2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar hamile korsesi diye bir şey varmış duydunuz mu bebeği aşağıda olanlar özelliklede çalışan hamişlere öneriyorlarmış :) Sarkmayı falan önlüyormuş ve bebek daha rahat ediyormuş...
Canm bir gideyim bakayım Dr ne diyecek inşallah bir sıkıntı yoktur yazarım Dr ın dediklerini eğer bu korse de işe yarıyorsa alırız kullanırız yeterli bebeklerimiz iyi olsun

Canım kullanılabiliyormuş korse ve önemli olan anne ve bebeğin rahat olması imiş :)

Benim de 4 lü riskli çıktı 1/235 olunca prenatest önerdi doktorum 5. gün bugün bekliyorum inş benimki de temiz çıkar.

Hanımlar bir sorum olacak. Hamile olana kadar yüzüme bakım maskeleri yapan biriydim. Hamile olduktan sonra ne olur be olmaz bıraktım sadece gül suyunu tonik olarak kullanıyorum kaç aydır. Ama bu defada cildimi arindiramadigim için biraz siyah noktalarda çoğalma oldu. Sizler ne yapıyorsunuz kullanayim mi bir sorun olur mu tavsiyeleriniz neler bu konuda.

Benim de o kısım çok sert canım. Söylemesi ayıp geçen gün hamile olduğumdan beri ilk defa eşime acidigim için bir defalık ilişki teklif ettim:) etmez olaydım çok çok zorlandım ilk ilişkiden bile bin beter oldu. Bu durumu yaşayan var mi aranızda bilmem.

merhaba sevgili anneler ne kadar çok sey konusulmus herseyi kacirmisim yoğun çalışıyorum akşam isten eve gelip iftar hazirlayip yiyinceye kadar tamamen pilim bitiyor. sizin de öyle mi acaba bende mi aşırı bi enerjisizlik var?

Bende ayniyim canim evde oturanlari bilmem ama calisanlar ekstra yoruluyorlar sanirim

Bende ayniyim canim evde oturanlari bilmem ama calisanlar ekstra yoruluyorlar sanirim
ya sabah oturuyorum çoğu zaman kalkmam öğle saatini buluyo su icmeyi unutuyorum atistircak seyler cekmecede çürüyo. çok vicdan azabi cekiyorum bebek beslenemiyo diye, birak yürüyüş yapmayı aksam ona kadar uyumadan otursam başarı sayiyorum
kamudayim servis var ama istanbulun is yükü trafiği beni benden alıyor. inşallah senin işin rahattir çalışan evde olan tüm hamilelere Allah'ım kolaylık versin

Ben siyah nokta bantı kullanıyorum. Dediğiniz gibi gül suyu. Hatta sirke kimyasallardan elimden geldigince uzak durmaya çalışıyorum. Burun kenarlarimda seboreik dermatit var, feci şekilde. Ilac da kullanamiyorum. Ev yapimi elma sirkesi kullanıyorum çok iyi geliyor. Makyaj da hiç yapmıyorum. En fazla kalem rimel

Ev yapımı elma sirkesi güzel fikir. Nasıl yapıyorsun canım ben hiç evde sirke yapmadım yapmak da istiyordum zaten.

Kızlar bugün ilk defa bebeğimin hareketini hissettim 18+2 deyiz. Çok değişik bir duyguydu gözümden süzülen yaşlara engel olamadım sizinle paylaşmak istedim :) iki haftadır arada damar atması gibi seğirmeler oluyordu emin olamıyordum ama İnan'ın ki hareketi çok farklı bişey ya emin oldum şimdi :)
Darısı hissedemeyen anne adaylarının başına inşallah

Arkadaşlar doktordan geldim çok şükür bir sıkıntı yokmuş bebeğin yeri gayet iyiymiş kendisi de iyi maaşallah vajinadaki sertlik vs normal dedi. Ayrıca Bebek benim hissettiğim şişlik değilmiş o bağırsak birikimi olabilir Bebek daha yukarıda ve derinde dedi. Kanama ve alsğıya doğru yoğun ağrı tehlikeliymiş. Yine de Protestan verdi her ihtimale karşı dikkat et çok ayakta kalma, ev işi yapma dedi.

Canm bize haftada 1-2 izin verdi Dr bizde genelde 1 kez birliktelik oluyor çok şükür bi sıkıntı olmadı ama tabi dikkat ediyoruz. Bugün Dr bi süre ilişki olmasın dedi dikkat edeceğiz umarım bu sertlik hissi geçicidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…