- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #16.881
Amin canim. Allah mekanlarini cennet eylesin canim zor hakikaten onlarsiz. niyetim sizlerin icini burkmak degildi kusura bakmayin nolur.Allahim insallah sana ve evlatlatina guzel gunler gostersin ayrilik hasret cektirmesin.
Zaten kolay kolay aglayan biri degilimdir ama cok dokundugunda da aglamazsam rahatlayamam ,icimde buyurde buyur. bebis icin birazda tutuyorum kendimi sanirim o yuzden cok daha burkuldum.
bir garip oblomov benim goguslerde ayni kucucuktur 75 beden:))) sarkmazlar heralde nasil sarkacak kucucuk sey diye dusunuyordum ama emzirirken 90oldular ve emzirdikce kuculup buzulup sarktilar malesef suan 85 kullaniyorum cok guzeller ama son kacinilmaz yine napalim .
dimi kaçınılmaz son sarkıyorlar ben hazırlıklıyım en azından sarkarlarsa biliyor olucam
Nunutte kizimi emzirirken bende hep sutumun tadini merak etmisimdir ama inan ki bir kere olsun tadina bakmaya cesaret edemedim. sanki boyle tiksinecekmisim gibi gunah gibi (alakasi var mi bilmiyorum ama) hissedip geri vazgeviyordum.
Bakmak lazım o zamn sagol Can'ım :)Canım ben oğluma selülozik sünger kullanıyorum. Fiyatı çok uçuk değil. O da kuruyup sertleşiyor, bakteri üremiyormuş nemli kalmadığından. ona da bakabilirsin. Tam hatırlamıyorum ama bebedor olabilir şu an kullandığımın markası.
visnelikurabiye canım hoşgeldin tekrar :) gitmeden önce ben seni etiketlemiştim ama gözünden kaçmıştır doktora gitmiştin plesentanın durumu ne oldu düzelmiştir inşaallah
visnelikurabiye canım hoşgeldin tekrar :) gitmeden önce ben seni etiketlemiştim ama gözünden kaçmıştır doktora gitmiştin plesentanın durumu ne oldu düzelmiştir inşaallah
Ben öyle tiksinme yada günah düşüncesi yaşamıyorumbir garip oblomov benim goguslerde ayni kucucuktur 75 beden:))) sarkmazlar heralde nasil sarkacak kucucuk sey diye dusunuyordum ama emzirirken 90oldular ve emzirdikce kuculup buzulup sarktilar malesef suan 85 kullaniyorum cok guzeller ama son kacinilmaz yine napalim .
Nunutte kizimi emzirirken bende hep sutumun tadini merak etmisimdir ama inan ki bir kere olsun tadina bakmaya cesaret edemedim. sanki boyle tiksinecekmisim gibi gunah gibi (alakasi var mi bilmiyorum ama) hissedip geri vazgeviyordum.
Ben öyle tiksinme yada günah düşüncesi yaşamıyorumÖnceden bir keresinde de ablamın sütünün tadına bakmıştım. Çok hatırlamıyorum ama hiç içilesi bir şey değildi. Bebek dışında kimse içemezmiş gibi yani
Bu yönden hiç düşünmemiştim. Hem yeğen hem süt kardeş olursun ne olacak kiya bende çok merak ettim ablamınkinin tadına bakacaktım ama yeğenimle süt kardeş olursam diye düşündüm
evet canim turkiyede onlar. hamilelik iyice hassaslastirdi sanirim. ben kac kez gittim gelirken hic aglamadim. bir de tasindim ben ve tasinmak icin onlari bekledim yardim etsinler diye. yeni eve hep beraber gelmis olduk yani. sabirim birazda o yuzden bosluga dustum. onlar gidince evde yalniz basima kaldim ayyy bu sabahta aglayarak uyandim. Allah basimizdan eksik etmesin onlari.
