle, tahlil yaptırt ve değere göre ihtiyaç varsa doz ayarlaması yapsın. İlaç için de araştır derim. İçerisindeki maddeyi hatırlayamadım. Alternatifi ve o maddenin olmadığı vardı diye aklımda kalmış. Eksikliği de sıkıntı olduğundan kar zarar dengelemesiyle kullanmak lazım tabii, yapacak birşey yok.. Monoviti kullanan da çok ama bu arada. Hatta kendisi doktor olan kuzenim kendi bebeğine de kullandı. Biraz pimpiriklilik meselesi de olabilir tabii :)
Benim de sag kaburgam batiyor o tarafta bir damar varmis rahim buyudukce agri olmasi normalmis baglar esniyor sanirim ondan :)yatış pozisyonlarından bahsetmişken, ben geceleri yan yatıyorum ama geçen haftadan beri sabaha karşı kaburga batmasıyla acılar içinde uyanıyorum. göğüs kafesimdeki ön kemikler midemin olduğu yere batıyor ve ağrısı bir süre geçmiyor. bunu yaşayan var mı aranızda? hamile yastığı sorunu çözer mi? kullanıp memnun kalanlar yastık tavsiyesi verirse süper olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?