2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ne güzel tekmeler yiyorsunuz. Yiyeceğiniz zamanı bile anlıyorsunuz. Benim hislerim kaybolmuş gibi bir kaç gündür tık yok
Canm bende geçen hafta hissediyor gibiydim ama 4-5 gündür hiçbir hareket yok göbeğim de büyümüyor üzülüyor insan kafaya takıyor bazen, sabredelim arkadaşım ultrasonda hareketli olduklarını görüyoruz ya inşallah tez Zamanda biz de o minik tekmeleri hissederiz

Haklisin dr ne derse onu yapicam zaten bi sorayim ben ama bide kasilma ve yanma sorunm var ztn vajina girisine dokununca :) hepsini soylicem zaten kontrol ederken anlar o da. Gecen ayrintili ultrasonda karnm acik bi 10dk bekledm bos odada odum koptu dogumdaymisim gibi hissettim

ahhh bu gurbetlik ne zor10gundur annemler yanimdaydi. ben kac kere gittim geldim yanlarina donerken bir damla goz yasi bile dokmedim hic. ama onlarin gitmesi cok koydu1 senedir gurbetteyim ilk defa geliyorlar yanimaa ve sabah 10gibi gittiler ama benim gozyasim bugun hic dinmedi. bebis icin tutmaya calisiyorum kendimi agrim kasilmam olur diye. yoksa soyle dogru duzgun bi hungur hungur aglasam sanki rahatlayacam. offf cok kotuyum kizlar

Ay canım deme öyle kıyamam valla ben de ağlarım ben de çok duygusalım zaten bu ara uzak olmak zor. Her gün gibi konuşuyoruz ama ben telefonu kapattıktan sonra ağlıyorum. Kendime gelemiyorum hemen. Önceden de özlem çok zorlardı ama hamilelikte bi başka oldum. Onlar Türkiye de mi yaşıyor canım.

Aynen canım allah yardimcimiz olsun

günaydınn kızlarrrr;

bütün gece bi sağ bi sol taraf derken sabah zor ediyorum. vallahi etlerim çürümüş gibi hissediyorum. azıcık düz yatiyim diyorum sonra hemen sağa sola dönüyorum. zaten tuvalete zırt pırt git gel anam ağlıyor. bulantılarım da geçmedi daha doğru dürüst yemek yiyemiyorum. dün bir teyzemiz bu öncekinden değişikse ondan kötü geçiyor dedi aa öylemi oluyormuş dedim. ben kızımda hamile miyim değil miyim belli değildi hakikaten bu oğluş gelmeden anamı ağlattı :)))

aksam olsa yatsam diyorum ama sabah edemiyorum bir türlü (

Kızlar bugün doktora gittim uçağa binmek için bi belge alacaktım. Gitmişken cinsiyeti sorayım dedim çikolata yedim gitmeden ama sırtı dönüktü doktor gösterdi resmen omurilikleri görünüyordu
Canım benimki de dönmüş uyuyordu poposunu dayamış bir güzel. Doktor baktığı cihazla karnıma minik minik vurdu bi kaç dakika. Rahatsız olunca dönerken aciverdi bacakları :)

Günaydın kızlar,
Sanırım çoğumuz uyku ile imtihan içerisindeyiz. Ben de sabahı zor edenlerdenim. Ağrıdan bulantıdan değilde hep bir rahatsızlık içerisindeyim. Ne yana yatsam o yan batıyor bana. Sürekli wc koşturması. Ne zaman wc kalksam eşim nere diyor. Ben de gezmeye diyorum, sinirlendirme beni diyip horultularına devam ediyor. Çok komik oluyor

kızlar bugün aşım vardı bide kontrol tahliller falan hemşire decavitle devit3 damla verdi bunlar ne için bide sizler nasıl kullanıyorsunuz demir ilacımda var hepsini nasıl kullansam kafam karıştı??

