2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

canım bende her seferinde yazıyorum ama sizlerin üzüldüğünü gördükçe dayanamıyorum beterin beteri var yani Rabbim burda hiç birimize yaşatmasın inşallah ne evlatlarımıza bizim yokluğumuzu ne de bize evlatlarımızın yokluğunu...

ablam bakmış sağ taraf tuzlu sol taraf tatlıymış herkesin bir olur mu bilmem ama yeğenim tat ayrımını yapmaya başladığı zamandan beri sağı emer ardından solu da mutlaka emer

Bakmak lazım o zamn sagol Can'ım :)

visnelikurabiye canım hoşgeldin tekrar :) gitmeden önce ben seni etiketlemiştim ama gözünden kaçmıştır doktora gitmiştin plesentanın durumu ne oldu düzelmiştir inşaallah

hoşbuldum canım :)
ben ona cevap verdim diye hatırlıyordum kusura bakma eğer gözümden kaçtıysa. en son gittiğimde plesantada o dediği gibi bir durumun şu an olmadığını söyledi canım. cuma tekrar gidicem, o zaman yukarı doğru çıkmış mı diye sorucam tekrar. 2 hafta önce bu sefer başka bir sebepten akıntı olmuştu. onun durumunu merak ediyorum şimdi. :/
sende durumlar nasıl?

Ben öyle tiksinme yada günah düşüncesi yaşamıyorum Önceden bir keresinde de ablamın sütünün tadına bakmıştım. Çok hatırlamıyorum ama hiç içilesi bir şey değildi. Bebek dışında kimse içemezmiş gibi yani

ya bende çok merak ettim ablamınkinin tadına bakacaktım ama yeğenimle süt kardeş olursam diye düşündüm

ya bende çok merak ettim ablamınkinin tadına bakacaktım ama yeğenimle süt kardeş olursam diye düşündüm
Bu yönden hiç düşünmemiştim. Hem yeğen hem süt kardeş olursun ne olacak ki Ya da bekle kendi sütünü denersin. Öyle oluk oluk içilmiyor zaten birazcık çay kaşığına akıtmıştı öyle bakmıştım

Benimde plasenta aşağıda demişti doktor ama çok değil yukarı çıkar büyük ihtimalle demişti ama 7-8 aylarda çıkıyormuş galiba bende perşembe günü ayrıntılıya gidicem inşl bi sıkıntı çıkmaz bakalım

Aminn canım. İyi olsunlar da insan mesafeye katlanıyor bir şekilde. Neyse canım benim toparla kendini. Bebişin için güçlü ol. Üzüldüğünü hisseder çünkü.

Bende aynı cnm kendi doktoruma gelecek ayın15 gidicem inşaallah yukarı çıkmıştır
Ayrıntılı ya giriceğim için zamn bekledim kendi doktoruma gitmedim 5 haftadır
Inşaallah gidince herşey yolundadır
canım sen o arada hiç gitmedin mi doktora? bende temmuzun 5inde ayrıntılıya gidince sorcam yukarı çıkmış mı diye

Kendi doktorum ayrıntılı ya gir aynı aya bana randevu alma dedi gereksiz fazla ultrason zararlı dedi Ee bende ayrıntılı için zamn gelsin bekledim perşembe çekilicem inşaallah temmuzun 15 kendi doktoruma randevu aldım o yüzden son durum ne bilmiyorum geçen hafta meraktan devlet Hastanesi ne gittim ama ordaki doktor lar çok açıklama yapmıyorki rahim ağzında değil yükselir dedi ben sorunca çokta ilgilenmedi..birde canım 20 li hafta ların sonuna kdr yukarı çıkma olabiliyor diye duydum inşaallah hepimizin ki düzelir

Kızlar bende bebeğim 1 haftadır aşağıda hissediyorum sanki vajina girişim çok sert geliyor tuvaletimi yaparken aşağıya incek zannediyorum baskı var sanki ve de bazen sağ kaşığım top gibi sertleşiyor akıntı normal ağrı sızı yok baştan takmadım ama ayrıntılıya kadar 15 gün var pimpirik yaptım kendime tatile fln gidicem aklım orda olcak randevu aldım bıgün Dr aşağıdan muayene edecekmiş dua edin lütfen sadece benim kuruntum olsun içim rahat etsin

canım benim karından ultrasonda belli olmadı tam anlamıyla o nedenle alttan bakmıştı devlettekinin kesin bir şey söylememe sebebi anlamamış olması olabilir. inşallah yükselmiştir bakalım ayrıntılıda gayet net belli oluyormuş plasentanın konumu

Aynı şey bende de oluyor hatta daha dün paylaşmıştım burada...

Bir kaçımız yaşıyor burada bu sorunu canım. Tek fark benimki biraz ağrılı oluyor. Merakla bekliyorum sonucunu. İnşallah normal çıkar her şey.

Bir kaçımız yaşıyor burada bu sorunu canım. Tek fark benimki biraz ağrılı oluyor. Merakla bekliyorum sonucunu. İnşallah normal çıkar her şey.

Kızlar hamile korsesi diye bir şey varmış duydunuz mu bebeği aşağıda olanlar özelliklede çalışan hamişlere öneriyorlarmış :) Sarkmayı falan önlüyormuş ve bebek daha rahat ediyormuş...

Kızlar hamile korsesi diye bir şey varmış duydunuz mu bebeği aşağıda olanlar özelliklede çalışan hamişlere öneriyorlarmış :) Sarkmayı falan önlüyormuş ve bebek daha rahat ediyormuş...

bebeklerimiz daha çok küçük ve bence olması gereken yerdeler ben hamile korsesini ilerleyen haftalara rağmen aşağıda olan ve bel ağrısı yapan hamileliklerde kullanılıyor diye biliyorum. bizimkilerin tekmesini zor hissederken hiçbir ağırlıkları yokken kullanılır mı bilemedim. benim eltim 35. haftada boyu kısa olduğundan hep aşağıdaydı göbeği hiç yukarı kalkmadı opna doktoru tavsiye etti mi bilmem ama sanırım o tarz sorunu olanlarda kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…