Bende aynı cnm kendi doktoruma gelecek ayın15 gidicem inşaallah yukarı çıkmıştırhoşbuldum canım :)
ben ona cevap verdim diye hatırlıyordum kusura bakma eğer gözümden kaçtıysa. en son gittiğimde plesantada o dediği gibi bir durumun şu an olmadığını söyledi canım. cuma tekrar gidicem, o zaman yukarı doğru çıkmış mı diye sorucam tekrar. 2 hafta önce bu sefer başka bir sebepten akıntı olmuştu. onun durumunu merak ediyorum şimdi. :/
sende durumlar nasıl?
canım sen o arada hiç gitmedin mi doktora? bende temmuzun 5inde ayrıntılıya gidince sorcam yukarı çıkmış mı diye
Bende aynı cnm kendi doktoruma gelecek ayın15 gidicem inşaallah yukarı çıkmıştır
Ayrıntılı ya giriceğim için zamn bekledim kendi doktoruma gitmedim 5 haftadır
Inşaallah gidince herşey yolundadır
Kendi doktorum ayrıntılı ya gir aynı aya bana randevu alma dedi gereksiz fazla ultrason zararlı dedi Ee bende ayrıntılı için zamn gelsin bekledim perşembe çekilicem inşaallah temmuzun 15 kendi doktoruma randevu aldım o yüzden son durum ne bilmiyorum geçen hafta meraktan devlet Hastanesi ne gittim ama ordaki doktor lar çok açıklama yapmıyorki rahim ağzında değil yükselir dedi ben sorunca çokta ilgilenmedi..birde canım 20 li hafta ların sonuna kdr yukarı çıkma olabiliyor diye duydum inşaallah hepimizin ki düzelir
Kızlar bende bebeğim 1 haftadır aşağıda hissediyorum sanki vajina girişim çok sert geliyor tuvaletimi yaparken aşağıya incek zannediyorum baskı var sanki ve de bazen sağ kaşığım top gibi sertleşiyor akıntı normal ağrı sızı yok baştan takmadım ama ayrıntılıya kadar 15 gün var pimpirik yaptım kendime tatile fln gidicem aklım orda olcak randevu aldım bıgün Dr aşağıdan muayene edecekmiş dua edin lütfen sadece benim kuruntum olsun içim rahat etsin
Bir kaçımız yaşıyor burada bu sorunu canım. Tek fark benimki biraz ağrılı oluyor. Merakla bekliyorum sonucunu. İnşallah normal çıkar her şey.Kızlar bende bebeğim 1 haftadır aşağıda hissediyorum sanki vajina girişim çok sert geliyor tuvaletimi yaparken aşağıya incek zannediyorum baskı var sanki ve de bazen sağ kaşığım top gibi sertleşiyor akıntı normal ağrı sızı yok baştan takmadım ama ayrıntılıya kadar 15 gün var pimpirik yaptım kendime tatile fln gidicem aklım orda olcak randevu aldım bıgün Dr aşağıdan muayene edecekmiş dua edin lütfen sadece benim kuruntum olsun içim rahat etsin
Kızlar bende bebeğim 1 haftadır aşağıda hissediyorum sanki vajina girişim çok sert geliyor tuvaletimi yaparken aşağıya incek zannediyorum baskı var sanki ve de bazen sağ kaşığım top gibi sertleşiyor akıntı normal ağrı sızı yok baştan takmadım ama ayrıntılıya kadar 15 gün var pimpirik yaptım kendime tatile fln gidicem aklım orda olcak randevu aldım bıgün Dr aşağıdan muayene edecekmiş dua edin lütfen sadece benim kuruntum olsun içim rahat etsin
Bir kaçımız yaşıyor burada bu sorunu canım. Tek fark benimki biraz ağrılı oluyor. Merakla bekliyorum sonucunu. İnşallah normal çıkar her şey.
Kızlar hamile korsesi diye bir şey varmış duydunuz mu bebeği aşağıda olanlar özelliklede çalışan hamişlere öneriyorlarmış :) Sarkmayı falan önlüyormuş ve bebek daha rahat ediyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?