2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar benim göğüslerim baya büyüdü. Bildiğimiz tombul tombul löp löp oldu. Sorun şu ki benimkilerden su geliyor.

Allah mekanlarını Cennet eylesin. Allah sana da sabırlar versin.
Ben de babamı 5 sene önce kaybettim. Her babalar günü buruğum, gözüm dolu. Bayramlar eksik.
Kabullenmiyor insan. Ama bununla yaşamayı mı öğreniyor nedir...
Hep derim, abimin düğününü de gördü, ilk çocuğunu da gördü, onun sünnet oluşunu da gördü. Ben bir diploma gösterebildim sadece. Ne gelinlik gösterebildim ne bişey. Yaşayanlara ne mutlu...

Hoşbuldum canım. Evet görerek karar verdik. Çok model baktık, ilk bu konudaki gezmemize çıkmadan internetten hem bilgi hem model donanımıyla çıktık ona rağmen o gün satış görevlilerinin anlattıklarından beynim yanmıştı. Sonradan yine gezmeye devam ederek vakıf olduk yavaş yavaş neyin ne olduğuna. En iyisi bizim için bu deyip, başladık bakalım umarım yanılmayız.
Bu gezme işini iyiki çok sonraya bırakmamışım bu arada.
İnşallah Cuma da hayurlı haberleri paylaşırım, sizinkileri de öğrenirim okudukça

su mu? ilk defa duydum canım doktoruna danış bakalım süt duydum ama. uçlarını elleme uyarma sakın canım. benimkilerde baya büyüdü 75ten 85 çıktılar
Evet. Hem de garip tuzlumsu ekşimsi bir tatta. Aynı gözyaşı gibi akıyor.
Ahahah aynen benimde öyle oldular. Önceden destekli 75 bedene küçük olan göğüsler şimdi sütyenlerden taşıyor. Böyle büyümeye devam ederse korktuğum başıma gelecek ve görümcem gibi olucam.

Normal canım süt bezleri gelişiyor böyle ufak tefek akıntı lar olabilirmis yine de doktoruna danis bidahaki muayenede
Sağ ol canım.

Önceden hamileliğim problemli olduğu için her hafta muayene gidiyordum. Şimdi ayda bir gitmeye başlayınca sanki yıl oldu gitmeyeli. Soracak şeyler birikti. Unutmamak için not alayım bari

valla canım buna yaşamak denirse yaşıyoruz bir gözümüz kör bir ayağımız sakat buna da şükür inşallah bizler çocuklarımıza yaşayamadıklarımızı yaşatırız.

bende anlattılarından bir şey anlamıyorum canım en son kadın satıcı dokunsan kırılacak bir bebek arabasına 26 kiloya kadar taşır dedikten sonra bakmamaya başladım en sağlamları bile 13 kiloya kadar taşıyor aslında en iyisini yapmışsın özellikler bakımından aklına en yatanı gidip görüp beğendikten sonra almak.

bende doğum ve emzirmeden sonra sarkmalarından korkuyorum şimdi çok güzeller kız birde tattın mı Allah iyiliğini versin benim göğüs uçlarımda da beyaz kurumuş kabuksu bir şeyler oluyor daha öncede yazmıştım acaba benimde akıyor iç çamaşırım daima içimde olduğundan mı hissetmiyorum12 saat çalışınca kuruyordur belki sen aktığını hissediyor musun?

bu arada ben de göğsüm büyümüyor yahu filan diyordum ama geçen gün lastiklerinin iz bıraktığını görünce beden büyütmem gerektiğini anladım :) 80 kullanıyordum, 90 aldım.
minik bir boşluk var içinde ama yakında bu gidişle o da dolar heralde

Merak edip tadıverdim napim Benim göğüslerimin rengi baya koyulaştı ucu falan irileşti hem de dediğin gibi beyaz ve kahve kabuksu şeyler var. Ama ben aktığını hissetmedim. Sıkıyor diye işten gidince hemen sütyenimi çıkarıyorum. Tişortumda minik su damlası görünce açtım bir baktım anam su damlası var ucunda

Benimde ilk 85 alıp taktığımda boşluklar dolmuyordu. Biraz zaman geçince yanlardan bile taşar olmuş

Bir süredir yazmayınca aklıma parti parti geliyor söyleyeceklerim.
Kendime lohusa tacıyla lohusa terliği aldım
Taç olan kırmızı, üzeri pofidik kurdeleli. Terlik olan da krem rengi, krem rengi kurdeleleri ve ortasında parlak taşı var.
Taa en baştan beri alışveriş yapmaktan korkan biriydim, şimdi çok hızlı daldım galiba :)

eneeem akmaya mı başlıyomuş bu ara. bende uçta hafif irileşme var öyle aşırı değişim görmedim, bi de işte farkında olmadan şişmiş biraz. koyulaşma bile o kadar olmadı diyebilirim. sadece geçen gün uçlarında noktacık denebilecek kadar küçük beyaz noktalar gördüm, banyodan sonra geçmişti. beklemede kalayım madem

O zaman benim göğüsler baya hormonlu çıktı

Gunaydin anneler
Günaydın canım

Amin canim. Allah mekanlarini cennet eylesin canim zor hakikaten onlarsiz. niyetim sizlerin icini burkmak degildi kusura bakmayin nolur.Allahim insallah sana ve evlatlatina guzel gunler gostersin ayrilik hasret cektirmesin.

Amin canım. Okuyun icinica benimde içim bir fena oldu Bence de yeni evde tek kalmaktan böyle oldun. Kötüsünü düşünme hiç. Bak bebişinde hemencik hisseder. Doğunca oda çok ağlar

Zaten kolay kolay aglayan biri degilimdir ama cok dokundugunda da aglamazsam rahatlayamam ,icimde buyurde buyur. bebis icin birazda tutuyorum kendimi sanirim o yuzden cok daha burkuldum.

bir garip oblomov benim goguslerde ayni kucucuktur 75 beden:))) sarkmazlar heralde nasil sarkacak kucucuk sey diye dusunuyordum ama emzirirken 90oldular ve emzirdikce kuculup buzulup sarktilar malesef suan 85 kullaniyorum cok guzeller ama son kacinilmaz yine napalim .

Nunutte kizimi emzirirken bende hep sutumun tadini merak etmisimdir ama inan ki bir kere olsun tadina bakmaya cesaret edemedim. sanki boyle tiksinecekmisim gibi gunah gibi (alakasi var mi bilmiyorum ama) hissedip geri vazgeviyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…