2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim ben çok seviyorum Arnavut.ciğeri buldugum fırsatta yiyorum. Zarar olacağını düşünmedim hiç..bilgin var mi

Biz izmirliler sakatati cok severiz ama ciger bambaska bir acidan hamilelimte yasaktir dana cigerinda a vitamini retinol olarak bulunur ve bu retinol hamile kadina zararlidir. Her buldugun firsat ne kadar bilmiyorum ama ayda bir ye illa yiyeceksen ve mutlaka doktoruna sor bu durumu

Son düzenleme:
Canim ben çok seviyorum Arnavut.ciğeri buldugum fırsatta yiyorum. Zarar olacağını düşünmedim hiç..bilgin var mi

Ben arada yiyorum canım yani şimdiye kadar 2 kere yedim :)

Kızlar ben yiyorum sucuklu tost hicbisey olmadi bu kadar kötümü yemek sonucta pisiyor yanlismi yapiyorum

Kızlar hamilelikte sakatat yenmez diye biliyorum
Bende çok seviyorum ciğeri ama elim gitmiyor
Kızlar ciğer yüksek a vitamini içerdiği için fazlası zararlı diye duymuştum, ama baya yazı okudum bu konuda, ayda 1kereden birşey olmaz yazıyor.. Ben de sadece bi kere yaklaşık 100gr kadar yemisimdir, bu yazıları okusam da ne bileyim insan bi tedirgin oluyor.. Diğer taraftan şu leke mevzusu var, kimi dokununca kimi yiyince ve elini vücuduna sürünce bebekte leke olur diyor.. Daha çok da bu kafamı karıştırıyor.. Yalnız değilim yani, doğumdan sonra haberleşelim bakalım birimizde leke olucak mı.. Bu arada ben sucuk ve pastırma yiyorum tabi iyice pişirip yiyorum, çiğ olarak yenirse sakıncalı olabilir diye biliyorum..

Kızlar isimler ne alemde netleştiren varmı??
Tatlım benim %99 gökçe olcak

Kızlar ben yiyorum sucuklu tost hicbisey olmadi bu kadar kötümü yemek sonucta pisiyor yanlismi yapiyorum
Canim pisiriyorsun ama icindeki nitrit nitrat normal insana bile zararli ben normal zamanda bile tuketmezdim bence yiyorsan az ye simdi zaten bisi olmaz bu katki maddeleri vucutta birikiyor. Bi 10 20 sene sonra etkisi cikiyor

Saol canim..ayda 1 i gecmemistir diye düşünüyorum. İşyerinde çıkıyor. Kendim dışarda yiyecekler ve görürsem tercih ediyorum..ama dikkat edeyim..
Bu arada benim cuzdan 6 sf kaldı insallah bitirdim 1 tane daha alırım ama yavaş ilerliyor.

Kızlar bugün doktora gittim uçağa binmek için bi belge alacaktım. Gitmişken cinsiyeti sorayım dedim çikolata yedim gitmeden ama sırtı dönüktü doktor gösterdi resmen omurilikleri görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…