günaydın arkadaşlarrrr.. karabatak ben yine kaybolup gelmişim galiba. :) umarım herkesin keyfi yerindedir.
ben en son ufak bi lekelenme görmüştüm, fitil kullandıktan sonra geçti. exagyn berbat bi fitilmiş bu arada, çok sert, itilmiyo cuma günü bebişimi görmeye gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
biz bu arada bebek arabası, anakucağı seçimini yaptık. siparişlerini verdik... britax römer aldık, saykolar gibi çarpışma testlerini filan inceledik onun sonucunda en güvenlilerinden olduğu kararına vardık.
dolabı için de ikea'da 5 çekmeceli (çekmecelerin her biri farklı derinlikte) ve üzerinde bir mini askılı kabini bulunan bir model beğendik sanırım yakında gidip onu alıcaz.
yatak içinse öneriler oyun parkı. onda da son 2 model arasında kalsak da, kenarı ahşap karyolalar daha şirin görünüyo diye henüz netleştirme yapamadık.
bir de hastane süslerini beğenmeye başladım ufaktan :)
ama henüz tekme hissedemiyorum en sonki muayenede doktorum içerinin yapısından dolayı sen biraz geç hissedebilirsin 20-22. haftalar gibi dedi. heyecanla bekliyorum. ben de haber almak istiyorum artık minişimden...

sağa sola dönerken bana da batmayla karışık garip bir his geliyor çok rahat dönemiyorum sanki. bir de akşamları çok midem kasılıyor. şişiyor gibi. birkaç sabahtır sanki akşam yediklerimin hiçbirini sindirememişçesine uyanıyorum.

evet canim turkiyede onlar. hamilelik iyice hassaslastirdi sanirim. ben kac kez gittim gelirken hic aglamadim. bir de tasindim ben ve tasinmak icin onlari bekledim yardim etsinler diye. yeni eve hep beraber gelmis olduk yani. sabirim birazda o yuzden bosluga dustum. onlar gidince evde yalniz basima kaldim ayyy bu sabahta aglayarak uyandim. Allah basimizdan eksik etmesin onlari.

kızlar bugün aşım vardı bide kontrol tahliller falan hemşire decavitle devit3 damla verdi bunlar ne için bide sizler nasıl kullanıyorsunuz demir ilacımda var hepsini nasıl kullansam kafam karıştı??

decaviti sabah kahvaltıdan sonra içiyorum canım devitide ardından 10 damla olarak kullanıyorum öğle yemeğinden sonra yoğurt falan yemediysem hemen gyno ferroyu içiyorum yoğurt yediysem 2 saat sonra içiyorum magnezyumuda saat 5-6 gibi içiyorum

sabah sabah ağlattın beni daha yataktaydım okuduğumda mesajını. fotolarınız çok güzeldi hasret giderdiniz şükürler olsun ben babama 19 anneme 9 senedir hasretim. Rabbim kimsenin başından eksik etmesin değil yüzlerini görmek kokularını duymak seslerini duymak için canımı verebilirim. anneler günü babalar günü bayramlar en nefret ettiğim zamanlar yine bir bayram geldi çattı mezarlarına gitmek o kadar zor ki hele duygusallığım 10 kat artmışken. Yatıp kalkıp şükredin Rabbim kimseyi bu acıyla sınamasın

Şimdiden böyle zorlanıyorsak son aylara doğru neler yapıcaz bilmem. Gerçek buradakilerin bir çoğu ilk yarıyı bitirdi. Allah yardımcımız olsun. İleride her bir yerlerimiz batar olacak.

Amin canım. Okuyunca benimde içim bir fena oldu Bence de yeni evde tek kalmaktan böyle oldun. Kötüsünü düşünme hiç. Bak bebişinde hemencik hisseder. Doğunca oda çok ağlar

hoşgeldin canım evet bayadır yoktun. ana kucağı ve arabayı görerek mi karar kıldınız. çünkü görmek gerçekten çok önemli ben pahalı markaların bir çoğunu beğenmedim ya çok hantallar ya sepetleri küçük ya kumaşları berbat. oyun parklarının hiçbirini ben beğenmedim kimi sorduysam da oyunparkı öneriyorlar ablam hariç bebişini elbet hissedeceksin merak etme. sen güzel haberlerle gel bebişin iyi olsun her şey yavaş yavaş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…