2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar isimler ne alemde netleştiren varmı??
Çok net değil ama ayşe humeyra çok aklıma yatan bir isim. Esimle konuşmadık daha. İlk kızımda ben koymuştum bunda tercihi eşime bırakıyorum ama benim çıkardığım bir listeden seçmek zorunda :)))

merhaba kizlar oglum olacakmis sanirim bu sene erkek senesi hayirla saglikla kucagima alirim insallah fakat size bi soruyla geldim benimle ayni haftada olanlar sizlerinde adet agrisina bemzer ince sizi seklinde agrilarniz var mi acikcasi iki gundir aktif sekilde geziyorum acaba fazlami yordum kendimi

Selam kızlar ben de abur cubur severim ama hamile kaldığımdan beri ağzıma o kadar az sürüyorum ki canım istemiyo ve tatlıyı çok severim hamileliğim de hiç yiyemedim desem yeridir ve sadece 2 kilo aldım önde giden göbeğim baya belirgin. Ben tuza dikkat ediyorum çünkü kum döküyorsun dedi Dr. M

Kızlar ben cidden bebeği çok aşağıda hissediyorum ve endişelenmeye başladım. Ebe bir ablam bu kadar aşağıda olmaması lazım dedi çünkü hareketlerini hissettikten sonra tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum ve gebelik korsesi önerdi duyan yada kullanan var mı ?

Doktoruna sor ama nefes egzersizi ve yoga ile bunun üstesinden gelebilirsin bence.

Panik ataksan durum başka, normal doğumu çok isteyen bir arkadaşıma doktoru icin vermedi . Sebep olarak çok endişeli olduğunu söylemişti.
Ayni ben. Gecen deprem oldu napcaz napcaz diye evde kosmaya basladim tansiyonm dustu ellerm titredi annem yakaladi yatirdi yere... asansorde kaldim 3 hafta once eyvah eyvah diye etrafmda donmeye baslamisim o an kaybettm kendimi zaten nefesm tikandi basim döndü fenalastim. Hep boyleyim yani panik olunca napcagmi bilmeden sakinlesemiyorum

Arkadaşımın 2 tane kötü sonuçlanan hamileliği olmuştu. 3. Sü yolunda gitti ve normal Doğum çok istedi. Fakat doktoru uygun bulmuyorum , sana sezeryan daha uygun dedi. Bunu doktorunla konuş. Normal Doğum tabi ki çok kıymetli bir deneyim ama unutma ki en doğru Doğum yöntemi anne ve bebeğin sağlığına zarar vermeyen Doğum yöntemidir.

kızlar 19.haftadayım ve yumurta akı gibi ancak sarı renkte bir akıntım var kokusuz ve kasıntı yapmıyor kasıklarımada hafif kramplar giriyor ya bugun kontrolum vardı hicbir sorun yoktu eve geldim böyle sümükümsü uzayan sarı bir akıntım oldu endiselendim baya

Yemeklerden konusmussunuz baya.. ben de dikkat etmeye çalışıyorum.ama mayonez hiç aklıma gelmedi. Yoğurtlu salatalara bile koyuyorum tadı kırılsın diye..bi tanıdık şansa sucuk past.göndermiş bolca..yiyemiyorum.diye evdekilere de yedirtmiyorum..nasıl istiyor canim.. bi de bulyon sorucam size..kullanıyor musunuz..ben hiç kullanmıyorum ama anneler.kullanıyor genede çoğu yemekte..ben çalıştığım için yemekleri de onlar yapıyor saolsunlar. Mecburen yiyorum. Bunun.bi sakıncası var mıdır acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…