2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar mercimeğin suyunu dökerseniz vitaminlerini de dökmüş olursunuz. Tamam görüntüsü kötü oluyor koyu bi renk ama dökmeden yapıyorum ben yemeğini ya da çorbasını. Salatasını yapacaksam döküyorum sadece o yüzden onu pek tercih etmiyorum.

Bu testler bir kez yapılır sorun yoksa daha da istenmez ki
8-9. Haftalarda yapıldı ve bitti bundan sonra tek yapılacak test şeker yüklemesi ondan sonra da test falan olmaz sıkıntı olmadığı sürece
Yapiliyor canim doktorlar kontrol amacli istiyorlar. Cunku kan da demirde azalma olabiliyo ona gore takviye veriyorlar. Bana 8.haftada bakilmisti 16.haftada tekrar bakildi.

Canım dökmeyincede inanılmaz gaz yapıyor, şişiriyor ve rahatsız ediyor Yoksa inanılmaz severim mercimeği ama eziyetinede katlanmak istemiyorum...

Ayy gözün aydın canım ya çok geçmiş olsun

Ben canım ne isterse yiyorum. Abur cubur isterse onu, çikolata isterse çikolata, patates kızartması zaten vazgeçilmezim. Burgere bir gidiyorum Allaaaaaah mayonez ketçap ranch barbekü bandır bandır ye.
Bende burgerden menü yiyorum ama ranch çok sevmeme rağmen ağzıma sürmüyorum yumurta sarısı var içinde çiğ diye tüketemiyorum maalesef

Geçen gün bir yazı okudum. Anne hamileyken ne kadar çok abur cubur, fastfood yerse çocuk da ilerde onlara bağımlı oluyormuş. Düşününce mantıklı geldi şimdiki çocuklar malum sebze yemeği falan pek yemiyor.

Merhaba annisler nasılsınız sağlık ocağına gittinizmi aşılar ne durumda bugün sağlık ocağına gittim yarın sabah hem aşi hemde rutin kontrol ve kan tahlili vereckmisim ilk hangi adınız yapildi 20+6hhaftaligim rutin kontrol ne oluyor onu anlamadım birde bulanti ceken varmı bn arada kötü oluyorum

Kızlar malum bebişler duymaya başladı müzik konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Özellikle uzmanlar Mozart öneriyor çünkü bas sese daha fazla karşılık veriyorlarmış :) ayrıca ben yeni keşfettim ama belki benden önce keşfedenler vardır "Raimond Lap-Pregnancy" çok güzel :) Ayrıca Enya'nın albümleri iyi diyorlar kelt müzikleri için dinletin diyorlar önerisi olan varsa açığım

Canım dökmeyincede inanılmaz gaz yapıyor, şişiriyor ve rahatsız ediyor Yoksa inanılmaz severim mercimeği ama eziyetinede katlanmak istemiyorum...
Bilirim canım gaz sorunu çok kötü oluyor. Hamileliğimin başından beri vardı ne yersem gaz yapıyordu daha yeni yeni geçti çok şükür. O sıralar bakliyat yiyemedim pek artık yiyebiliyorum abartmadan yiyince rahatsız etmiyor beni.

Ya açıkçası bu yeme içme olayına çok fazla dikkat etmiyorum. Tuz dışında. Sonuçta önceden kimse bu kadar bilgili değildi ki bu foruma girmemiş olsaydım bu kadar şey bilmiyor olurdum. Etrafımda ki örneklerden bakıyorum. Bu kadar şeyi bilmedikleri halde sorunları olmadı. Olacağı varsa ne yaparsam yapayım olur. Bunu dedim diye tehlikeli olacak şeyleri yiyorum demek değil. Mesela çiğ et gibi. Salam, sucuk, sosis, çiğköfte. Öyle ki pişmemiştir dokunur falan diye yemek içindeki etleri bile ayırıyorum

Bi yerde okumuştum ve çok etkilenmiştim. Japon bir bilim adamı adını hatırlamıyorum, suya farklı farklı sesler, müzikler dinletiyor ve su moleküllerinin o ses titreşimleri karşısında aldığı şekilleri inceliyor. En muazzam şekli suya Kuran okunurken alıyor moleküller altıgen oluşturuyorlar. Diğer sesler de daha dağınık duruyorlar. O yüzden vücudumuzun yüzde 70 i su olduğuna göre Kuran dinletmek daha iyidir diye düşünüyorum. Ama klasik müzikler de rahatlatıyor insanı :)

Bilmiyodum ama dökmezsekde gaz olmaz mi cnm zaten gaz konusunda kotuyuz bu aralar bomba gibi olmayalim :)

aslında bunu bende düşünüyorum eskiden olayını ama inan bu kadar berbat değildi bu gıda olayları şimdi her şey katkılı her şey gdolu ben buraya girmeseydimde dikkat ederdim heralde diyorumçünkü gıdacıyım her türlü hileyi hurdayı biliyorum bu sektörle ilgile

Ben canım ne isterse yiyorum. Abur cubur isterse onu, çikolata isterse çikolata, patates kızartması zaten vazgeçilmezim. Burgere bir gidiyorum Allaaaaaah mayonez ketçap ranch barbekü bandır bandır ye.

Ben de canım Ne isterse yiyorum. Kafama o zararlı bu şöyle diye takarsam, biliyorum ki sonu yok...

Sadece şöyle birşey var, üzerine baya makale de yazılmış hatta yabancı yayınlarda özellikle. Anne karnında Ne kadar çok çeşitli yemeğe maruz kalırsa çocuk, herşeyi o kadar yemeye meyilli oluyormuş. Sevsem de sevmesem de herşeyi yemeye dikkat ediyorum ki tadı ona ulaşsın.

Gerisini de ara sıra zamanlarda kaçamaklar yaparak hamileliğimi daha tatlı bir hale getiriyorum :)))

Canım benim bayadır kullanıyorum ben, çok memnunum. Ters u şeklinde bir yastık, bir tarafı sırtımı destekliyor, diğer ucunu da bacak arama alıyorum. Acayip güzel uyuyorum o zamandan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…